Férfi fodrász és borbély a belvárosban, az Andrássy úton (Oktogon mellett)
  • PRECÍZ HAJ ÉS HOZZÁ ILLŐ SZAKÁLL AHOGYAN SZERETED!

    Tökéletes átmenetekkel, mindig ugyanabban a minőségben!  Jelentkezz be Renihez vagy hívd a 06 20 505 505 2-es számot!

Andrássy 76 - Barber csajok nyírják a hajakat és a szakállakat!

Borbélyszalonba be sem léphetnek nők, nálunk viszont csak csajok nyírják a hajakat és a szakállakat! Lehet, hogy először ezért fogsz eljönni hozzánk, de visszajárni a minőség és a jó hangulat miatt fogsz!

Nézd meg bemutatkozó videómat, foglalj időpontot és élvezd a jéghideg ajándék sört, miközben tökéletes haj- és szakáll kombót kreálok neked!

Reni– az A76 Barber Queen-je

Nézd meg a munkáimat!

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK ONLINE ÉS GYERE VÁRAKOZÁS NÉLKÜL!

Az A76-barber shop-ba, néhány másodperc alatt tudsz online időpontot foglalni, így várakozás nélkül jöhetsz hozzánk akkor, amikor neked kényelmes. Nem kell megvárnod a nyitvatartási időt, hogy hívhasd a 06 20 505 505 2 -es számunkat, mert az online bejelentkezést akár szombat este 11-kor is el tudod intézni.

Fruzska, Anikó és Reni a legmenőbb haj- és szakállkombókkal enged csak haza, illetve ha szakállfestésről van szó, akkor is profi kezek foglalkoznak majd veled. Nálunk nincsen várakozás, mindenki időpontra érkezik, ezért a hideg kézműves sört, amit a kezedbe kapsz a hűtőből, már csak a barber treatment közben tudod meginni 🙂 6. kerület – Andrássy út és Rózsa utca sarok – 7 perc séta az Oktogontól. Jelentkezz be online és gyere, amikor neked jó!

AZ ANDRÁSSY ÚT 76-BAN VAGYUNK A KODÁLY KÖRÖNDNÉL!

Az Oktogontól 7 perc sétára vagyunk, a Kodály köröndtől 1 percre, de jöhetsz a földalattival vagy a 70-es trolival is. Autóval az Andrássy úti szervízúton ingyen parkolhatsz, ha ott nincsen hely, akkor akkor az Izabella, Rózsa vagy Szív utca valamelyikében találsz. Az A76 pontosan Az Andrássy és a Rózsa utca sarkán van, a bejárat a Rózsa utcára nyílik. Az Andrássyn sétálva, ha elérted a Rózsa utcát, már látni is fogod az A76-os táblát, odabent pedig egy igazán szépen berendezett szalonban várunk téged!

ENNEK A BARBER SZALONNAK LELKE VAN!

Nem csak az elhelyezkedésünk exkluzív, de borbély szalonunk enteriőrjét is úgy lőttük be, hogy férfiként komfortosan érezd magad a borbély csajok között 🙂 Nálunk mindenki időpontra érkezik, így nem igazán kell várakoznod, de ha mégis van pár perc csúszás, addig huppanj le a kényelmes kanapénkba. Iszol egy kávét, vagy inkább egy kézműves sört dobnál be? Számunkra az a legfontosabb, hogy barber shopunkban otthon érezd magad!

AZ A76 BORBÉLY SZALON MŰVÉSZET, NEM EGY GYÁR.

Mi nem spórolunk sem a felhasznált anyagokon sem az időn. 60 percből 60 a tiéd, így a hajmosás mellett egy kellemes fejmasszázs is belefér. Ezután közösen megbeszéljük, hogy mi az elképzelésed a frizkód és a szakálladat illetően és ha szeretnéd, akkor tanácsokat is adunk neked. Hajvágás géppel és ollóval, szakálligazítás, pengés borotválás és szakállfestés, minden az izlésednek megfelelően történik. A kezelés végén pedig szakállolajjal és wax-szal tökéletesre formázzuk a fizimiskád, hogy csakis magabiztos közérzettel hagyhasd el az A76-ot!

Munkáim

Belvárosi szalonunkban, az Oktogonhoz közel ilyen férfi hajakat vágok nap mint nap. Csakis tökéletes átmenetekkel és a fejformádhoz leginkább illeszkedő frizurával engedlek haza.

Reni 3

Reni 2

Reni 13

Reni 14

Reni 1

Reni 11

Reni 12

Reni 6

Reni 5

Reni 10

Reni 9

Reni 8

Reni 7

Reni 4

Az A76 női csapata bemutatkozik

Velünk fogsz találkozni, ha meglátogatsz minket.

Vida Fruzska

Barber Queen, szalonvezető

Az én történetem egy vidéki garázsból indult még tiniként, mielőtt még bármiféle papírom lett volna a fodrász szakmáról. A fiú barátaim haját vágtam elég sokat. Gyerekkori szerelemként indult ma pedig már 3 éve vagyok a szakmában és mindenkinek a stílusához és a fejformájához alakítom a frizurát. Szeretem, ha a székemből megújulva és elégedetten szállnak ki az emberek. A borbély szakmában kevés az elhivatott nő, és én azok közé tartozom, akik szívüket , lelküket beleteszik a munkájukba. Munkáim és időpontfoglalás hozzám: http://fruzska.a76.hu

Proics Reni

Barber Queen

Már a fodrász suliban beleszerettem a férfi hajvágásba és tudtam, hogy a későbbiekben én bizony csak férfi hajakkal szeretnék foglalkozni, ezért az A76 előtt is már csak férfi szalonokban dolgoztam. Ha sikerül kijavítanom egy elrontott frizurát, vagy megalkotok egy tökéletes formát, az adja nekem a legnagyobb motivációt. Egy jól levágott férfi haj és a vendég elégedettsége, az ami feltölt és boldogságot okozz, ami ebben a szakmában szerintem elengedhetetlen, mert a lényeg, hogy szeresd azt amit csinálsz! Munkáim és időpontfoglalás hozzám: http://reni.a76.hu

Csuti Anikó

Barber Queen

Anikó vagyok, és mielőtt csatlakoztam az A76-os csapathoz egy jó nevű belvárosi szalonban dolgoztam. Kezdetben női hajakat is készítettem, de hamar kialakult bennem, hogy csak férfi hajakat és szakállakat szeretnék formázni. A borbély szakmát azért választottam, mert azonnal meghökkentő változásokat lehet elérni egy jól vágott rövid hajjal, a borotva pedig egy olyan szeretett eszközzé vált számomra, amit egy hagyományos fodrászatban alig tudtam csak használni. Barber csajként pedig kitűnően beszélek angolul, így szeretettel várom az angol nyelvű vendégeket is! Munkáim és időpontfoglalás hozzám: http://aniko.a76.hu

Szegedi Zsófia

Szempilla stylist

Egészen fiatalon kerültem a kozmetika közelébe, mert mindig is vonzott az, hogy természetes eszközökkel hozzam ki a szépséget a körülöttem lévőkből. 2011 óta foglalkozom műszempillával, gyantával és arctisztító kezelésekkel. Amikor pillázás után először néz tükörbe a vendégem és elmosolyodik, amikor este kapom az üzenetet,hogy mennyire jó lett a pillája, vagy amikor egy férfi vendégem eleinte tart a kezeléstől, de végül végigalussza és kikapcsol…azt hiszem ezekért a pillanatokért csinálom 🙂 Munkáim és időpontfoglalás hozzám: http://www.zsofikozmetika.hu

Jelentkezz be hajvágásra, online!
Nézzük az időpontokat! >>

FÉRFI FODRÁSZ ÁRLISTÁNKAT ITT LÁTHATOD:

BARBER SHOP ÁRAK
Szalonunkban csak készpénzzel tudsz fizetni. A kezelések ára magában foglalja 1 db welcome drink (sör, üdítő, ásványvíz) elfogyasztását is.
HAJVÁGÁS 4.300 Ft
SZAKÁLL IGAZÍTÁS 2.700 Ft
SZAKÁLL FESTÉS 2.700 Ft
SZAKÁLL IGAZÍTÁS + FESTÉS 5.400 Ft
HAJVÁGÁS + SZAKÁLL IGAZÍTÁS 6.600 Ft
HAJVÁGÁS + SZAKÁLL IGAZÍTÁS + FESTÉS 9.300 Ft
BARBER SHOP PRICES
In our salon you can only pay by cash. The price of treatments includes 1 welcome drink too (beer, soft drink, mineral water).
HAIRCUT 4.300 HUF
BEARD TRIM 2.700 HUF
BEARD TINT 2.700 HUF
BEARD TRIM + TINT 5.400 HUF
HAIRCUT + BEARD TRIM 6.600 HUF
HAIRCUT + BEARD TRIM AND TINT 9.300 HUF

Az Andrássy út 76-ban vagyunk a Kodály köröndnél!

Az Oktogontól 7 perc séta, a Kodály köröndtől 1 perc, de jöhetsz a 70-es trolival vagy a kisföldalattival is. H-CS: 12-21 h-ig, P: 10-19 h-ig nyitva vagyunk. Csak előzetes bejelentkezéssel tudunk fogadni!