A76 Andrássy - Barber shop és férfi fodrászat Budapest - Andrássy út 76
  • A76 BARBER QUEENS, AHOL CSAJOK NYÍRJÁK A HAJAKAT ÉS SZAKÁLLAKAT!

    Minőségi haj- és szakállvágás és finom átmenetek, női kezektől! Foglalj időpontot az A76 barber shop-ba  a borbély csajokhoz vagy telefonálj: 06 20 505 505 2

Andrássy 76 - Barber csajok nyírják a hajakat és a szakállakat!

Borbélyszalonba be sem léphetnek nők, nálunk viszont csak csajok nyírják a hajakat és a szakállakat! Ültél már borbély csaj székében? 😄

Hidd el, hogy sok esetben egy nő fodrász sokkal jobban tudja mi áll jól egy férfinak, mi pedig profi minőségben el is készítjük neked!

Ismerd meg az Andrássy úti borbély csajokat, csekkold le a munkáinkat és jelentkezz be ahhoz aki szimpi! 🤜🤛

Nézd meg a munkáinkat!

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK ONLINE ÉS GYERE VÁRAKOZÁS NÉLKÜL!

Az A76-barber shop-ba, néhány másodperc alatt tudsz online időpontot foglalni, így várakozás nélkül jöhetsz hozzánk akkor, amikor neked kényelmes. Nem kell megvárnod a nyitvatartási időt, hogy hívhasd a 06 20 505 505 2 -es számunkat, mert az online bejelentkezést akár szombat este 11-kor is el tudod intézni. A legjobb férfi fodrászt keresed?

Az A76 borbély királynői a legmenőbb haj- és szakállkombókkal engednek csak haza, illetve ha szakállfestésről van szó, akkor is profi kezek foglalkoznak majd veled. Nálunk nincsen várakozás, mindenki időpontra érkezik, ezért a hideg sört vagy whiskey-t, amit a kezedbe kapsz a hűtőből, már csak a barber treatment közben tudod meginni 🙂 6. kerület – Andrássy út és Rózsa utca sarok – 7 perc séta az Oktogontól. Jelentkezz be online és gyere, amikor neked jó!

AZ ANDRÁSSY ÚT 76-BAN VAGYUNK A KODÁLY KÖRÖNDNÉL!

Az Oktogontól 7 perc sétára vagyunk, a Kodály köröndtől 1 percre, de jöhetsz a földalattival vagy a 70-es trolival is. Autóval az Andrássy úti szervízúton ingyen parkolhatsz, ha ott nincsen hely, akkor akkor az Izabella, Rózsa vagy Szív utca valamelyikében találsz. Az A76 pontosan Az Andrássy és a Rózsa utca sarkán van, a bejárat a Rózsa utcára nyílik. Az Andrássyn sétálva, ha elérted a Rózsa utcát, már látni is fogod az A76-os táblát, odabent pedig egy igazán szépen berendezett szalonban várunk téged!

ENNEK A BARBER SHOP-NAK LELKE VAN!

Nem csak az elhelyezkedésünk exkluzív, de az A76 barber shop enteriőrjét is úgy lőttük be, hogy férfiként komfortosan érezd magad a borbély csajok között 🙂 Nálunk mindenki időpontra érkezik, így nem igazán kell várakoznod, de ha mégis van pár perc csúszás, addig huppanj le. Iszol egy kávét, vagy inkább egy kézműves sört dobnál be? Számunkra az a legfontosabb, hogy barber shop-unkban otthon érezd magad!

AZ A76 BORBÉLY SZALON MŰVÉSZET, NEM EGY GYÁR.

Mi nem spórolunk sem a felhasznált anyagokon sem az időn. 60 percből 60 a tiéd, így a hajmosás mellett egy lazító beszélgetés is belefér. Ezután közösen megbeszéljük, hogy mi az elképzelésed a frizkód és a szakálladat illetően és ha szeretnéd, akkor tanácsokat is adunk neked. Hajvágás géppel és ollóval, szakálligazítás, pengés borotválás és szakállfestés, minden az ízlésednek megfelelően történik. A kezelés végén pedig szakállolajjal és wax-szal tökéletesre formázzuk a fizimiskád, hogy csakis magabiztos közérzettel hagyhasd el az A76 barber shop-ot!

Munkáim

Néhány fotó azokról a hajstílusokról, amit a legtöbben kérnek tőlünk. Te csak álmodd meg mi pedig tökéletes minőségben megvalósítjuk!

Reni 1

Anikó 11

Anikó 27

Reni 6

Anikó 12

Anikó 28

Reni 5

Anikó 13

Anikó 29

Reni 4

Anikó 14

Anikó 30

Reni 3

Anikó 15

Anikó 31

Reni 2

Anikó 16

Anikó 32

Anikó 1

Anikó 17

Anikó 33

Anikó 2

Anikó 18

Csilla 1

Anikó 3

Anikó 19

Csilla 2

Anikó 4

Anikó 20

Csilla 3

Anikó 5

Anikó 21

Csilla 4

Anikó 6

Anikó 22

Csilla 5

Anikó 7

Anikó 23

Csilla 6

Anikó 8

Anikó 24

Anikó 9

Anikó 25

Anikó 10

Anikó 26

Az A76 női csapata bemutatkozik

Velünk fogsz találkozni, ha meglátogatsz minket.

Gregus Fanni

Barber Queen (Andrássy)

Fanni egy igazi művész lélek aki az őszinte reakciókat vadássza a street fotózásai alkalmával is és akkor is amikor borbélyként egy tökéletesre vágott haj és egy precízen megformált szakáll után nagy mosollyal az arcodon nézel bele a tükörbe és állapítod meg: Én miért nem ide jártam eddig? 🙂

 

Fanni munkái

Foglalás Fannihoz!

Kiss Hanna

Barber Queen (Andrássy)

Hanna már jó pár szakterületen kipróbálta magát, de rájött, hogy a hajvágás az amiben a leginkább ki tudja élni kreativitását. A férfi haj- és szakáll sokkal több perspektívát jelent neki mint a női hajak, ráadásul a férfiakkal jobban is kijön. Ha tehetné, órákig is tökéletesítene egy frizkót, ezért minden alkalommal a maximumra számíthatsz tőle!

 

Hanna munkái

Foglalás Hannához!

Bíró Ági

Barber Queen (Andrássy)

9 évig dentálhigiénikus voltam, de rájöttem, hogy mást kell csinálnom, és a borbély szakmában találtam meg önmagam. Közvetlen és empatikus ember vagyok, számomra nagyon fontos a kommunikáció ezért a borbélykodásban mindent megtaláltam ami én vagyok: Foglalkozhatok az emberekkel és a kézügyességem is kamatoztathatom. Egyébkén 28 éve zenélek, amiből 14 év basszusgitár, úgyhogy ha a rock / metal zene nem áll távol tőled, akkor lesz közös témánk! 🙂

 

Ági munkái

Foglalás Ágihoz!

Pálmai Csilla

Barber Queen (Andrássy)

Eleinte csak barátok frizuráját készítettem el otthon, bármiféle tapasztalat nélkül. Aztán ezek olyan jól sikerültek, hogy a bíztatásukra elnéztem egy fodrász iskolába, ami nem igazán tetszett amíg nem következett be a gyakorlati oktatás. Ott szerettem meg a hajvágást, főleg a férfi hajakat és szakállakat. Már 2 éve aktívan borbélyként dolgozom. A férfiakkal sokkal jobban kijövök, és általában sokkal látványosabb a frizkójukon dolgozni mint a női vendégeken, ezért is választottam a borbély szakmát.

 

Csilla munkái

Foglalás Csillához!

Proics Reni

Barber Queen (Andrássy)

Már a fodrász suliban beleszerettem a férfi hajvágásba és tudtam, hogy a későbbiekben én bizony csak férfi hajakkal szeretnék foglalkozni, ezért az A76 előtt is már csak férfi szalonokban dolgoztam. Ha sikerül kijavítanom egy elrontott frizurát, vagy megalkotok egy tökéletes formát, az adja nekem a legnagyobb motivációt. Egy jól levágott férfi haj és a vendég elégedettsége, az ami feltölt és boldogságot okozz, ami ebben a szakmában szerintem elengedhetetlen, mert a lényeg, hogy szeresd azt amit csinálsz!

 

Reni munkái

Foglalás Renihez!

Jelentkezz be hajvágásra, online!
Nézzük az időpontokat! >>

FÉRFI FODRÁSZ ÁRLISTÁNKAT ITT LÁTHATOD:

BARBER SHOP ÁRAK
Szalonunkban csak készpénzzel tudsz fizetni. A kezelések ára magában foglalja 1 db welcome drink (sör, üdítő, ásványvíz) elfogyasztását is.
HAJVÁGÁS 4.300 Ft
SZAKÁLL IGAZÍTÁS 2.700 Ft
SZAKÁLL FESTÉS 2.700 Ft
SZAKÁLL IGAZÍTÁS + FESTÉS 5.400 Ft
HAJVÁGÁS + SZAKÁLL IGAZÍTÁS 6.600 Ft
HAJVÁGÁS + SZAKÁLL IGAZÍTÁS + FESTÉS 9.300 Ft
BARBER SHOP PRICES
In our salon you can only pay by cash. The price of treatments includes 1 welcome drink too (beer, soft drink, mineral water).
HAIRCUT 4.300 HUF
BEARD TRIM 2.700 HUF
BEARD TINT 2.700 HUF
BEARD TRIM + TINT 5.400 HUF
HAIRCUT + BEARD TRIM 6.600 HUF
HAIRCUT + BEARD TRIM AND TINT 9.300 HUF

Az Andrássy út 76-ban vagyunk a Kodály köröndnél!

Az Oktogontól 7 perc séta, a Kodály köröndtől 1 perc, de jöhetsz a 70-es trolival vagy a kisföldalattival is. H-CS: 12-21 h-ig, P: 10-19 h-ig nyitva vagyunk. Csak előzetes bejelentkezéssel tudunk fogadni!