Gyermek hajvágás az A76 barber shop-ban!

A borbély szalon a férfivá válás temploma, látogatását nem lehet elég korán kezdeni! Akár 11 éves fiú, akár 60 éves úr, a kor nem számít. Borbély szalonunkban bárkiből férfiembert faragunk, a saját igények és elképzelések alapján. A legtöbb gyermek nem szereti, ha bármilyen eszközzel megpróbálják megkörnyékezni a frizuráját, és azt jól tudjuk. Az A76-ban női borbélyaink tökéletesen megbirkóznak a gyermek hajvágás kihívásaival, és egy teljesen új élménnyé varázsolják a hajvágást. Felejtsd el a sírást és rossz kedvet, itt az ideje hogy gyermeked is épp úgy élvezze a hajvágást, mint ahogyan Te!

Legyen élmény a hajvágás

Ha a gyermek életében az első hajvágás rosszul sikerül, az hosszútávon hatással lesz arra, hogyan viszonyul majd gyermeked a fodrászokhoz és fodrászatokhoz. Fontos, hogy a fodrászat jó élményt nyújtson a gyermek számára, hogy később már örömmel induljon útnak. Néhány egyszerű trükkel megkönnyíthető és élménnyé tehető a gyermek hajvágás.

Mikor vágjunk?

Az egyik leglényegesebb kérdés, hogy gyermekednél eljött-e már egyáltalán az idő, hogy megtörténjen az első hajvágás. Ha igen, érdemes belőni egy ideális időpontot. A gyerekeknél már felállt egy napi rutin, aminek alapján könnyebb behatárolni hogy melyik az a napszak amikor a legfogékonyabb a gyermek.

Fontos, hogy gyermek hajvágást 8 éves kortól tudjuk vállalni!

Szülői biztonság

A gyermekek számára a legfontosabb a szülő, a szülői biztonság és minta. Ha te is túlgondolod a hajvágást, stresszelsz és idegeskedsz rajta, akkor a gyermeked sem fog másképp reagálni rá. Nyugodtan készítsd fel már napokkal a hajvágás előtt, hogy új frizurája lesz, és erősítsd benne, hogy ez mennyire jó program.

Tipp: próbáljátok ki, hogy együtt megnézegetitek a gyermek hajstílusokat, és döntést engedsz a gyermeknek, hogy melyik frizura tetszik neki a legjobban kérdezd meg, hogy melyiket szeretné vágatni magának a legjobban.

Gyermekbarát szalon

Biztosan nem lőhetsz mellé a folyamattal, ha olyan szalonba viszed a gyermeked, ahol hajvágásra is szakosodott fodrászok vannak. Olyan szalonba érdemes vinni, ahol barátságos a környezet, és ami a legfontosabb, hogy a fodrászok is kellően tudnak bánni a gyerekkel. Az A76 barber shop éppen ilyen! A szalon különlegessége, hogy csak női borbélyok vágják a frizurákat. A lányok nagyon jól bánnak a gyerekekkel, és kiváló hangulatot tudnak teremteni már a szalonba érkezés pillanatában. A gyerkőcnek így sokkal kellemesebb és kényelmesebb lesz az egész dolog, főleg, ha élete elsőjéről van szó.

Gyermek hajvágás az A76 barber shop-ban

Ha csak gyermeked frizuráját szeretnéd rendbe tenni, természetesen erre is van lehetőség. Számunkra mindegy milyen életkorú fiú vagy férfi érkezik hozzánk, a legfontosabb, hogy jól érezze magát és hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekekkel érkezésükkor egy picit megismerkedjünk, és oldjuk a hangulatot. Megkínáljuk egy üdítővel vagy vízzel, a tapasztalatok alapján ennek mindig nagyon örülnek! ? Ezután beszélgetünk egy picit, hogy milyen hajat szeretne, és persze hogy ki a kedvenc szuperhőse! Ha már látjuk, hogy megkezdődhet a hajvágás, neki is látunk.

Első lépésként megbeszéljük, hogy igényt tartotok-e a hajmosásra. Vannak gyerekek, akik kifejezetten szeretik ezt a folyamatot, de olyanok is, akik egyáltalán nem. A hajvágás részét képezi a vágás előtti és utáni hajmosás, de ezt rátok bízzuk, hogy szeretnétek-e igénybe venni! Ezután következik a hajvágás. Az, hogy milyen eszközöket használunk, attól függ, hogy milyen frizurát álmodtatok meg. Általában csak ollóra, valamint hajvágógépre van szükség. Ha megvagyunk a vágással, a döntéseteknek megfelelően vagy újból megmossuk a gyerkőc haját, vagy nem. Ha igény van a mosásra, azt követően jöhet a szárítás, és végezetül a formázás. Szuper menő végeredményt biztosítunk a gyerkőcnek, ezért nem maradhat el a profi hajformázás sem, épp ahogy a nagyoknak!

Kihez menjen a gyermek?

Ha már van bevált borbélyod, úgy gondolom ez a kérdés tárgytalan. Ha viszont nincs, és még nem jártál/jártatok nálunk, akkor érdemes kiválasztani, hogy kinél szeretnétek vágatni. Honlapunkon minden borbélykirálynőről megtalálható egy rövid bemutatkozó, fényképpel együtt, illetve a referenciamunkájuk is megtalálható. Válasszátok azt a borbélyt, aki számotokra a legszimpatikusabb. A minőség minden lánynál maximális, amiatt nem kell hogy fájjon a fejetek! ? Ha szeretnéd, hogy a fodrászélmény még biztosabb lábakon álljon, adj lehetőséget gyermekednek, hogy ő válassza ki, hogy kinél szeretné vágatni a haját. Ez egy elég hatásos trükk lehet!

A76 barber shop két helyen!

Az A76 barber shop két helyen található meg, Pesten és Budán. Ha a budai részen van dolgotok, foglaljatok időpontot az A76 Móricz barber shop-ba, amit a Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alatt találtok. Ha Pesten jártok, akkor az A76 Andrássy üzletben várunk titeket az Andrássy út 76 szám alatt.