Apa fia hajvágás: a tökéletes program férfiaknak!

Az apaság kétségkívül az egyik, ha nem A legszebb dolog az életben. Az élet új értelmet nyer, új kaland kezdődik, ahol a legfontosabb dolog az életben egy másik, új élet lesz. Felelőssé válsz valakiért, akiből jó embert kell faragnod, akinek irányt kell mutatnod, és akit boldoggá kell tenned. Egy gyermek számára az együtt eltöltött idő adja meg a legnagyobb boldogságot, legyen szó bármiről. A családi programokon kívül szükség van kettesben eltöltött időre is, ahol igazán egymásra koncentrálhattok, és még inkább megismeritek egymást. Erre tökéletes program lehet egy apa-fia hajvágás, ami életre szóló élményt nyújt!

Közös élmény egy életre

Az apa-fia hajvágás, főleg, ha az rendszeresen az életetek része, nagyon különleges élményt tud nyújtani. Erős köteléket alakít ki apa és fia között, hiszen egy gyermeknek a közös programok és a rendszeresség nagyon fontos. Ha a frizuravágást együtt élitek át, és a gyermeknek ez egy biztos pont az életében, az óriási erővel fog bírni. Olyan emlék marad, ami egész életén át elkíséri, és biztos, hogy a hajvágásról Te és a boldog pillanatok jutnak majd eszébe. Ha igazán különlegessé akarod tenni az élményt, vágassatok egyforma hajat! Elvégre minden kisfiú az apukájára (jó, néha inkább valami fancy szuperhősre) akar hasonlítani, mi pedig bármikor biztosítjuk ezt nektek!

Megkönnyítjük a hajvágást

Jól tudjuk, hogy sok gyermek számára a hajvágás egyáltalán nem öröm, sőt. Sokan utálják vagy épp félnek tőle, és egy jó adag sírás és hiszti árán lehet csak hozzáérni a frizurájukhoz, ha éppen hozzá lehet. Ez sok szülő életét megnehezíti, de nekünk van rá egy jó tippünk! Az apa-fia hajvágás ezt az élményt teljesen felülírja, és a gyermek számára a hajvágás átértékelődik. Egy jó élménnyé válik, amit alig fog várni minden alkalommal! Mivel a gyermekek ösztönösen utánozzák a szülőket, nem is lesz olyan rossz dolog, ha ugyan azt csinálják majd, mint apuval! Ha a gyermek látja, hogy első körben levágjuk apa haját, mindeközben ő megismerkedik a környezettel, az új ingerekkel és a lányokkal, utána már nem lesz probléma, hogy neki is olyan frizurát varázsoljunk, mint apunak! Felejtsétek el a sírást és a rossz hangulatot, üljetek be egy apa-fia hajvágásra, és gazdagodjatok jó élménnyel!

Így zajlik az apa-fia hajvágás az A76-ban

Az A76 különlegessége, hogy csak női borbélyok dolgoznak a szalonban. Azon túl, hogy tehetségesek, precízek és pontosak, nagyon jól bánnak a gyerekekkel (persze, elvégre nők). Már az első pillanattól kezdve egy gyerekbarát hangulatot teremtenek, ahol biztosan jól érzitek majd magatokat.

Első körben megismerkedünk a lurkóval, és megkínáljuk üdítővel – természetesen téged is, de te kérhetsz egy fokkal erősebb italt is-. Ezután átbeszéljük, hogy mi az elképzelésetek, milyen frizurát szeretnétek. Ezt követően meghagyjuk a választást, hogy ki szeretné kezdeni a hajvágást. A bátrabbak a kérdés felénél már rohannak a borbélyszékbe, de vannak visszafogottabb gyerkőcök is. Náluk jobb, ha először apa frizuráját tesszük rendbe, hiszen ez idő alatt is oldódik és ismerkedik a helyzettel a gyermek és könnyebb lesz mindannyiunk dolga.

Ha ezzel is megvagyunk, nekilátunk a hajvágásoknak. Kérhettek klasszikus ollós hajvágást vagy gépit, bármit amit elképzeltek. A tapasztalataink alapján azt vettük észre, hogy nagyon sok gyerkőcnek igazi adrenalin bomba, ha választhat valami „tetoválást” a hajába. Amennyiben, mint szülők ezt preferáljátok, érdemes lehet felajánlani a gyermeknek, mert a legtöbben imádják! Emiatt is izgatottak szoktak lenni, hogy következő alkalommal milyen tetkó kerüljön a frizurájukba.

Foglalj időpontot az A76 barber shop-ba

Szalonunkba online lehetséges az időpontfoglalás. Mindössze pár percet vesz igénybe, néhány kattintással, bárhol, bármikor le tudod foglalni a számotokra legalkalmasabb időpontot, akár aznapra! Nincs más dolgod, mint kiválasztani az „apa-fia hajvágás” szolgáltatást és kiválasztani a legmegfelelőbb időpontot. Amennyiben konkrét borbélyt is szeretnél választani, akkor azt is megteheted! Ha nem tudjátok, hogy kihez szeretnétek foglalni, nézzétek meg a lányok bemutatkozóját és referencia fotóikat, és válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabbat! A foglalás véglegesítéséről kapsz egy visszaigazoló e-mail, amiben minden fontos információt megtalálsz a foglalással kapcsolatban!

Élmény, közösen!

Ha szeretnél egy igazán jó programot biztosítani fiadnak és magadnak, gyertek el hozzánk egy apa-fia hajvágásra. Válasszátok ki, hogy milyen frizurát szeretnétek, sőt, ha igazán bevállalósak vagytok, vágathattok ugyan olyan frizkót is! Várunk Titeket az Andrássy út 76-ban vagy a Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alatt!