Hajvágás magasabb szinteken – Így vágunk frizurát az A76-ban

Aki egy kicsit is otthonosan mozog fodrász témában, jól tudja, hogy mennyire nehéz jó fodrászt találni. Őszintén, hányszor rontották már el a frizurád? Hányszor kaptál mást, mint amit kértél? Talán nem is egy átlagos fodrászra van szükséged, hanem olyasvalakire, aki a férfi frizurákra van specializálódva. Tudtad, hogy borbély szalonba nem csak szakállasan jöhetsz? Talán az egyik leggyakoribb tévhit, amivel találkozunk, az az, hogy aki mindössze a frizuráját szeretné csak rendbe tenni, azt gondolja, hogy ezt nem teheti meg egy borbély szalonban. Pedig de, kizárólag hajvágásra is jöhetsz hozzánk! Kizárólag férfi vendégekkel foglalkozunk, így tökéletes rálátásunk van, hogy milyen hossz és fazon áll igazán jól egy férfinak. Akár átmenetes frizurát szeretnél, akár egy klasszikus fazont, az A76 barber shop-ban a legjobb helyen jársz, ugyanis évek óta férfi frizurákkal és szakállakkal foglalkozunk!

hajvágás az a76 barber shop-ban

A76 Barber shop, ahol a minőség az első

Az A76 megálmodásának egyik megindítója a számtalan negatív, személyes tapasztalat. Nincs elkeserítőbb, amikor a legnagyobb bizalommal beülsz egy fodrászszékbe, átadod az elképzelésed, és nem csak nem hasonlít rá a végeredmény, hanem egyszerűen pocsék is. Az átmenet szar, a vágás egyenetlen, és a fazon is rettenetes. Ezeket az érzéseket hátrahagyva akartunk egy szalont, ahonnan az ember magabiztosan távozik, és ahonnan kilépve nem kérdés, hogy hol vágat legközelebb.

Ahol nem csak a papír a lényeg

Az A76 barber shop-ban minden borbélyunk végzettséggel rendelkezik. Ám ez nem elég számunkra, itt bizony a tehetség, az alázat is számít. Minden borbélyunk átesik egy felmérésen, és próbafeladatokat is teljesíteniük kell. Csak is tehetséges, elhivatott és fejlődni akaró borbélyokkal dolgozunk, akik szívvel lélekkel vágják a frizurákat. Minden borbély célja az, hogy a legtöbbet hozza ki a vendégekből, és azok elégedetten távozzanak az üzletből. Ezért merjük kijelenteni teljes vállszélességgel, hogy ha igazán jó frizurát szeretnél egy igazán jó borbélytól, akkor az A76-ban nem fogsz csalódni!

Az idő mindenkinek jár

A legtöbb szalonban elég, ha mutatsz egy képet, vagy mondasz valamit, és 3 perc alatt elvileg már készen is vagy. Sőt, sok helyen a „pár perc alatt” szlogen a befutó, hiszen mindenki siet, nem? Nálunk egy kicsit összetettebb a dolog, de csak a maximális minőség miatt. Mi nem robot üzemmódban dolgozunk, hanem odafigyeléssel. Egy frizurát nem lehet levágni „pár perc” alatt, legalábbis akkor nem, ha azt tökéletesre szeretnénk vágni.

hajvágás az a76 barber shop-ban

Számít az idő

Mi minden hajvágásnál 30 perccel számolunk, hogy senkinél se kelljen sietni, és senki frizurája ne legyen elkapkodott. Egy jó frizurához elengedhetetlen a kellő idő és a precizitás. Persze nem húzzuk az időt, ha olyan frizurát kértél, amit a legnagyobb odafigyeléssel is 10 perc levágni, az teljesen rendben van. De az időt mindenkinek meghagyjuk, hiszen nem tudjuk, ki milyen kéréssel jön el hozzánk.

Formák szögek technikák

Tudtad, hogy számít az arcformád? Legalábbis nálunk. Egy frizura akkor fog igazán jól állni, ha az illik hozzád. Lehet, hogy amit kinéztél, az marha jó a haverodon, de lehet, hogy rajtad egyáltalán nem lenne az. Minden fejformánál megvan a szabály, hogy milyen formák és szögek illenek hozzá. Ezt a legtöbb szalonban elfelejtik, vagy egyszerűen csak nem foglalkoznak vele, hiszen csak időkiesésnek tekintik.

Mi a tökéletesség kulcsaként tekintünk rá, hiszen, ha a fejformának megfelelően választunk fazont és hosszt, valamint a szögeket is annak megfelelően alakítjuk ki, akkor a lehető legtöbbet hozzuk ki a vendégből. Ezekre odafigyelve olyan frizurát érhetünk el, ami messze a legtökéletesebb számunkra.

Hajvágás az A76-ban – Hogyan is néz ki?

A hajvágás az egyik leggyakoribb és „legalapabb” szolgáltatás nem csak nálunk, hanem minden borbély szalonban vagy fodrászatban. A hajvágás során két opciót választhatsz. Vagy felfrissítjük a jelenlegi frizurád, a fazont és a formát nem bántva, vagy pedig egy teljesen új stílust készítünk.

Részletek

A fejforma fontosságát tekintve, az első lépés nálunk a stílustanácsadás. Ha nem akarod, nem kell igénybe venni, mi viszont mindenképp azt ajánljuk, hogy hallgasd meg egy szakértő véleményét, hogy mit gondol. Borbélyaink havi szinten több mint 200 férfi frizuráját vágják le, és a gyakorlaton kívül elméleti tudással is rendelkeznek. Pontosan tudják, már ránézésre, hogy milyen a fejformád, és ezek alapján melyek azok a fazonok és stílusok, amik a legjobban állnának. Emellett abban is segítenek, hogy a kiszemelt frizura kihozható-e a hajad szerkezetéből legalább annyira, hogy elégedett legyél vele. Ha tehát szeretnéd kihozni magadból a legtöbbet, akkor a lányok segítenek neked benne!

Hajvágás az A76 barber shop-ban

A tökéletes séró

Amint megvan a cél, hogy milyen is lesz a frizurád, következik a hajmosás. A hajmosás után kezdődik a hajvágás. Ezt a legtöbb esetben géppel és ollóval végzik a lányok, de vannak olyan hajstílusok is, amikhez csak az egyik eszközre lesz szükség. Amint elkészült a hajad, a nyakadat is megszépítjük egy borotválással, hiszen ez is nagyon sokat dob az összképen, mert a frizurád szerves részét képez, még ha te nem is látod. Ha a legapróbb részletekkel is megvagyunk, professzionális minőségű hajformázók segítségével lőjük be a frizurád. A jó hír az, hogy ezeket a termékeket meg is vásárolhatod, amennyiben szükséged van rá és szeretnéd otthon is hasonlóan jól belőni a séród.

Az A76 barber shop-ban a hajvágást 4800 forintos áron tudod igénybe venni, a hát bármely hétköznapján!

Így tudsz időpontot foglalni

Szalonunkba kizárólag online tudsz időpontot foglalni. Ennek előnye, hogy bárhol, bármikor, bármilyen eszközről megteheted. Nincs más dolgod, mint a foglaló rendszeren belül kiválasztani a szolgáltatást, amit szeretnél igénybe venni, majd lefoglalni a legalkalmasabb időpontot a legszimpatikusabb borbélyhoz. Ezután kapsz egy visszaigazoló emailt, ami megerősíti a sikeres foglalást, valamint az esedékes napon kapsz egy emlékeztető emailt is, így biztosan nem feledkezel meg az időpontodról. Várunk az Andrássy út 76-ban, vagy ha Budán van dolgod, a Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alatt.