Csak ollós/klasszikus hajvágás az A76 barber shop-ban

A megfelelő frizura kiválasztása nem egyszerű folyamat. Tisztában kell lenned a hajad adta lehetőségekkel, az adottságaiddal és az arcod formájával. Ezeknek megfelelően kell kiválasztani azt a hajstílust, ami leginkább passzol hozzád, hogy az eredmény tökéletes legyen. Ha a megfelelő stílus megvan, azután meg kell találnod a tökéletes borbélyt, hiszen kevés rosszabb érzés van annál, mikor elrontják a frizurádat. Nem csak a pénzed és az időd megy rá, hanem a magabiztosságod is. Tudtad, hogy a klasszikus hajvágás, azaz a csak ollós hajvágás egy ritka tudás? Még a borbély sulikban sem tanítják konkrétan, ezért ezt a tudást csakis alázattal, kitartással, és rendszeres gyakorlással tudod elsajátítani. Ennél a hajvágásnál nem használunk hajvágógépet, csak az olló van, és a borbély. Aki ollóval jól tud vágni, az egy igazi profi, és nálunk a csajok tökéletesen bánnak az ollóval. Nálunk biztos kezek között lehetsz, ugyanis a csajok mögött több évnyi gyakorlat és tapasztalat van!

Hajvágás

A hajvágás az egyik legalapabb és leggyakrabban igénybevett szolgáltatás, akár fodrászatról, akár barber shop-ról beszélünk. Ha sok hajad van, azt kell rendbe tenni, ha kevés, akkor azt. Ha egyáltalán nincs, vagy legalábbis nem szeretnéd, hogy legyen, azt is meg kell csinálnia valakinek. Tehát akármilyen frizurád is van, azt rendszeresen karban kell tartanod, hogy ápolt megjelenésed legyen. Az egyik legrizikósabb hajvágási technika talán a klasszikus, csak ollóval történő hajvágás. Természetesen géppel is lehet hibázni, de az esély erre lényegesen kisebb. Ha az ollóval valaki nem bánik jól, annak elég csúnya eredménye lehet. Tudni kell a megfelelő méreteket és arányokat, hogy az eredmény maximális legyen. Ha tehát csak ollós hajvágásra van szükséged, mindenképp győződj meg róla, hogy profi kezekbe add magad.

A76 barber shop, ahol a minőség az első

Az A76 barber shop-ban képzett és tehetséges borbély csajok dolgoznak, amik mögött rengeteg tapasztalat és gyakorlás áll. Havi szinten körülbelül 200 frizurát és szakállat vágnak, ami már önmagában beszédes. Nagy odafigyeléssel és precizitással dolgoznak, számukra az a legfontosabb, hogy a legjobbat hozzák ki belőled. Ha nem akarsz mellé nyúlni, válaszd őket!

Klasszikus, ollós hajvágás az A76-ban

Üzletünkben minden szolgáltatás részét képezi a stílustanácsadás. Ez azért fontos számunkra, mert szeretnénk, ha a vendégeink maximálisan elégedettek lennének a végeredménnyel. Teljesen érthető módon, nem mindenki van tisztában azzal, hogy mi áll számára a legjobban, hogy mi az a stílus, ami a legelőnyösebb az arcának. Mi ebben is szeretnénk segítséget nyújtani! Ha vendégünk olyan kéréssel érkezik, amiről tudjuk, hogy vagy az arcformája vagy a haja adottságai révén nem fog jó eredményt nyújtani, mindenképp jelezzük, és segítünk abban, hogy mi lenne a legelőnyösebb számára.

Ha átbeszéltük az elképzeléseket, és megvan, hogy mi a cél, nekilátunk a frizurádnak. A szolgáltatás részét képezi a vágás előtti és utáni hajmosás is, ezért első körökben ezt is átbeszéljük, hogy igényt tartasz-e rá. Ha igen, megmossuk a hajad, és csak aztán látunk neki a vágásnak. Ha olyan stílust választottál, akkor csak ollóval vágjuk a hajad.

Nagy figyelmet fordítunk az aprólékos részekre, az arányokra és a megfelelő hosszváltozásra. Fontosnak tartjuk, hogy kellő időt hagyjunk a munkafolyamatra, hiszen lehetnek olyan „nehezítő” tényezők, mint a forgók, amik hatással lehetnek a fazonra. Éppen ezért, 1 órával szoktunk számolni klasszikus hajvágás esetén, hogy biztosan maximális eredményt kapj. Nem az a célunk, hogy minél előbb végezzünk veled, és jöhessen a következő vendég, hanem hogy teljesen elégedett legyél. Természetesen az egy óra függ a haj hosszától, szerkezetétől és bonyolultságától, egyáltalán nem biztos, hogy neked is ennyi időt vesz igénybe. Miután megvagyunk a vágással, újra megmossuk a hajad. Ezután beszárítjuk, és végezetül hajformázóval be is lőjük! 

A klasszikus hajvágás az A76-ban 5800 forintos áron vehető igénybe, hossztól és fazontól függetlenül.

Minden szolgáltatásunk mellé ajándék üdítő, kézműves sör vagy whisky jár, csak hogy teljes legyen a barber élmény! Válaszd ki, hogy mit kívánsz igazán, és nyugodtan kérd a csajoktól! Elfogyaszthatod a hajvágás előtt, közbe vagy után, ahogy jól esik. ?

Kinek való a klasszikus ollós hajvágás?

Akkor válaszd az ollós hajvágást, ha középhosszú vagy hosszú frizurád van, és nem szeretnél bele semmiféle átmenetet vagy rövid részt. Ebben a szolgáltatásban nem dolgozunk hajvágó géppel, így akkor válaszd, ha sehol nem szeretnél gépi vágást!

Így tudsz időpontot foglalni

Ha szeretnéd az A76-ban igénybe venni a klasszikus hajvágást, akkor foglalj hozzájuk időpontot! Ezt gyorsan és egyszerűen, online tudod megtenni, bárhol és bármikor. Csak válaszd ki, hogy a pesti (Andrássy út 76) vagy a budai (Móricz Zsigmond körtér 11-12) üzletünkbe szeretnél menni, kattint az időpontfoglalás gombra, és válaszd ki a „klasszikus hajvágás” szolgáltatást. Válaszd ki a legmegfelelőbb időpontot, és erősítsd meg a foglalásod! Ha konkrétan egy borbélyhoz szeretnél bejelentkezni, válaszd ki a „borbélyok” gombnál, és foglald le hozzá az időpontod!