Mitől jó egy férfi fodrász? Ha pontosan azt a frizurát kapod tőle, amit kérsz, és ezt olyan minőségben és olyan alapossággal, amit nem tapasztaltál máshol. Ismeri a fejformád, és az arcformád és az ehhez illeszkedő vágással, a legjobbat hozza ki a megjelenésedből. És persze az sem hátrány ha jól kijöttök, így a hajvágás közben is jól érzed magad, nem csak utána! Nem tudod, hogy milyen férfi frizura állna jól neked és szükséged van egy olyan profi tanácsára, aki havonta több száz hajat vág le?

Akkor ismerd meg az A76 Barber Queens Barber Shop-ot, azt a férfi fodrászt, ahol csak csajok vágják a hajakat és a szakállakat!

A férfi fodrászat, ahol a csajok érzik a férfi trendeket

 

Hogy miért jó, ha a fodrászod nő? Talán ez az első kérdés, amiről érdemes beszélnünk. Egyrészt azért mert sok esetben egy nő jobban tudja mi áll jól egy férfinak, hiszen a női szemek teljesen más szemszögből látják a férfi frizurákat. Másrészt az A76 Andrássyban a borbély csajok fejenként napi 10-12 vendég frizurájából hozzák ki a legtöbbet így bőven láttak már mindenféle stílust. A vendégek nagyon szeretik a fodrász szalont és 2 hetente vissza is járnak, mert ebben a férfi fodrászatban egy komplett kikapcsolódás a hajvágás.

Van egy olyan általános elképzelés, hogy a férfiak jobban értenek a férfi hajvágáshoz és jobb minőségben is le tudják vágni a sérót. Ha ide kattintva megnézed a munkáinkat, akkor rá fogsz jönni, hogy ez helyből nem igaz.

A hozzáértés nem azon múlik, hogy milyen nemű valaki, hanem hogy milyen tehetsége van a hajvágáshoz, és hogy mennyit energiát tesz abba férfi fodrászként, hogy a legjobb legyen. Az A76-ban évek óta csak férfi hajakkal és szakállakkal foglalkoznak a csajok, ráadásul folyamatos képzéseken is részt vesznek, hogy a tanulás ne álljon meg.

Végezetül sokan unják már a sablonos férfi fodrászatokat, vagy a tökugyanolyan “tesztoszteron szagú” barber shop-okat, ahova nem viheted be a barátnődet, és ahol minden borbély el van szállva magától.

Az A76 Barber Queens nekik kínál egy alternatívát, mert ilyen barber shop nincs még egy az országban. És ne érts félre! Semmi közünk a feminizmushoz, vagy a “girlpower” dolgokhoz. Egyszerűen arról van szó, hogy ezek a csajok nem azok a kifejezett csajos valakik. Már gyerekként és fiúk között nőttek fel, és élnek-halnak a férfi hajvágásért. Számukra ez egy olyan művészet amiben nap mint nap kiélhetik a kreativitásukat!

 

Így néz ki egy hajvágás Budapest legjobb fodrászatában

Ha ellátogatsz hozzánk az Andrássy út 76-ba, – érdemes előtte időpontot foglalnod itt – akkor egy kis barátias és stílusos szalonban várunk, ahol már a belépéstől kezdve mosolyognak rád. Nálunk a jó hangulat alap tartozék, és vendégeink visszajelzései alapján ez csak nagyon kevés férfi fodrászatban van így Budapesten! Az Oktogontól 7 percre vagyunk gyalog, a Kodály Köröndtől 1 percre. Ha autóval jössz, az Aradi utcában, a Szív utcában vagy a Rózsa utcában még napközben is simán meg tudsz állni. Érdemes azonban az autót mellőznöd, ugyanis minden szolgáltatásunk mellé a vendégünk vagy egy italra, legyen az sör, whiskey vagy üdítő 🙂

 

Az A76-os borbély csajok munka közben 😉

 

Az első lépés – miután megmarkolsz egy hideg sört a hűtőből – , egy rövid beszélgetés arról , hogy milyen frizurát is szeretnél, illetve ezt sokszor látjuk is az előző vágásból. Mint a cikk elején említettem, ha nincs elképzelésed arról, hogy milyen férfi hajat szeretnél az A76-os borbély csajok ebben is segítenek neked. Alaposan kikérdezünk, hogy felül, oldalt milyen hosszúra szeretnéd, nullából vágjuk-e vagy satírral, legyen benne elválasztás. Általában hogy szoktad fésülni, hogyan lövöd be reggel? Szerintünk ugyanis az a jó séró, és akkor fogod szeretni a fodrászodat, ha a reggeli rutinod során is könnyen be tudod majd lőni a hajad.

A szolgáltatásunk része ezután egy hajmosás, majd a vágás következik. Eközben igen jó a hangulat nálunk, szeretünk a vendégekkel hülyéskedni, mert fontos számunkra, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes legyen neked. Mi nem az utcáról bejövő külföldiekre lövünk, hanem arra törekszünk, hogy törzsvendégek kreáljunk belőled. Te megadtad nekünk a bizalmat, hogy bejelentkeztél hozzánk, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy a férfi hajvágás a te életedben se egy kipipálandó kötelező program legyen, hanem egy szeánsz, egy kellemes szertartás, amit szívesen ismételsz majd 2-3 hetente.

A hajvágás végén wax-szal, porral, vagy lakkal beállítjuk a frizurád és tanácsokat is kapsz arra vonatkozóan, hogy hogyan érdemes hordani ezt a típusú férfi frizurát.

Ha végeztünk, egy tükörrel körbemutatjuk neked az elkészült művet, hogy hátul is szemügyre tudd venni az átmenetet, a forgódat és oldalt is a pajesznál a vágást. Ilyenkor jön általában a meglepődés a vendégeink részéről:

 

Azta. Ez elég durván jól sikerült! Asszem ezentúl csak hozzátok fogok járni! 🙂

 

És pontosan az a célunk, hogy ehhez hasonló mondatok hagyják el a szád. Mi akkor vagyunk boldogok, ha te elégedett vagy a séróddal és magabiztosabban távozol tőlünk mint ahogy bejöttél. Ha ezt sikerül elérnünk, akkor talán már te is azt fogod mondani, hogy

“Igen. Valóban az A76 a legjobb fodrász Budapesten! :)”

 

Foglalj időpontot online a legjobb Budapesti fodrász szalonba! 

 

Az online naptárunkban, ide kattintva azonnal látod, hogy melyik borbély csajhoz mikor tudsz jönni, ha pedig meg szeretnéd ismerni őket és a munkájukat, akkor ezt a Borbélyaink menüpontban könnyedén megteheted. Minden A76-os férfi fodrásznak saját bemutatkozó oldala van, a referencia munkáival így könnyen ki tudod választani azt aki szimpatikus.

Jöhetsz hozzánk foglalás nélkül, az utcáról is beesve ha az Oktogon vagy a Kodály Körönd felé jársz, de ebben az esetben nem tudjuk azt garantálni, hogy azonnal el tudunk vállalni! Érdemes ezért foglalnod, mert így 100%, hogy nem kell majd várakoznod és azonnal helyet tudsz foglalni a székünkben. 

Szívesen látjuk a barátnődet is, aki nyugodtan elkísérhet, de a négylábú családtagodat is imádni fogjuk! 🙂 Ilyen az A76 barber shop, az első férfi fodrászat ahol csak csajok vágják a hajakat és szakállakat! Várunk téged is szeretettel, az Andrássy út 76-ban! Foglalj időpontot most és csekkold le saját magad is, hogy milyen a legjobb fodrászat Budapesten!

 

Nézzük az időpontokat!

Comments are closed.