Egyhossz hajvágás + szakálligazítás az A76 barber shop-ban

Nincs jobb, mikor a frizurád és a szakállad passzol egymáshoz, és a kettő összhangban van. Egy jól átgondolt frizura és szakáll együttese hatalmasat tud dobni a külsődön, és minden kétséget kizárva az egyik legjobb dolog, amit férfiként magaddal művelhetsz, hogy a maximumot hozod ki magadból. Jól tudjuk, hogy a tökéletes fazon és hossz megtalálása nem egyszerű feladat, főleg ha olyan dologgal állunk szemben, mint az egyhossz hajvágás, de nem is kell egyedül csinálnod. Profi borbélyaink bármikor segítenek neked megtalálni a legjobbat, elvégre női szemmel ez egyszerűbb. Üzletünkben kizárólag férfi frizurákkal és szakállakkal foglalkozunk évek óta, így pontosan tudjuk, mi kell neked. Nagy gyakorlattal rendelkezünk, így a hibázástól sem kell félned. Lehet, hogy azt gondolod, hogy az egy hossz nem egy nagy dolog, és otthon is megoldod magadnak, de hidd el, mi sokkal jobban látjuk azokat a részeket, amiket te nem és ami a legfontosabb, el is érjük azokat a részeket amiket te nem!

Egyhossz hajvágás

Vannak, akik kifejezetten szeretik a bonyolultabb, részletesebb frizurákat. Ezekkel a frizurákkal a napi szintű gondoskodás és formázás is nehezebb feladatot igényel, és van, aki erre egyáltalán nem vágyik.

Ha szereted az egyszerűbb fazonokat, és a reggeli hosszas hajformázás sem a te világod, az egyhosszúságú frizura tökéletes választás számodra. Az, hogy milyen hosszúra szeretnéd vágatni a frizurád, teljesen rád van bízva. Egy biztos, ha rövid egyhossz mellett döntesz, nem kell kínlódnod azzal, hogy elalszod vagy hogy bármit is kéne vele foglalkoznod. Ha hosszabbat mellett döntesz, legyen kéznél reggelente fésű, valamilyen jó minőségű hajformázó és hajszárító, mert ezekre szükség lehet.

Egyhossz hajvágás

Ha egyhosszúságú hajvágás miatt érkezel hozzánk, első körben átbeszéljük az elképzeléseid. Megbeszéljük, hogy milyen hosszúságokon gondolkozol, és segítünk abban, hogy mi állna a legjobban. Nőként ezt tökéletesen látjuk! ?

Ha megvan, hogy mit szeretnél pontosan, nekilátunk a frizurádnak. A hajvágás árába beletartozik a vágás előtti és utáni hajmosás, így ha igényt tartasz rá, egy hajmosással indítunk. Van, aki ezt nem szokta igényelni, és persze nem is muszáj, de mindenképp érdemes. Ha megvagyunk a mosással, jöhet a hajvágás. Az, hogy ollót vagy gépet használunk, attól függ, hogy milyen hosszúságot szeretnél. Ha a hajadat levágtuk, és az eredmény mindenhol tökéletes, jöhet az újbóli hajmosás. A hajmosás után már csak a szárítás van hátra, és a frizurád készen is áll, hogy büszkélkedj vele. Viszont még ne siess, jön a szakállad!

Szakálligazítás

A szakáll az arc egyik legjellegzetesebb eleme, ezért (meg amúgy is) mindig rendbe kell lennie! Fontos, hogy olyan fazont válassz, ami illik az arcod formájához. Emellett az is fontos, hogy tisztában legyél a szakállad adottságaival, tehát hogy mi az, ami a legjobban kihozható belőle. Nem mindenkinek adatik meg egy full beard, de ez nem is baj. Számtalan szakállfazon létezik, és a lányok segítenek megtalálni azt, ami a te szakálladhoz és arcodhoz a legjobb!

A fazonon túl figyelj oda a karbantartásra is! Ha azt szeretnéd, hogy a szakállad mindig jól nézzen ki, és ápolt legyen, rendszeresen el kell járnod a borbélyodhoz, hogy megigazítsa.

Milyen időközönként kell szakálligazításra járni?

Attól függ, milyen hosszú a szakállad, és milyen a fazonja. Minél rövidebb egy szakáll, annál sűrűbben kell vágatnod. Ha a szakállad az egész arcodat fedi, és még hosszúnak is mondható, akkor azon múlik, hogy mennyire nő gyorsan az arcszőrzeted. Ez mindenkinél más, van, akinél gyorsabban, van, akinél lassabban nő. Általánosan elmondható viszont, hogy 3-4 hetente érdemes eljárni szakálligazításra!

Vannak olyan fazonok, amiket otthon is ügyesen meg tudsz igazítani egy szakállvágó gép segítségével, viszont ilyenkor is ajánlott havi szinten egyszer ellátogatni borbélyhoz. Ő profi módon megigazítja a vonalakat és a szögeket, hogy újra tökéletes legyen. Akármilyen ügyes is vagy, egy szakszerű kéz sokkal jobbat hoz ki belőle!

Szakálligazítás az A76-ban

Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a szakálligazítás. Rövid vagy hosszú, egyszerű vagy bonyolult fazon, mindenből a legjobbat kapod! Van, hogy valaki csak egy gyors fazonigazításra érkezik hozzánk, és van olyan is, aki egy teljesen új fazont és stílust szeretne vágatni.

Szakálligazításnál is az az első, hogy megbeszéljük a részleteket, hogy mi az elképzelésed és mit szeretnél viszontlátni a tükörben, amikor elkészültél. Ezután kezdődhet is a buli, indul a szakálligazítás. Első lépésként jöhet a szakállvágó gép. Azokkal a részekkel kezdünk, ami gépi vágást igényel. Egységesítjük és kialakítjuk a hosszt, majd jöhet a borotva az apróbb és forma teli részekhez. Ehhez először felviszünk borotválást segítő krémet vagy gélt, hogy hatékonyabb legyen a borotválás. Kialakítjuk a szakállad fazonját, az apróbb vonalakat és éleket, hogy az eredmény tökéletes legyen. Ha megvagyunk mindennel, lemossuk a szakállad, és felviszünk egy bőrnyugtató after shave-t. Ez a hámsejtek sérülése miatt fontos, ami egy természetes és elkerülhetetlen folyamat borotválás közben. A szakálladra viszünk fel egy kis szakállolajat, hogy hidratáljuk. Ha pedig a fazonod megköveteli, végezetül szakállformázóval igazítjuk meg az arcszőrzeted.

Válaszd az A76 barber shop-ot

Ha szeretnéd rendbe tenni a frizurád és a szakállad, és profi kezekre bíznád magad, gyere le az A76 barber shop-ba, ahol női borbélyok várnak rád! Tehetséges, jó fej és gyakorlott lányok, akik imádják a szakmájukat. Havi szinten legalább 200 férfi hajat és rőzsét tesznek rendbe, így az eredménytől nem kell tartanod! A legjobbra törekszenek, és arra, hogy elégedetten távozz a szalonból. Az A76 két helyen, az Andrássy út 76 illetve a Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alatt található.