Hajvágás + szakálligazítás + szakállfestés – minden amire egy férfinak szüksége lehet

Egy férfi életében a frizura és a szakáll ugyan olyan fontossággal bír, sőt, sokszor nincs egyik a másik nélkül. Gondozásuk és karbantartásuk nagy odafigyelést és rendszerességet igényel, a jó hír viszont az, hogy nem kell egyedül megbirkózni vele. A munka legnagyobb részét érdemes profi borbélyra bízni, hiszen a megjelenésed akkor lesz a legkiválóbb, ha mind a két terület, a frizurád és a szakállad is összhangban van! A szakállfestéssel tökéletesíthető a rőzse, dúsabbá, egységesebbé tehető, ami mellé egy jól megválasztott frizura illik. Mi évek óta foglalkozunk kizárólag férfi hajakkal és szakállak, így nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk. Nagy segítséget nyújthatunk abban, hogy milyen fazon és hossz illik hozzád, amik egymással is jól passzolnak.

szakálligazítás festéssel

A lényeg a részletekben rejlik

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, valamint a frizurádból és szakálladból, fontos, hogy azok passzoljanak az arcformádhoz és az adottságaidhoz. Egy jól átgondolt frizura és szakáll kombináció kiemeli az arcod előnyös vonásait, és segít elvenni a hangsúlyt a kevésbé előnyös részekről. Minden szolgáltatás mellé ingyenes stílustanácsadás jár, így nem kell egyedül megbirkóznod a dologgal. Női borbélyaink pontosan tudják, hogy férfiként mi állna a legjobban neked, és hogy mi passzol a leginkább a vonásaidhoz. Használd ki, és beszéld át velük az elképzelésed a legjobb eredmény érdekében! ?

Mi vár rád, amikor hozzánk jössz?

Amikor megérkezel hozzánk, első körben mindenképp átbeszéljük az elképzelésedet és az igényeidet. Ha nincs konkrét elképzelésed, akkor segítünk megtalálni azt a fazont és hosszt, mind haj mind szakáll tekintetében, ami a legjobban illik hozzád, a stílusodhoz és a személyiségedhez. Ha megvan, hogy mit is szeretnél pontosan, és hogyan, nekilátunk a dolgoknak.

Hajvágás

A hajvágás a legalapabb és legnépszerűbb szolgáltatásunk. Bármilyen frizurát is szeretnél, a csajok a legjobbat hozzák ki belőle. Első lépésként megbeszéljük, hogy igényt tartasz-e a kétszeri hajmosásra, ugyanis az ár tartalmazza a hajvágás előtti, valamint utáni hajmosást. Van, aki nem veszi igénybe mindkét mosást, sőt, akad olyan is, aki egyiket sem, ezért először ezt megbeszéljük.

hajvágás+szakálligazítás+szakállfestés az a76 barber shop-ban

Ha igényt tartasz a kétszeri mosásra, akkor indul is a buli, és jöhet a hajmosás. Ezután elkezdjük a hajvágást. Az eszközök használata függ a haj hosszától és stílusától. Ha a vágással megvagyunk, és minden tökéletes, jöhet az újbóli hajmosás. Mosás után beszárítjuk a hajad, végezetül pedig hajformázó segítségével beállítjuk a frizurád. Persze itt nincs vége a dolognak, jöhet a szakállad!

Szakálligazítás és szakállfestés

Ha a szakállad nem egységes színű, esetleg foltos vagy ritkás, akkor jó megoldást nyújt a szakállfestés. Egységesebb, dúsabb hatású arcszőrzet érhető el vele, és nálunk az A76 barber shop-ban az eredmény miatt sem kell aggódnod. Kizárólag természetes hatású eredményt kapsz!

Az első lépés, hogy megigazítjuk a szakállad a megbeszéltek szerint. A szakállvágó gépet igénylő részekkel kezdjük. Ha ezzel megvagyunk, felviszünk egy borotválást segítő krémet vagy gélt, és jöhet a borotválás. Penge segítségével megigazítjuk az éleket és tökéletesítjük a formákat. Ha minden megvan, jöhet a szakállfestés.

hajvágás+szakálligazítás+szakállfestés az 76 barbershop-ban

Szakállfestés

Üzletünkben mindig a maximális minőségre törekszünk. Nem csak a formai végeredményt tekintve, hanem az eszközöket és termékeket beleértve egyaránt. Kizárólag profi minőségű, bőrkímélő festéket használunk, ami nem roncsolja és nem szárítja ki a szakállad. A szakállfestést a legnagyobb odafigyeléssel végezzük, hiszen a szép és természetes eredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő és pontos felvitel.

hajvágás+szakálligazítás+szakállfestés az a76 barber shop-ban

Miután formára borotváltuk a szakállad, következik a szakállfestés. Kikeverjük a megbeszélt színt, ami illik hozzád és az arcbőrödhöz. Ezután felvisszük az arcszőrzetedre, és hagyjuk hatni. Szakálltól és kívánt eredménytől függően 5-15 percig hagyjuk fenn a festéket. Amikor a szükséges idő letelt, lemossuk a festéket. Egy alkoholos törlőkendővel áttöröljük az erősebb részeket és finomítjuk az éleket. Ha valahol keletkeztek erősebb részek, akkor alkoholos tisztítókendővel áttöröljük, hogy egységesítsük a teljes szakállad. Az erőteljesebb részek kialakulása teljesen normális és szinte elkerülhetetlen folyamat, hiszen a szőrszálak színfelvevő képessége eltérő! Az egységes szín után a kontúrokat is megigazítjuk.

Ha mindennel kész vagyunk, jöhet a bőrnyugtató after shave, és a jól megérdemelt szakállolaj, hogy hidratáljuk az arcbőröd és a szakállad.

Válaszd az A76 barber shop-ot

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, látogasd meg az A76-os csajokat, náluk biztos kezekben leszel. Női borbélyként nem csak szakmailag, hanem nőként is tudnak segíteni, hogy milyen frizura és szakáll állna a legjobban és ezt maximális minőségben el is készítik neked. Havi szinten nagyjából 200 férfi frizuráját és szakállát teszik rendbe, így az eredmény miatt nem kell aggódnod! A legjobb eredményre törekszenek, ami mellett a jó hangulatodról is gondoskodnak.

A76 Móricz

A76 Andrássy

Foglalj időpontot és dobd fel a külsőd

Egy jól átgondolt frizura és szakáll nagyon sokat dob a külsődön. Ha szeretnél újítani, vagy egyszerűen csak szeretnéd rendbe tenni a meglévő frizurád és szakállad, gyere el hozzánk. Az A76 barber shop két helyen is megtalálható, Pesten, illetve Budán. Ha a pesti oldalon van dolgod, akkor válaszd az Andrássy út 76 szám alatt található üzletet, ha pedig a budai oldalon vagy, látogass el a Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alá!