A legjobb barber shop-ot keresed? Bemutatjuk az A76-os borbély csajokat!

Valóságos megdöbbenések tükröződnek vissza egy-egy férfi arcán a női borbély szó hallatán. Sokan elég szkeptikusan állnak hozzá a témához, hiszen hogyan is tudna teljes értékű lenni egy nő egy férfi szakmában? Na és mi van a többi férfival, akinek meggyőződése, hogy a női borbélyszalon az a hely, ahova menni kell, ha igazítani kell a frizurán vagy a rőzsén? Elfogultság vezérli őket, vagy nyomós érvek és tapasztalatok?

Budapest egyik legforgalmasabb női borbélyszalonja, az A76 egy valóságos, női energiáktól feszülő barber shop, ugyanis a szalonban csak női borbélyok dolgoznak. Híre sincs férfi borbélynak, egyedül csak a tulajdonos képviseli az erősebbik nemet, azonban ő se nem fodrász, se nem borbély. Hogy lehet, hogy éppen egy férfi üzemeltet 3 olyan üzletet Budapest legforgalmasabb helyein, ahol csak nők végzik a borbélymunkát? Valószínűleg a lányok többet tudnak, mint azt gondolnánk. Nézzük meg, mit tudnak az A76-os borbély csajok!?

A76 Barber Queens

Az A76 barber shop Budapest egyik legforgalmasabb helyein találhatók. Mind a 3 szalonban kivétel nélkül női borbélyok dolgoznak, akik háta mögött több évnyi tapasztalat van mind a hajvágás, mind a szakállvágás területén. Nézzük meg, mi a helyzet a különböző szalonokkal.

A76 Oktogon

Az A76 Oktogon a körúton, a Teréz körút 10-ben található. A szalonban, aminek hangulata egy romkocsma jellegű női pubra emlékeztet, 8 borbély csaj dolgozik. A lányok mindegyike egyéni karakter, egyéni stílust képviselnek, egy valami azonban közös bennük. Mind az 8 borbély csaj rajong a szakmájárét. Már nem is munkaként, hanem a legkedveltebb hobbijukként tekintenek a borbélykodásra. Amikor idejük engedi, és nem éppen ollót vagy pengét forgatnak az ujjaik között, akkor külföldi oktató videókat néznek, hogy tanuljanak és fejlesszék magukat. 

 

A76 a Móricz Zsigmond körtéren

A Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alatt található két üzlet, közvetlenül a metrófeljárónál. A két szalon egymás mellett található. Az jobb oldalon az A76 Barber Queens, a bal oldalon pedig az A76 Barber Queens RED. Nézzük kik tevékenykednek bennük.

 

A76 Barber Queens

Ide belépve egy klasszikus barber shop-ba tévedünk, ahol 9 fiatal, lendületes és jókedvű borbély lány várja, hogy rendbe tehesse a hajakat és a szakállakat. Annak ellenére, hogy a lányok fiatalok, sok tapasztalat van mögöttük. Rengeteg hajat és szakállat levágtak már pályafutásuk során, úgyhogy egy nagyon gyakorlott és képzet csapattal állunk szemben. 

A76 Barber Queens RED

A RED-be besétálva nem egy átlagos borbély szalon fogad. Szemben egyből egy AK-47-es géppuska és gránátok a falon. Nem kell megijedni, semmi illegális dolog nem történik itt. A tulajdonos egy különlegesebb stílust álmodott meg, ami közel áll a férfiak szívéhez. A katonai stílust. A szalon úgy van kialakítva, mintha egy katonai múzeumba csöppentünk volna. 

 

Oké, de miért éri meg női borbélyhoz járni? Mivel tudnak többet, mint egy átlagos borbélyszalon?

A kérdés jogosan vetődik fel, hiszen nem megyek el egy szalonba csak azért, mert jó csajok dolgoznak ott. És igen, ott a pont. Elsőre el fogsz jönni, mert férfiból vagy, és kíváncsi vagy. Úgy vagy vele, hogy kipróbálod, maximum utána megigazítod máshol. Erre viszont nem lesz szükséged. Az A76 barber shop-ban a minőség elsődleges. Éppen ezért csak is képzett borbélyok kerülnek felvételre. Akik a székek mögött várnak, azok közül mindegyik borbély csaj bizonyított. Mindegyik lánynál alap a minőségi munka, és ezt nem is lehet megkérdőjelezni.

 

Miért jó, ha női borbélyod van?

Minden nőben van egyfajta finomság. Mindegy, hogy milyen stílust képvisel, ez zsigerből jön. Ahogyan az is, hogy bennük van egy ösztönös gondoskodás. Ez a fajta tulajdonság nagyon sokat számít egy olyan szolgáltatásnál, ahol emberekkel foglalkozol. Egyszerűen érezni fogod, hogy nem csak levágják a hajadat vagy a szakálladat, hanem figyelemmel fordulnak feléd. Emellett pedig ott van, a női precízség és pontosság. Biztos lehetsz benne, hogy a vágások és az átmenetek minden csajnál a lehető legpontosabbak és olyan precízséggel dolgoznak, ahogy kevesen. És még valami. A szemek. Bizony, a női szemek. Ki az, aki jobban látna és tudná azt, hogy Te, mint férfi, mitől és hogyan nézel ki a legjobban? Talán ez a legnagyobb előnye annak, ha női borbélyod van. Biztos, hogy úgy fogsz távozni a szalonból, hogy a lehető legjobbat hozták ki belőled.

 

Marketing vs. valóság. Mi van a beharangozások mögött?

Nézzük meg, mit is ígér az A76 barber shop, ha hozzájuk foglalsz!?

  1. Pontosságot, rugalmasságot
  2. Hideg frissítőt ingyen
  3. Minőséget

Az, hogy egy forgalmas borbély szalon lehetővé tegye azt, hogy foglalás nélkül is elmehetsz hozzájuk, az ritka. Vannak élethelyzetek, amikor azonnal kellene egy gyors igazítás, és általában leghamarabb másnapra kapsz időpontot. Az A76 barber shop-ban ezt az SOS igazítást akár 10 perc múlva is megkapod. Az időpontok úgy vannak kialakítva, hogy mindig legyen hely a hirtelen betérők számára, mert pontosan tudják, hogy előfordul az ilyen, és tök jó, ha erre van lehetőség. Szóval, ha nincs időpontod, és bemész hozzájuk, rögtön, vagy pár perc várakozás után már neki is látnak a hajadnak vagy a szakálladnak. És ez nem csak marketing, így is van, próbáld csak ki. És ha már várakozás, ugorjunk is a frissítőkre.

Nem csak csalogatás, az A76 barber shop-ban valóban minden szolgáltatás mellé kapsz ingyen kézműves sört vagy egy pohár klasszikus whiskeyt. Ha kemény vagy, és mindkettőre igényt tartasz, akkor természetesen mindkettőt. Szóval, ez sem csak marketing, ez nálunk alap.

 

 

Na és akkor jöjjön a minőség. Ez az a dolog, ami miatt a női borbélyszalonokat fenntartásokkal kezelik, hiszen, hogy dolgozhatna borbélyként egy nő, úgy, hogy az a munka tökéletes legyen. Úgy, hogy ezek a lányok már ideje korán eldöntötték, hogy férfi hajakat és szakállakat akarnak vágni, és ezt akarják a legjobban. Folyamatosan képezték és képzik magukat a mai napig, és kijelenthetjük, hogy simán vetekszenek a klasszikus borbélyszalonok minőségével, sőt. De a szavak helyett beszéljenek a képek. Mutatunk pár munkát, amik a csajok kezei közül kerültek ki. Itt jól látható, hogy nem egy átlagos minőségről van szó, annál sokkal többről.

 

A foglalás menete

Ahogyan említettem, ha hirtelen ötlet vezérel, akkor mindegyik szalonban lehetőséged van időpont nélkül vágatni. Ha szerencséd van azonnal lesz üres hely, de lehet hogy pár percet várnod kell. De ilyen hangulatban azt hiszem, ez nem lesz probléma.

Ha szereted előre lefixálni a dolgokat, akkor pedig pár kattintással egyszerűen tudsz időpontot foglalni. Az A76 barber shop honlapja nagyon tematikus, egyszerűen kezelhető és jól átlátható. Ki tudod választani külön a borbély csajokat, aki szimpatikus, meg tudod nézni a munkáikat, és egy egyszerű kattintással tudsz is hozzá időpontot foglalni. Ha lokálisan szűrnél a szalonokon, azt is könnyen megteheted, hiszen külön tudod kezelni a Budai és a Pesti szalont is. Itt is látod, hogy melyik szalonban kik dolgoznak, és egyszerűen foglalhatsz ahhoz, aki szimpatikus. A foglaló rendszerünkön belül pedig egyszerre akár több időpontot is le tudsz foglalni, ha szereted előre betervezni a haj és szakáll kérdést. Ha még nem ismersz bennünket, akkor látogass meg minket, megmutatjuk milyen az igazi borbélykodás, és többet nem lesz kérdés, hogy hol kellene vágatnod. Várunk az A76-ban!

 

A76 Móricz

A76 Oktogon