Nincs elég férfi vendéged?

Jó vagy a férfi haj- és szakállvágásban, de a jelenlegi szalonodban nem tudsz kellően érvényesülni? Egy átlagos napon úgy 4-5 férfi vendéget megcsinálsz, de az időd nagy részében unatkozva a telefont nyomkodod?

Balayage helyett átmenetek?

Főleg női vendégeid vannak, de már érzed, hogy a festések, hosszadalmas szárítások és a balayage-ok helyett hosszútávon inkább a férfi sérók motiválnak? És egyébként is a férfiakkal sokkal jobban kijössz?

asdasdasdasd lorem ipsum

Borbélyként nem vagy jó helyen?

Borbélyként dolgozol egy helyen de azt érzed, hogy itt elakadás van? Nem tudsz fejlődni szakmailag, nincs elég vendég, vagy nem megy jó irányba a szalon, ezért inkább váltanál?

asdasdasdasd lorem ipsum

Az A76 borbélyaként, befutott férfi fodrász leszel aki minden egyes nap imád majd bejárni dolgozni.

Nálunk mindig tele lesz a naptárad!

“Az A76 szalon különlegessége -azon túl, hogy csak csajok a borbélyok- , hogy a szalon tulajdonosa egy marketing szakember aki 10 éve online vevőszerzéssel foglalkozik. Ennek köszönhetően a szalont folyamatosan marketingeli facebook-on, instragramon, google-on és youtube-on, ezért van tele minden fodrász naptára.” – Bianka – Az A76 Móricz borbély királynője

Így néz ki az A76 Móriczon egy pénteki nap:

Ez nem is olyan rossz április, ahhoz képest, hogy akkor még nem is volt jó idő nem igaz? ? Ez egyébként az online időpontfoglaló rendszerünk belső naptára, amelyhez te is hozzáférsz bárhonnan és bármikor, mert a telefonodról is megnyithatod.

Az A76 Barber shop Móricz bemutatkozó videója

Az A76-ban arra törekszünk, hogy előbb-utóbb az összes vendégünk online foglaljon időpontot hozzánk, hiszen így várakozás nélkül és akkor jöhetnek, amikor nekik szimpatikus.

“Tudod milyen érzés az, mikor reggel bejössz a szalonba, megiszod a reggeli kávéd, megnyitod a naptárad és azt látod, hogy már a mai napod 70%-80%-a tele van? Én imádom!”

Ez pedig szintén egy pénteki naptárkép az A76 Andrássy szalonból: szintén áprilisból.

Személyesen téged marketingelünk!

“Ezelőtt egy 8.kerületi szalonban dolgoztam, ahol igen változó volt, hogy éppen ki az aki bejött a szalonba ? Az A76-ban viszont mindannyiunknak saját bemutatkozó weboldalunk van. Ha te is a csapat tagja leszel, akkor neked is ilyen lesz, a te arcképeddel, bemutatkozóval és referenciáiddal:”

Nézd meg a csajok bemutatkozó oldalait! ↓

Reni oldala → http://reni.a76.hu
Hanna oldala → http://hanna.a76.hu
Csilla oldala → http://csilla.a76.hu
Bianka oldala → http://bianka.a76.hu
Patrícia oldala → http://patricia.a76.hu

“Ez azon túl, hogy egy igazi elismerés,  a hirdetésekből célzottan hozzád irányítja majd a vendégeket, ezért nálunk nincsen olyan, hogy harc folyik a vendégekért. A másik pedig, hogy mivel olyan vendégek jönnek akik szimpatizálnak veled, vagy valamiképpen hasonló karakterek mint te, így 95%-ban neked is szimpatikusak lesznek, aminek az lesz az eredménye, hogy imádni fogod a vendégeidet! ? Engem ez tölt fel a legjobban, hogy olyan emberekkel dolgozhatok, akik jó fejek. Ha pedig valami ünnep van, akkor alig látunk ki az ajándékok közül :)” – Reni – Az A76 Andrássy vezetője

Ismert szalonban, profi csapatban dolgozol!


Jó pár fodrászatban dolgoztam már és nem egy helyen volt probléma az, hogy nem volt fix a minőség. Ez azt jelenti, hogy a vendégnek ha mázlija volt, akkor olyan fodrászhoz került aki jól vágta le a haját, de ha nem, akkor elégedetlenül távozott. Én azért szeretem az A76-ot mert itt mindenki profi. Senkit nem veszünk fel, aki nem vág jól, vagy ha az elején kicsit gyengébb, akkor segítünk neki hogy felzárkózzon. Hosszú távon szerintem nagyon fontos, hogy a helynek, ahol dolgozol, milyen hírneve van, mert ha nem jó, akkor előbb utóbb vendég sem lesz.” Patrícia – Az A76 Móricz Barber Queen-je.

A vendégeink szeretnek minket:


Ilyen feltételeket nem kapsz máshol.

“Amikor csatlakoztam az A76 csapatához az főleg azért volt, mert olyan feltételeket kínálnak, ami sehol máshol nincsen. Meg persze azért mert meg akartam mutatni Reninek, hogy én jobb vagyok ? A viccet félretéve, a fizetés, a rugalmasság, és a fodrászok megbecsülése, ez mind igen jól hangzik, én legalábbis nem találkoztam még hasonlóval.

A tulajdonos hosszútávon gondolkodik, ezért például olyan kiemelkedő a fizetés, amilyet esélyed sincsen másik szalonban megkeresni.

Egyébként pedig a szalonban tök jó a hangulat, senki nem kiabál senkivel, az is szimpatikus, hogy az Andrássyn, ahol én vagyok ott 12-kor van a kezdés és este 8-ig vagyunk nyitva. Így ha hozzám hasonlóan te is utálod a koránkelést, akkor lájkolod majd ezt a nyitvatartást :D” – Pálmai Csilla – Az A76 Andrássy Barber Queen-je

Mit kínál neked tehát az A76 Barber Queen-ként?


Egy heti 5 napos lehetőséget borbélyként

ahova örömmel jársz majd be minden nap, mert jó fej vendégekkel és egy jó csapatban dolgozol.

Garanciát, hogy megtelik a naptárad

12 hónapon belül tele leszel nálunk, akkor is ha most egyetlen vendéged sincsen.

asdasdasdasd lorem ipsum

Rendszeres és hasznos oktatásokat

hogy folyamatos egyre jobb lehess a borbély szakmában!

asdasdasdasd lorem ipsum

Megbecsülést

amiből azt érzed, hogy a személyed és a munkád érték, és hosszú távon számítanak rád.

Kimagasló fizetést

amennyit máshol esélyed sem lenne megkeresni, mindezt pedig ingadozások nélkül, stabilan.

asdasdasdasd lorem ipsum

Egy jó csapatot

amit nem csak a vendégek imádnak de te is otthon érzed majd magad benne.

asdasdasdasd lorem ipsum

Összesen 3 új borbély csajt keresünk


A76 Móricz

1114 Bp. Móricz Zs. krt. 11-12.

Az A76 Móricz 2 szalont jelent  összesen 8 székkel, amelyből 7 szék foglalt így a maradék 1 székre keresünk 1 borbély csajtA nyitvatartás itt H-P: 10 és 20 óra között alakul, és hétvégén nem dolgozunk.

A76 Andrássy

1062 Bp. Andrássy út 76

A legelső A76, Az Andrássy úton a Kodály köröndnél. Itt 6 szék van, ebből 3 lent és 3 fent. Ide most nem keresünk senkit. A szalon nyitvatartása: H-CS: 12 és 20 óra között P: 9 és 18 óra között. Hétvégén ez a szalon is zárva tart.

Mik az elvárásaink feléd?

Kedves, fiatal lány legyél! 🙂

Arculatunk lényege, hogy nőként vagyunk borbélyok, ezért értelemszerűen lányt keresünk a csapatunkba, lehetőleg 24 és 35 éves kor között. Ha ennél idősebb vagy, valószínűleg te sem éreznéd jól magad a csapatban.

Teljes elköteleződést

Olyan feltételeket biztosítunk neked, amelyek által fél év alatt befutott fodrász leszel, személy szerint téged teszünk sikeressé. Ezt viszont csak akkor garantáljuk neked, ha te is komolyan gondolod. Heti 5 nap, dolgozni és fejlődni akarás és a vendégekkel szembeni alázat a legfontosabb.

asdasdasdasd lorem ipsum

Igényes férfi haj- és szakállvágást

Nem baj, ha még nem vagy profi a férfi vendégekkel, de precízen dolgozz és igényes legyél arra amit kiadsz a kezed közül. Nálunk nincsen fül mögött hagyott haj, nincsenek csíkos átmenetek, vagy rosszul levágott szakáll. ha még kezdő vagy, akkor is egy alap szintet el kell, hogy érj, amire azt mondjuk, hogy igen, ezzel tudunk kezdeni valamit.

asdasdasdasd lorem ipsum

NE add le a jelentkezésed, HA…

…férfi vagy, vagy ha 25 évnél fiatalabb vagy 35 évnél idősebb vagy,

…heti 1-2-3 napos beugrós vagy, vagy “kipróbálnád” magad a borbély szakmában,

…nem hosszútávra gondolkozol,

…szeretnél női hajakkal is foglalkozni,

…azt tervezed, hogy nálunk megszerzed a vendégköröd, majd felállsz és elviszed őket,

…nem alap dolog az nálad, hogy minden nap eltakarítasz magad után,

…szerinted 10 perc késés belefér, vagy a nem fogadott hívást nem kell visszahívni,

…nem vagy kommunikatív és alázatos a vendégekkel, …úgy gondolod, hogy szakmailag és emberileg már nincs hova fejlődnöd,

…egy problémáról beszélni szeretsz inkább, mint megoldani azt.

Mi történik azután, hogy leadtad a jelentkezésed?

A rövid jelentkezési űrlap kitöltése és elküldése után, 1-2 munkanapon belül felhívunk és megbeszélünk egy személyes találkozót, ahol első körben a tulajdonossal fogsz találkozni.

Itt már részletesen átbeszélitek a feltételeket, a fizetést, munkarendet, szabadságot, a szabályokat és minden olyan témát ami felmerülhet. Ha mindkettőtöknek szimpatikus a másik, és te is úgy látod, hogy az A76 valóban olyan, amilyennek itt bemutattuk, akkor megnézheted akár mindkettő szalont, megismerheted a lányokat és ha még ezután is megvan a szerelem (vagy netán most lobbant igazán fel ? ) akkor jöhet a próbavágás.

Egy modellt kérünk tőled, hogy hozz magaddal, akin be tudod mutat a szakállvágást illetve a rövid- és a hosszú haj vágását is.

Ha pedig ez is stimmel, akkor aláírjuk a szerződést, részt veszel egy fotózáson, ahol készítünk rólad képeket a weboldalra és a facebook-ra, megírjuk együtt a bemutatkozódat, és már indulhat is a borbély karriered az A76 csapatában! ?

Érdekel a dolog? Itt tudsz jelentkezni!


Jelentkezem Barber Queen-nek az A76 csapatába!

Csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot az elérhetőségeiddel és már le is adtad a jelentkezésed. A megadott telefonszámon 2 napon belül keresünk.

Borbély csaj állás
First