Egy férfi életében a frizura és a szakáll ugyan olyan fontossággal bír, sőt, sokszor nincs egyik a másik nélkül. Gondozásuk és karbantartásuk nagy odafigyelést és rendszerességet igényel, a jó hír viszont az, hogy nem kell egyedül megbirkózni vele. A meló legnagyobb részét bízzuk profi borbélyokra, akik mérnöki pontossággal és precízséggel megoldják a dolgot.

A lényeg a részletekben rejlik

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, valamint a frizurádból és szakálladból, fontos, hogy azok passzoljanak az arcformádhoz és az adottságaidhoz. Egy jól átgondolt frizura és szakáll kombináció kiemeli az arcod előnyös vonásait, és segít elvenni a hangsúlyt a kevésbé előnyös részekről. Minden szolgáltatás mellé ingyenes stílustanácsadás jár, így nem kell egyedül megbirkóznod a dologgal. Női borbélyaink pontosan tudják, hogy férfiként mi állna a legjobban neked, és hogy mi passzol a leginkább a vonásaidhoz. Használd ki, és beszéld át velük az elképzelésed a legjobb eredmény érdekében! ?

Mi vár rád, amikor hozzánk jössz?

Amikor megérkezel hozzánk, első körben mindenképp átbeszéljük az elképzelésedet és az igényeidet. Ha nincs konkrét elképzelésed, akkor segítünk megtalálni azt a fazont és hosszt, mind haj mind szakáll tekintetében, ami a legjobban illik hozzád, a stílusodhoz és a személyiségedhez. Ha megvan, hogy mit is szeretnél pontosan, és hogyan, nekilátunk a dolgoknak.

Hajvágás

A hajvágás a legalapabb és legnépszerűbb szolgáltatásunk. Bármilyen frizurát is szeretnél, a csajok a legjobbat hozzák ki belőle. Első lépésként megbeszéljük, hogy igényt tartasz-e a kétszeri hajmosásra, ugyanis az ár tartalmazza a hajvágás előtti, valamint utáni hajmosást. Van, aki nem veszi igénybe mindkét mosást, sőt, akad olyan is, aki egyiket sem, ezért először ezt megbeszéljük.

Ha igényt tartasz a kétszeri mosásra, akkor indul is a buli, és jöhet a hajmosás. Ezután elkezdjük a hajvágást. Az eszközök használata függ a haj hosszától és stílusától. Ha a vágással megvagyunk, és minden tökéletes, jöhet az újbóli hajmosás. Mosás után beszárítjuk a hajad, végezetül pedig hajformázó segítségével beállítjuk a frizurád. Persze itt nincs vége a dolognak, jöhet a szakállad!

Szakálligazítás és szakállfestés

Ha a szakállad nem egységes színű, esetleg foltos vagy ritkás, akkor jó megoldást nyújt a szakállfestés. Egységesebb, dúsabb hatású arcszőrzet érhető el vele, és nálunk az A76-ban az eredmény miatt sem kell aggódnod. Kizárólag természetes hatású eredményt kapsz!

Az első lépés, hogy megigazítjuk a szakállad a megbeszéltek szerint. A szakállvágó gépet igénylő részekkel kezdjük. Ha ezzel megvagyunk, felviszünk egy borotválást segítő krémet vagy gélt, és jöhet a borotválás. Penge segítségével megigazítjuk az éleket és tökéletesítjük a formákat. Ha minden megvan, jöhet a szakállfestés.

Szakállfestés

Üzletünkben mindig a maximális minőségre törekszünk. Nem csak a formai végeredményt tekintve, hanem az eszközöket és termékeket beleértve egyaránt. Kizárólag profi minőségű, bőrkímélő festéket használunk, ami nem roncsolja és nem szárítja ki a szakállad. A szakállfestést a legnagyobb odafigyeléssel végezzük, hiszen a szép és természetes eredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő és pontos felvitel.

Miután formára borotváltuk a szakállad, következik a szakállfestés. Kikeverjük a megbeszélt színt, ami illik hozzád és az arcbőrödhöz. Ezután felvisszük az arcszőrzetedre, és hagyjuk hatni. Szakálltól és kívánt eredménytől függően 5-15 percig hagyjuk fenn a festéket. Amikor a szükséges idő letelt, lemossuk a festéket. Egy alkoholos törlőkendővel áttöröljük az erősebb részeket és finomítjuk az éleket. Ha valahol keletkeztek erősebb részek, akkor alkoholos tisztítókendővel áttöröljük, hogy egységesítsük a teljes szakállad. Az erőteljesebb részek kialakulása teljesen normális és szinte elkerülhetetlen folyamat, hiszen a szőrszálak színfelvevő képessége eltérő! Az egységes szín után a kontúrokat is megigazítjuk.

Ha mindennel kész vagyunk, jöhet a bőrnyugtató after shave, és a jól megérdemelt szakállolaj, hogy hidratáljuk az arcbőröd és a szakállad.

Válaszd az A76 barber shop-ot

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, látogasd meg az A76-os csajokat, náluk biztos kezekben leszel. Női borbélyként nem csak szakmailag, hanem nőként is tudnak segíteni, hogy milyen frizura és szakáll állna a legjobban és ezt maximális minőségben el is készítik neked. Havi szinten nagyjából 200 férfi frizuráját és szakállát teszik rendbe, így az eredmény miatt nem kell aggódnod! A legjobb eredményre törekszenek, ami mellett a jó hangulatodról is gondoskodnak.

Foglalj időpontot és dobd fel a külsőd

Egy jól átgondolt frizura és szakáll nagyon sokat dob a külsődön. Ha szeretnél újítani, vagy egyszerűen csak szeretnéd rendbe tenni a meglévő frizurád és szakállad, gyere el hozzánk. Az A76 barber shop két helyen is megtalálható, Pesten, illetve Budán. Ha a pesti oldalon van dolgod, akkor válaszd az Andrássy út 76 szám alatt található üzletet, ha pedig a budai oldalon vagy, látogass el a Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alá!