Tanuló vagy és gyakorlati helyet keresel?

Ha most végzed a fodrász- vagy borbély sulit és gyakorlati helyet keresel, akkor nálunk befutott, sikeres borbély csajoktól tanulhatsz. A szakmát megszerezheted a suliban, de a tudáshoz gyakorolnod kell. Vállaljuk, hogy kitanítunk és ha jó vagy, hamarosan el is kezdhetsz nálunk dolgozni!

Már fodrászként dolgozol, de inkább borbély lennél?

Női és férfi vendégeid is vannak, de már érzed, hogy a festések, hosszadalmas szárítások és a balayage-ok helyett hosszútávon inkább a férfi sérók motiválnak? És egyébként is a férfiakkal sokkal jobban kijössz? Nálunk megszerezheted az alap borbély tudást és ha szorgalmas vagy az A76 csapat tagja is leszel!

asda

Borbélyként úgy érzed, hogy nem vagy jó helyen?

Borbélyként dolgozol egy barber shop-ban de azt érzed, hogy valami elakadás van? Nem tudsz fejlődni szakmailag, nincs elég vendég, nem megy jó irányba a szalon, vagy nem jössz ki a kollégákkal? Olvasd el ezt az oldalt, názd meg milyen nálunk az élet az A76-ban és ha szimpatikus, találkozzunk!

asdasdasdasd lorem ipsum

Hogyan zajlik a kezdeti “betanítás” ha még nem érzed magabiztosnak a tudásod?

Ha már megvan a végzettséged, vagy még csak most csinálod a sulit, akkor pontosan tudod, hogy az igazi tudást csak úgy tudod megszerezni, ha profiktól tanulsz. Az A76-ban 14 borbély csaj dolgozik, akik havonta több ezer vendég séróját és szakállát teszik rendbe.

Létrehoztunk egy ingyenes gyakorlati képzést olyan lányoknak, akik komolyan veszik a tanulást és a borbély szakmát.

Ez azt jelenti, hogy előre egyeztetett időpontokban ( minden héten hétfő,kedd,szerda ) heti 2-3x hozol alkalmanként 2-3 modellt akiken gyakorolsz, mi pedig szakmailag felügyeljük a vágást és segítünk neked fejlődni.

Megtanulod az átmeneteket, az ollós hajvágást, a szakállvágást, a borotválást, a taper fade-t, és az összes trendi férfi hajstílust, amit csak érdemes tudni. Az oktatások nem fix időpontban vannak, hanem rugalmasan kezeljük őket, ezért könnyen tudsz majd modelleket hozni.

A tapasztalat azt mutatja, hogy – a jelenlegi tudásszintedtől függően – 3-6 hónap alatt el tudsz jutni oda, hogy már borbélyként kezdhetsz is nálunk. Onnantól pedig 1 év és tele is lesz a naptárad.

Tőlünk minden segítséget megkapsz, de csakis akkor, ha komolyan gondolod.

Ehhez a szakmához nem tehetség kell, hanem szorgalom és alázat.

Ha tehát komolyan eldöntötted, hogy beleteszed az időt és a munkát, akkor most találtál egy olyan szalont, akitől minden segítséget magkapsz ehhez.

És, hogy milyen nálunk az élet borbélyként? Ahhoz görgess lejjebb és olvasd el ezt az oldalt, ha pedig úgy érzed, hogy te is vágysz arra, hogy egy jó nevű szalonban, jó fej és segítőkész csapatban, sikeres borbély legyél, akkor add le a jelentkezésed és nézzük meg, hogy egymást keressük-e!

Tapasztalt borbély csajok segítenek neked megszerezni a tudást, hogy a lehető leghamarabb elkezdhesd építeni a borbély karriered nálunk.

Nálunk mindig tele lesz a naptárad!

“Az A76 szalon különlegessége -azon túl, hogy csak csajok a borbélyok- , hogy a szalon tulajdonosa egy marketing szakember aki 10 éve online vevőszerzéssel foglalkozik. Ennek köszönhetően a szalont folyamatosan marketingeli facebook-on, instragramon, google-on és youtube-on, ezért van tele minden fodrász naptára.” – Bianka – Az A76 Móricz borbély királynője

Így néz ki az A76 Móriczon egy pénteki nap:

Ez nem is olyan rossz április, ahhoz képest, hogy akkor még nem is volt jó idő nem igaz? ? Ez egyébként az online időpontfoglaló rendszerünk belső naptára, amelyhez te is hozzáférsz bárhonnan és bármikor, mert a telefonodról is megnyithatod.

Az A76 Barber shop Móricz bemutatkozó videója

Az A76-ban arra törekszünk, hogy előbb-utóbb az összes vendégünk online foglaljon időpontot hozzánk, hiszen így várakozás nélkül és akkor jöhetnek, amikor nekik szimpatikus.

“Tudod milyen érzés az, mikor reggel bejössz a szalonba, megiszod a reggeli kávéd, megnyitod a naptárad és azt látod, hogy már a mai napod 70%-80%-a tele van? Én imádom!”

Ez pedig szintén egy pénteki naptárkép az A76 Oktogon szalonból: szintén áprilisból.

Személyesen téged marketingelünk!

“Ezelőtt egy 8.kerületi szalonban dolgoztam, ahol igen változó volt, hogy éppen ki az aki bejött a szalonba ? Az A76-ban viszont mindannyiunknak saját bemutatkozó weboldalunk van. Ha te is a csapat tagja leszel, akkor neked is ilyen lesz, a te arcképeddel, bemutatkozóval és referenciáiddal:”

Nézd meg a csajok bemutatkozó oldalait! ↓

Reni oldala → http://reni.a76.hu
Hanna oldala → http://hanna.a76.hu
Csilla oldala → http://csilla.a76.hu
Bianka oldala → http://bianka.a76.hu
Patrícia oldala → http://patricia.a76.hu

“Ez azon túl, hogy egy igazi elismerés,  a hirdetésekből célzottan hozzád irányítja majd a vendégeket, ezért nálunk nincsen olyan, hogy harc folyik a vendégekért. A másik pedig, hogy mivel olyan vendégek jönnek akik szimpatizálnak veled, vagy valamiképpen hasonló karakterek mint te, így 95%-ban neked is szimpatikusak lesznek, aminek az lesz az eredménye, hogy imádni fogod a vendégeidet! ? Engem ez tölt fel a legjobban, hogy olyan emberekkel dolgozhatok, akik jó fejek. Ha pedig valami ünnep van, akkor alig látunk ki az ajándékok közül :)” – Reni – Az A76 Oktogon vezetője

Ismert szalonban, profi csapatban dolgozol!


Jó pár fodrászatban dolgoztam már és nem egy helyen volt probléma az, hogy nem volt fix a minőség. Ez azt jelenti, hogy a vendégnek ha mázlija volt, akkor olyan fodrászhoz került aki jól vágta le a haját, de ha nem, akkor elégedetlenül távozott. Én azért szeretem az A76-ot mert itt mindenki profi. Senkit nem veszünk fel, aki nem vág jól, vagy ha az elején kicsit gyengébb, akkor segítünk neki hogy felzárkózzon. Hosszú távon szerintem nagyon fontos, hogy a helynek, ahol dolgozol, milyen hírneve van, mert ha nem jó, akkor előbb utóbb vendég sem lesz.” Patrícia – Az A76 Móricz Barber Queen-je.

A vendégeink szeretnek minket:


Ilyen feltételeket nem kapsz máshol.

“Amikor csatlakoztam az A76 csapatához az főleg azért volt, mert olyan feltételeket kínálnak, ami sehol máshol nincsen. Meg persze azért mert meg akartam mutatni Reninek, hogy én jobb vagyok ? A viccet félretéve, a fizetés, a rugalmasság, és a fodrászok megbecsülése, ez mind igen jól hangzik, én legalábbis nem találkoztam még hasonlóval.

A tulajdonos hosszútávon gondolkodik, ezért például olyan kiemelkedő a fizetés, amilyet esélyed sincsen másik szalonban megkeresni.

Egyébként pedig a szalonban tök jó a hangulat, senki nem kiabál senkivel, az is szimpatikus, hogy az Oktogonon, ahol én vagyok ott 12-kor van a kezdés és este 8-ig vagyunk nyitva. Így ha hozzám hasonlóan te is utálod a koránkelést, akkor lájkolod majd ezt a nyitvatartást :D” – Pálmai Csilla – Az A76 Oktogon Barber Queen-je

Mit kínál neked az A76?


Egy heti 5 napos lehetőséget borbélyként

ahova örömmel jársz majd be minden nap, mert jó fej vendégekkel és egy jó csapatban dolgozol.

Garanciát, hogy megtelik a naptárad

12 hónapon belül tele leszel nálunk, akkor is ha most egyetlen vendéged sincsen.

asdasdasdasd lorem ipsum

Kezdeti betanítást és folyamatos oktatást

Hogy kezdőként / tanulóként is mielőbb el tudj indulni a szakmában!

asdasdasdasd lorem ipsum

Megbecsülést

amiből azt érzed, hogy a személyed és a munkád érték, és hosszú távon számítanak rád.

Kimagasló fizetést

amennyit máshol esélyed sem lenne megkeresni, mindezt pedig ingadozások nélkül, stabilan.

asdasdasdasd lorem ipsum

Egy jó csapatot

amit nem csak a vendégek imádnak de te is otthon érzed majd magad benne.

asdasdasdasd lorem ipsum

2 forgalmas és központi helyen lévő borbélyszalonba is várjuk a jelentkezőket!


A76 Móricz

1114 Bp. Móricz Zs. krt. 11-12.

Az A76 Móricz 2 egymás mellett lévő borbély szalont jelent  összesen 8 székkelA nyitvatartás itt H-P: 10 és 20 óra között alakul, és hétvégén nem dolgozunk.

A76 Oktogon

1062 Bp. Teréz körút 10.

A legelső A76, Az Oktogonnál a körúton található. Itt 11 szék van, ebből 3 lent és 3 fent. A szalon nyitvatartása: H-P 8 és 20 óra között. Hétvégén ez a szalon is zárva tart.

Mik az elvárásaink feléd?

Kedves, fiatal lány legyél! 🙂

Arculatunk lényege, hogy nőként vagyunk borbélyok, ezért értelemszerűen lányt keresünk a csapatunkba, lehetőleg 24 és 35 éves kor között. Ha ennél idősebb vagy, valószínűleg te sem éreznéd jól magad a csapatban.

Teljes elköteleződést

Olyan feltételeket biztosítunk neked, amelyek által befutott barber leszel. Ezt viszont csak akkor garantáljuk neked, ha te is komolyan gondolod. Heti 5 nap, dolgozni és fejlődni akarás és  a legfontosabb.

asdasdasdasd lorem ipsum

Szorgalmat és alázatot

Ha még tanuló vagy akkor minimum heti 2-3 alkalommal kell hoznod, alkalmanként 2-3 modellt. Ha erre azt mondod, hogy nem megy, akkor nem egymást keressük.

asdasdasdasd lorem ipsum

NE add le a jelentkezésed, HA…

…férfi vagy, vagy ha 18 évnél fiatalabb vagy 40 évnél idősebb vagy,

…heti 1-2-3 napos beugrós vagy, vagy “kipróbálnád” magad a borbély szakmában,

…nem hosszútávra gondolkozol,

…szeretnél női hajakkal is foglalkozni,

…azt tervezed, hogy nálunk megszerzed a vendégköröd, majd felállsz és elviszed őket,

…nem alap dolog az nálad, hogy minden nap eltakarítasz magad után,

…szerinted 10 perc késés belefér, vagy a nem fogadott hívást nem kell visszahívni,

…nem vagy kommunikatív és alázatos a vendégekkel, …úgy gondolod, hogy szakmailag és emberileg már nincs hova fejlődnöd,

…egy problémáról beszélni szeretsz inkább, mint megoldani azt.

Mi történik azután, hogy leadtad a jelentkezésed?

A rövid jelentkezési űrlap kitöltése és elküldése után, 1-2 munkanapon belül felhívunk és megbeszélünk egy személyes találkozót, ahol első körben a tulajdonossal fogsz találkozni.

Itt részletesen átbeszélitek a betanítás / képzés feltételekeit, a fizetést, munkarendet, szabadságot, a szabályokat és minden olyan témát ami felmerülhet. Ha mindkettőtöknek szimpatikus a másik, és te is úgy látod, hogy az A76 valóban olyan, amilyennek itt bemutattuk, akkor megnézheted akár mindkettő szalont, megismerheted a lányokat és ha még ezután is megvan a szerelem (vagy netán most lobbant igazán fel ? ) akkor jöhet a próbavágás.

Egy modellt kérünk tőled, hogy hozz magaddal, akin be tudod mutatni a szakállvágást illetve a rövid- és a hosszú haj vágását is.

Ezután pedig elkezdjük a kezdeti betanítást, azaz te heti szinten hozod a modelleket mi pedig segítünk, hogy egyre jobb legyél a haj- és szakállvágásban, boroválásban. Ha pedig szakmailag elértél oda, hogy kezdhess, akkor belecsapunk a mélyvízbe és köszötnünk az A76 csapatában!

Érdekel a dolog? Itt tudsz jelentkezni!


Jelentkezem leendő Barber Queen-nek az A76 csapatába!

Csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot az elérhetőségeiddel és már le is adtad a jelentkezésed. A megadott telefonszámon 2 napon belül keresünk.

Borbély csaj állás
First