A76 Móricz férfi fodrász és barbershop - haj és szakállvágás 11.ker Móricz Zsigmond körtér
  • A76 BARBER QUEENS MÓRICZ – CSAJOK VESZIK KEZELÉSBE A SÉRÓD ÉS A SZAKÁLLAD!

    A legjobb haj- és szakállkombók a barber csajoktól!  Jelentkezz be online néhány kattintással, vagy hívj:
    06 20 612 1166

Móricz Zsigmond körtér 11-12 - Barber csajok nyírják a hajakat és a szakállakat!

 

Az Andrássy 76 után már Budán a Móricz Zsigmond körtér 11-12-ben is támadnak az A76-os barber csajok! A megszokott minőségben, közvetlenséggel és pofonegyszerű online időpont foglalással várunk téged!

Nézd meg a munkáinkat, foglalj időpontot és élvezd a jéghideg ajándék sört és whisky-t, miközben mi tökéletes haj- és szakáll kombót kreálunk neked!

Kata, Patrícia, Annamari, Orsi, Niki, Dóris és Dia az A76 Móricz Barber Queen-jei

Nézd meg a munkáinkat!

A MÓRICZ ZSIGMOND KRT 11-12-BEN VAGYUNK A GOMBA MELLETT!

A Móricz-on, rögtön a gomba mellett található a 2 szalonunk, frekventált helyen, Újbuda közepén. Autóval a Vásárhelyi Pál, Szabolcska Mihály, Eszék vagy Fadrusz utcában érdemes parkolnod, de megállhatsz az ALLEE-ban is, mert onnan is mindössze 5 perc sétára vagyunk. A gombánál már messziről látni fogod az A76 táblákat, és egy igazán exkluzív szalonban várunk téged!

Munkáink

Néhány ízelítő azokból a frizurákból, amelyek 6. kerületi fodrász szalonunkban készültek. Az új frizurákat folyamatosan töltjük fel 🙂 A képre kattintva, az nagyban is megnyílik.

Patrícia 4

Kata 9

Niki1

Patrícia 3

Kata 10

Niki2

Patrícia 1

Kata 11

Niki3

Patrícia 2

Kata 12

Niki4

Patrícia 5

Dóri 1

Niki5

Patrícia 6

Dóri 2

Niki6

Patrícia 7

Dóri 3

Niki7

Patrícia 8

Dóri 4

Niki8

Kata 1

Dóri 5

Niki9

Kata 2

Dóri 6

Kata 3

Dóri 7

Kata 4

Dóri 8

Kata 5

Dóri 9

Kata 6

Dóri 10

Kata 7

Dóri 11

Kata 8

Dóri 12

Az A76 barber shop csapata bemutatkozik

A borbélyszalon, ahol csak barber csajok dolgoznak! Nyugodtan hozd te is a barátnődet, de a kutyust is, mert kutyabarát szalon is vagyunk!

Szalai Annamari [RED]

Barber Queen (Móricz RED)

Annamari ránézésre tudja, hogy a fejformádhoz milyen frizura és szakáll illik és hogy melyik hangsúlyozza a legjobban a stílusod! Már gyermek korától kezdve vonzotta a hajvágás és mindig inkább fiú haverjai voltak. Ha egy olyan fodrászt keresel, akire nyugodtan rábízhatod a séród és a szakállad és közvetlen társaság is, akkor Annamari tökéletes választás lesz számodra! 2020.12.10-tól az Új A76 RED szalonban találsz meg az A76 Móricz mellett!

 

Annamari munkái

Foglalás Annamarihoz!

Popovics Niki [RED]

Barber Queen (Móricz RED)

10 éves fodrász múlttal, Niki kisujjában vannak a szakállak és átmenetek. Pontos, precíz munkavégzés és egy közvetlen beszélgetős stílus jellemzi. A new school és a különböző extrém stílusú frizurák mellett a klasszikus hajak is a szakterületei közé tartoznak. Ha egy gyakorlot és közvetlen borbély csajt, keresel, akkor Nikiben nem fogsz csalódni! 2020.12.10-tól az Új A76 RED szalonban találsz meg az A76 Móricz mellett!

 

Niki munkái

Foglalás Nikihez!

Fejei Dóra

Barber Queen (Móricz)

Hivatásomat 6 évvel ezelőtt, Kisvárdán tanultam egy nagyon kedves és profi fodrásztól. Pályafutásomat Debrecenben folytattam, ahol egy remek csapatban külföldi vendégekkel is foglalkoztam. 2019 júniusában költöztem Budapestre. Ahogy teltek az évek rájöttem , hogy az én igazi szenvedélyem a Borbély szakma.

Dóri munkái

Foglalás Dórihoz!

Tóth Patrícia

Barber Queen (Móricz)

Édesanyám is kiskora óta fodrász szeretett volna lenni, de a szülei nem engedhették meg maguknak. Ezért úgy döntött, hogy megteremti nekem a szükséges alapokat. 15 éves koromban elkezdtem gyakorolni, és leginkább a férfi hajvágás, ami vonzott. 2011- ben végeztem el a fodrásziskolát, azóta intenzíven tevékenykedek a szépségiparban de a kreativitásomat a férfi hajvágásban tudom kamatoztatni igazán. 2018-ban az Országos Magyar Szépségipari kiállításon “hajtetováló” kategóriában indultam ahol első helyezést értem el és erre vagyok a legbüszkébb. Nekem a barber szakma nem csak munka hanem életérzés is. A vendégek elégedettségét sikernek élem meg és ez az ami minden nap motivál. 

 

Patrícia munkái

Foglalás Patríciához!

Bodor Dia

Barber Queen (Móricz)

Dia számára teljesen megszűnik a külvilág, miközben a séród és a szakállad formázza. Számára minden egyes frizura egy műalkotás, így a legnagyobb odafigyelést, mellette pedig egy beszélgetős és mosolygós borbély csajt kapsz, ha időpontot foglalsz hozzá!

Dia munkái

Foglalás Diához!

Makrai Kata

Barber Queen (Móricz)

Már az oviban, a lányok haját fésülgetve kiderült, hogy érdekel a fodrászat. Iskolás koromban aztán végig a fodrászomat néztem munka közben, a suli után pedig rohantam haza, hogy hajvágós videókat nézhessek! 2 évig gyakorlatoztam a Zsidró szalonban, ahol rájöttem, hogy a férfi hajak fekszenek nekem igazán. Ezért egy budai borbélyszalonban tanultam ki a szakállakat, és most már az A76 barbershopban fogadom vendégeimet!

Kata munkái

Foglalás Katához!

Balog Orsi [RED]

Barber Queen (Móricz RED)

Nálunk a fodrász szakma női ágon öröklődik, így kézenfekvő, hogy hogyan kerültem ebbe a világba. Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy a barber vonalat választottam. Immáron 6 éves munkatapasztalattal a hátam mögött azt tartom a legfontosabbnak hogy egy igazán jó frizura elkészítéséhez ne csak a saját fejemmel gondolkodjak hanem a vendégem igénye is szerepet játsszon. Számomra minden frizura egy egyedi alkotás. Amikor ránézek a vendégemre már tudom, hogy mi az ami jól állna neki és passzol a személyiségéhez és stílusához is. Aki a székemben ül és bizalmat szavaz nekem biztos lehet abban, hogy egy biztos kezű barber csaj a tudása legjavával és a legnagyobb odaadással készíti el álmai frizuráját. 2020.12.10-tól az Új A76 RED szalonban találsz meg az A76 Móricz mellett!

 

Orsi munkái

Foglalás Orsihoz!

Jelentkezz be haj + szakállvágásra, online!
Nézzük az időpontokat! >>

BARBER ÁRLISTÁNKAT ITT LÁTHATOD:

BARBER SHOP ÁRAK
Szalonunkban csak készpénzzel tudsz fizetni. A kezelések ára magában foglalja 1 db welcome drink (sör, üdítő, ásványvíz) elfogyasztását is.
HAJVÁGÁS 4.300 Ft
SZAKÁLL IGAZÍTÁS 2.700 Ft
SZAKÁLL FESTÉS 2.700 Ft
SZAKÁLL IGAZÍTÁS + FESTÉS 5.400 Ft
HAJVÁGÁS + SZAKÁLL IGAZÍTÁS 6.600 Ft
HAJVÁGÁS + SZAKÁLL IGAZÍTÁS + FESTÉS 9.300 Ft
BARBER SHOP PRICES
In our salon you can only pay by cash. The price of treatments includes 1 welcome drink too (beer, soft drink, mineral water).
HAIRCUT 4.300 HUF
BEARD TRIM 2.700 HUF
BEARD TINT 2.700 HUF
BEARD TRIM + TINT 5.400 HUF
HAIRCUT + BEARD TRIM 6.600 HUF
HAIRCUT + BEARD TRIM AND TINT 9.300 HUF

A76 Móricz - Móricz Zsigmond körtér 11.

A76 Móricz – Móricz Zsigmond körtér 11-12 – Niki, Annamari, Orsi, Patrícia, Kata, Dóri és Dia.
A Móricz Zsigmond téren a gombánál, 4-es / 6-ossal, 4-es metróval, 41-es, 47-es, 17-es 61-es villamossal. H-P, 10-20 h-ig nyitva.