Hajvágás + szakálligazítás – a tökéletes megjelenés titka

Az ápolt és rendezett külső érdekében elengedhetetlen, hogy a frizurád és a szakállad összhangban legyen. Nem véletlen beszélhetünk haj és szakáll kombóról, ugyanis a kettő kombinációja elengedhetetlen. Vannak különféle hajstílusok, amikhez meghatározott szakáll formák passzolnak. Nem mindegy, hogy egy hátrafésült vagy egy buzz cut frizurához keresünk szakállstílust. Minden hosszúságnak és fazonnak megvan a sajátossága, és ezeket ismerni kell. Mi évek óta kizárólag férfi vendégekkel foglalkozunk, így nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk. A hajvágás+szakálligazítás az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, vendégeink 60%-a emiatt érkezik hozzánk. Emellett nőként sokkal jobban látjuk, hogy mi illik egy férfihoz, és ezt tökéletes kivitelben meg is valósítjuk Neked! Bármilyen stílust kérhetsz, mindössze 1 óra alatt újjá varázsoljuk a külsőd!

Haj és szakáll

Nincs tökéletesebb, mikor egy frizura és egy szakáll összhangban van, Amikor a két fazon kiegészíti egymást, és egy sokkal markánsabb és esztétikusabb megjelenést kölcsönöznek. Vannak bizonyos hajstílusok amiknek egy bizonyos szakállfazon áll jól, és így van ez fordítva is. Ahhoz, hogy ezt jól tudjuk párosítani, meg kell találnunk a hozzánk leginkább illő fazonokat, aztán pedig meg kell határoznunk, hogy mindez kihozható e belőlük. Hiába akarunk full beard szakállat, ha az adottságaink közbe szólnak, és csak egy borostára futja.

haj  és szakáll

Érdemes első körben a „gyengébbiket” meghatározni, és abból kihozni a maximumot, majd ahhoz igazítani a másik területet. Ha például rengeteg hajad van, és bármit ki lehet hozni belőle, a szakállad viszont szegényes, akkor első körben azt kell megnézni, hogy a lehetőségeidhez mérten melyik az a szakállstílus, ami a legjobban illik az arcod formájához és a stílusodhoz. Ez után kell csak azt megnézni, hogy milyen frizura illik a szakálladhoz és az arcformádhoz.

Hajvágás az A76 barber shop-ban

Üzletünkben a hajvágás az egyik legnépszerűbb és legalapabb szolgáltatás. Borbélyaink havi szinten körülbelül 200 férfi hajat vágnak, így nem kell félned, hogy milyen eredményt kapsz. Rendkívül gyakorlottak, precízek és bármilyen fazont kérsz, a maximumot hozzák ki belőle.

Szolgáltatásunk szerves részét képezi a stílustanácsadás, hiszen a célunk az, hogy vendégünk maximálisan elégedett legyen a végeredménnyel. Ehhez elengedhetetlen, hogy olyan fazont vágjunk az illetőnek, ami a lehető legjobban passzol az arcformájához és a stílusához. Ezt sokan nem tudják maguktól, de mi szakmai és női szemmel ezt is segítünk megtalálni.

Miután átbeszéltük az elképzeléseket, és megvan milyen frizurát vágunk, a vágás előtt megmossuk a frizurád. (Ha nem szeretnéd, nem kötelező igénybe venni, de az árba beletartozik! ?) Ezt követően nekilátunk a hajvágásnak. Az, hogy milyen eszközöket használunk, függ a kiválasztott hajstílustól, de általában olló és gép kombinációját szoktuk. A vágás után a nyaki részt leborotváljuk, ugyanis ez a  rész is szerves részét képezi a frizurádnak, hiába nem látod. Miután megvagyunk a hajvágással, ismét megmossuk a frizurád. Ezután beszárítjuk a hajad, és végezetül hajformázóval belőjük a frizurád. Profi minőségű hajformázó termékeket használunk, amit meg is vásárolhatsz, ha szeretnéd, hogy otthon is profin belőhesd a hajad. Ha megvagyunk a frizkóddal, jöhet a szakállad.

hajvágás+szakálligazítás az a76 barber shop-ban

Szakálligazítás az A76 barber shop-ban

A szakállad esetében szintén fennáll a stílustanácsadás lehetősége. Ahogy fent említettük, fontos, hogy a két terület összhangban legyen egymással, és passzoljon az arcod formájához. Még a hajad stílusánál átbeszéljük, hogy a szakállad milyen fazonú legyen, és ennek alapján formázzuk meg.

hajvágás+szakálligazítás az a76 barber shop-ban

Első körben azokat a részeket vágjuk, amik gépi vágást igényelnek, majd ezután térünk rá a borotvát igénylő részekre. Ehhez felviszünk borotválást segítő krémet vagy gélt a szakálladra, és az éleket és formákat penge segítségével tökéletesítjük. Ha megvagyunk, lemossuk a krémet vagy gélt, és egy borotválás utáni after shave-el nyugtatjuk meg az arcbőrt. A szakálladat átmasszírozzuk szakállolajjal, hogy hidratáluk. Ha igényt tartasz rá, végezetül szakállformázóval tökéletesítjük a fazont. A hajvágás és szakálligazítás együttesen körülbelül 1 órát vesz igénybe, és 7500 forintos áron érhető el.

Éld át az igazi barber élményt

Ne felejtsd el, hogy ha barber shop-ban jársz, kijár a maximális barber élmény is! Minden szolgáltatásunk mellé ajándék üdítő, sör vagy whisky jár, amit elfogyaszthatsz a szolgáltatás igénybevétele előtt, közben vagy után is. Utóbbi két ital érdekében jobb, ha nem autóval érkezel! ? Válaszd, ami épp a legjobban esik, és töltődj fel az A76 barber shop-ban!

Gyere el egy igazításra

Ha szeretnéd rendbe tenni a frizurád és a szakállad, gyere el hozzánk és segítünk! A lányok segítenek megtalálni a leginkább hozzád illő fazont és hosszt, hogy a legjobbat hozzák ki belőled. Időpontfoglalás-hoz kattints a foglaló gombok egyikére, válaszd ki azt a borbély csajt, akihez szeretnél menni, és foglald le a szabad időpontok egyikét, ami a legideálisabb számodra. Ezután nincs más dolgod, mint pár alapadatot megadni, ami a foglalás véglegesítéséhez szükséges. Érkezni fog egy visszaigazoló email, ami igazolja a sikeres foglalást, és készen is vagy. Ha Pesten van dolgod, várunk az Andárssy út 76 szám alatt, ha pedig Budán jársz, ugorj be a Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alá.