Forró törölközős borotválás – emeld magasabb szintre a borotválkozást!

Első egy két alkalommal, mikor a borotválkozás még újnak számít, és a művelet hatására igazán férfinak érzed magad, lehet, hogy jó buli reggelente borotválkozással indítani a napot. Az viszont biztos, hogy rövid időn belül már a hátad közepére sem kívánod az egészet, és hosszas agyalás után profi kezekbe adod majd magad. Itt érkezik el az áttörés, amikor rájössz, hogy a borbélyod nem csak egy egyszerű borotválás által tud megszabadítani a szőrszálaktól, hanem egy igazi luxus élmény keretein belül. Ezután elfelejted az otthoni gyors borotválkozásokat, és a forrótörölközős borotválás lesz a mindened. A forró törölközős borotválás egy igazi szeánsz, ami megfizethetetlen érzéssel tölt fel egy pörgős nap után! Sokkal hatékonyabb borotválást tesz lehetővé, ami után az arcod is puhább! A forró törölközős borotválás után kérhetsz teljes arcborotválást, vagy egy konkrét fazonra történő szakálligazítást is!

Mi az a forrótörölközős borotválás?

Gondoltad volna, hogy a borotválkozás felérhet egy igazi luxus élménnyel? Pedig így van! A forrótörölközős borotválás egy olyan borotválkozási forma, ahol a szőrzet eltávolítása előtt az arcot egy forró törölközővel fedik be. Ezt a törölközőt egy pár percig rajta hagyják az arcon, majd a szükséges idő eltelte után megkezdődik a borotválás.

Miért jó a forró törölközős borotválás?

Megnyitja a pórusokat

A forró törölközőnek, vagy inkább a forró levegőnek köszönhetően sokkal hatékonyabban és eredményesebben végezhető el a borotválás. A meleg levegő megnyitja a bőr pórusait és megpuhítja az arcbőrt, aminek köszönhetően sokkal rugalmasabb és ellenállóbb lesz, tehát egy biztonságos borotválkozást készít elő.

Puhítja a szőrszálakat

Nem csak az arcbőrt, a meleg levegő a szőrszálakat is megpuhítja és ellazítja. Ennek az az előnye, hogy a penge sokkal könnyebben és hatékonyabban vágja el a szőrszálakat. Ez értelemszerűen egy szebb eredményt tud biztosítani.

Esztétikusabb eredményt biztosít

A forró törölközős eljárás segít az esetleges irritáció elkerülésében is. A borotválás alapvetően egy természetes irritációt okoz, hiszen a bőr felülete nem mindig ellenálló a penge hatásának. A hagyományos borotválással szemben azonban a forró levegő, amit a törölköző biztosít, nyugtatja a bőrt. Emellett a bőr rugalmassá válása is egy sokkal jobb alapot biztosít a borotválásnak, tehát sokkal kíméletesebb folyamat, mint a hagyományos eljárás.

Javítja a bőr állapotát

A bőr állapotára is kifejezetten jó hatással van a forró levegő. Segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, és elősegíti az új sejtek kialakulását. Ennek köszönhetően a bőr puhábbá és fényesebbé válik. Azok számára, akik bőrproblémákkal küzdenek (miteszer, pattanás), kifejezetten ajánlott módszer.

Nyugtató és pihentető

És végezetül nem elhanyagolható az a pozitívum sem, hogy a forró törölközős borotválás iszonyatosan jó érzés! Egyszerre nyugtat és pihentet. Egy hosszú nap után kifejezetten terápiás hatásként ér! Ismerd meg a Földi paradicsomot, és mindenképp próbáld ki, ha még nem tetted!

Így zajlik a forró törölközős borotválás az A76-ban!

  • Első lépésként biztosan megkínálunk valamivel. Nálunk ez alap, hiszen bármikor jól eshet egy üdítő, sör vagy egy pohár whisky, főleg, ha épp egy borbélyszalonban jársz. Az italt elfogyaszthatod a szolgáltatás igénybevétele előtt vagy akár utána, ahogy jól esik!
  • Fontos hogy előkészítsük a szőrszálakat, ezért egy puhító krémet viszünk fel a szakálladra.
  • Előkészítjük a forró törölközőt, és felhelyezzük az arcodra úgy, hogy kényelmes legyen. Pár percig hagyjuk rajta, amíg megnyílnak a pórusok és megpuhulnak a szőrszálak. Nem kell félni, nem olyan forró a törölköző, pont tökéletes! Nem égetünk meg senkit és nem is okozunk kellemetlen pillanatokat! ? A törölközőt 4-5 percig hagyjuk az arcodon, ez idő alatt elvégzi a dolgát, te pedig kiengedheted a fáradt gőzt!
  • A szükséges idő eltelte után levesszük rólad a törölközőt, áttöröljük az arcod, hogy a pára által keletkezett vizet eltávolítsuk, majd felvisszük a borotvakrémet.
  • Steril pengével megkezdjük a borotválást, és kialakítjuk az általad kérteket. Ha teljes borotválást kértél, akkor megszabadítunk a szőrszálaktól, ha egy konkrét fazont, akkor azt készítjük el!
  • Ha megvagyunk mindennel, tisztára töröljük az arcod, és felviszünk egy borotválás utáni hűsítő ápoló krémet, ami segít nyugtatni a bőrt.
  • Utolsó lépésként be kell zárnunk, amit kinyitottunk, azaz a pórusaidat. Ehhez egy hideg törölközőt terítünk az arcodra egy pár pillanat erejéig, és készen is vagy!

Te kipróbálnád?

Ha még nem vettél részt forró törölközős borotváláson, és szeretnéd magasabb szintekre emelni a borotválás adta lehetőségét, mindenképp adj egy esélyt a dolognak. Szalonunkban kizárólag női borbélyok dolgoznak, akik minden apró részletre odafigyelnek! Igazi wellness élményben lehet részed, miközben csajok rendbe szedik a külsőd.

Így tudsz hozzánk időpontot foglalni

Üzletünkbe kizárólag online lehetséges az időpontfoglalás. Ennek oka és előnyei, hogy bárhol, bármikor, bármilyen eszközről lehet foglalni. A folyamat egyszerű, mindössze pár kattintásra van szükség! A rendszeren belül csak válaszd ki azt a szolgáltatást, amit igénybe szeretnél venni, majd válaszd ki kedvenc borbélyod és a nála elérhető legalkalmasabb időpont egyikét. Ezután csak pár alap adatot kell megadnod. A rendszer küld egy foglalást megerősítő emailt, valamint a lefoglalt időpont előtt egy emlékeztető emailt. Várunk egy pihentető wellness élményre az Andrássy út 76-ba vagy a Móricz Zsigmond körtér 11-12-be!