Férfi fodrászat Buda 11.ker Móricz Zsigmond körtér - hajvágás, szakállvágás, szakállfestés
  • BÍZD A SÉRÓD ÉS A SZAKÁLLAD EGY MAXIMALISTA BORBÉLY CSAJRA!

    Imádni fogod a változást miután felállsz a székemből! Jelentkezz be Evelinhez vagy hívd: 06 20 612 1166

Móricz Zsigmond körtér 11 - Barber csajok nyírják a hajakat és a szakállakat!

Evelin a maximalista borbély csaj!

Munka közben csak rád koncentrál majd és a legutolsó részletre is precízen odafigyel. Nem az a tipikus csajos valaki, úgyhogy elég könnyen megtaláljátok majd a közös témát.

 

Miskolc mellől költözött fel a fővárosba, hogy Budapest első és egyetlen szalonjában dolgozhasson, ahol csak csajok a borbélyok!

 

Ha rá bízod a séród és a szakállad, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig ugyanazt a kiszámítható minőséget kapod majd, amivel elégedett leszel!

 

Nézd meg a munkáit, és ha szimpatikus akkor foglalj időpontot és élvezd a jéghideg ajándék sört, miközben Evelin tökéletes haj- és szakáll kombót kreál neked!

 

Nézd meg a munkáit!

Munkáim

Néhány ízelítő azokból a frizurákból és szakállakból, amelyeket nap mint nap készítek. Ilyen minőséget várhatsz tőlem:

Evelin 8

Evelin 9

Evelin 1

Evelin 2

Evelin 3

Evelin 4

Evelin 5

Evelin 6

Evelin 7

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK ONLINE ÉS GYERE VÁRAKOZÁS NÉLKÜL!

Az A76 Móricz-barber shop-ba, néhány másodperc alatt tudsz online időpontot foglalni, így várakozás nélkül jöhetsz hozzánk akkor, amikor neked kényelmes. Nem kell megvárnod a nyitvatartási időt, nem kell telefonálnod, így az online bejelentkezést akár szombat este 11-kor is el tudod intézni.

Patrícia és Orsi a legprecízebb frizurával és a hozzá illő szakállal enged csak haza, illetve ha szakállfestésről van szó, akkor is profi kezek foglalkoznak majd veled. Nálunk nincsen várakozás, mindenki időpontra érkezik, ezért a hideg sört vagy whiskeyt, amit a kezedbe kapsz a hűtőből, már csak a barber treatment közben tudod meginni 🙂 11. kerület – Móricz Zsigmond körtér 11 -Rögtön a gomba mellett. Jelentkezz be online és gyere, amikor neked jó!

A MÓRICZ ZSIGMOND KRT 11-BEN VAGYUNK A GOMBA MELLETT!

A Móricz-on, rögtön a gomba mellett található a szalonunk, frekventált helyen, Újbuda közepén. Autóval a Vásárhelyi Pál, Szabolcska Mihály, Eszék vagy Fadrusz utcában érdemes parkolnod, de megállhatsz az ALLEE-ban is, mert onnan is mindössze 5 perc sétára vagyunk. A gombánál már messziről látni fogod az A76 táblát, és egy igazán exkluzív szalonban várunk téged!

ENNEK A BARBER SZALONNAK LELKE VAN!

Nem csak az elhelyezkedésünk exkluzív, de borbély szalonunk enteriőrjét is úgy lőttük be, hogy férfiként komfortosan érezd magad a borbély csajok között 🙂 Nálunk mindenki időpontra érkezik, így nem igazán kell várakoznod, de ha mégis van pár perc csúszás, addig huppanj le a kényelmes kanapénkba. Iszol egy kávét, vagy inkább egy kézműves sört dobnál be? Számunkra az a legfontosabb, hogy barber shopunkban otthon érezd magad!

AZ A76 BORBÉLY SZALON MŰVÉSZET, NEM EGY GYÁR.

Mi nem spórolunk sem a felhasznált anyagokon sem az időn. 60 percből 60 a tiéd, így a hajmosás mellett egy lazító beszélgetés is belefér. Ezután közösen megbeszéljük, hogy mi az elképzelésed a frizkód és a szakálladat illetően és ha szeretnéd, akkor tanácsokat is adunk neked. Hajvágás géppel és ollóval, szakálligazítás, pengés borotválás és szakállfestés, minden az ízlésednek megfelelően történik. A kezelés végén pedig szakállolajjal és wax-szal tökéletesre formázzuk a fizimiskád, hogy csakis magabiztos közérzettel hagyhasd el az A76 barber shop-ot!

Az A76 barber shop csapata bemutatkozik

A borbélyszalon, ahol csak barber csajok dolgoznak! Nyugodtan hozd te is a barátnődet, de a kutyust is, mert kutyabarát szalon is vagyunk!

Blazsovszky Mesi

Barber Queen (Móricz)

12 éve vagyok a szakmában, fodrászként kezdtem, majd miután kiköltöztem Londonba 10 évet dolgoztam ott barberként. Mindig jó kézügyességem volt, szeretek alkotni és számomra fontos, hogy azt érezzem munka közben, hogy szabad vagyok, úgy öltözködhetek ahogy nekem tetszik, és úgy hordhatom a hajam, ahogyan csak szeretném. Miután úgy éreztem, hogy elég tapasztalatot szereztem Londonban, úgy döntöttem, hogy hazaköltözöm. Szeretek emberekkel dolgozni és szeretem a kihívásokat! Hiszen ebben a szakmában minden egyes frizura elkészítése kihívás, mivel itt nem teheted meg, hogy nem 100%-ot teljesítesz. Az én vendégeim mindig a maximumot kapják!

Mesi munkái

Foglalás Mesihez!

Madarász Evelin

Barber Queen (Móricz)

4 éve vagyok fodrász és hamar rájöttem, hogy a borbélykodás az életem. Számomra ez nem munka, hanem egy hobbi, egy kikapcsolódás. Teljesen kikapcsolok amikor egy férfi hajat és szakállat készítek, és teret adok a kreativitásomnak. Minden vendégemnél a maximumot nyújtom, emellett törekszem az egyediségre, így nálam nincs két egyforma frizura!

Evelin munkái

Foglalás Evelinhez!

Makrai Kata

Barber Queen (Móricz)

Már az oviban, a lányok haját fésülgetve kiderült, hogy érdekel a fodrászat. Iskolás koromban aztán végig a fodrászomat néztem munka közben, a suli után pedig rohantam haza, hogy hajvágós videókat nézhessek! 2 évig gyakorlatoztam a Zsidró szalonban, ahol rájöttem, hogy a férfi hajak fekszenek nekem igazán. Ezért egy budai borbélyszalonban tanultam ki a szakállakat, és most már az A76 barbershopban fogadom vendégeimet!

Kata munkái

Foglalás Katához!

Tóth Patrícia

Barber Queen (Móricz)

Édesanyám is kiskora óta fodrász szeretett volna lenni, de a szülei nem engedhették meg maguknak. Ezért úgy döntött, hogy megteremti nekem a szükséges alapokat. 15 éves koromban elkezdtem gyakorolni, és leginkább a férfi hajvágás, ami vonzott. 2011- ben végeztem el a fodrásziskolát, azóta intenzíven tevékenykedek a szépségiparban de a kreativitásomat a férfi hajvágásban tudom kamatoztatni igazán. 2018-ban az Országos Magyar Szépségipari kiállításon “hajtetováló” kategóriában indultam ahol első helyezést értem el és erre vagyok a legbüszkébb. Nekem a barber szakma nem csak munka hanem életérzés is. A vendégek elégedettségét sikernek élem meg és ez az ami minden nap motivál. 

 

Patrícia munkái

Foglalás Patríciához!

Balog Orsi

Barber Queen (Móricz)

Nálunk a fodrász szakma női ágon öröklődik, így kézenfekvő, hogy hogyan kerültem ebbe a világba. Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy a barber vonalat választottam. Immáron 6 éves munkatapasztalattal a hátam mögött azt tartom a legfontosabbnak hogy egy igazán jó frizura elkészítéséhez ne csak a saját fejemmel gondolkodjak hanem a vendégem igénye is szerepet játsszon. Számomra minden frizura egy egyedi alkotás. Amikor ránézek a vendégemre már tudom, hogy mi az ami jól állna neki és passzol a személyiségéhez és stílusához is. Aki a székemben ül és bizalmat szavaz nekem biztos lehet abban, hogy egy biztos kezű barber csaj a tudása legjavával és a legnagyobb odaadással készíti el álmai frizuráját. 

 

Orsi munkái

Foglalás Orsihoz!

Jelentkezz be haj + szakállvágásra, online!
Nézzük az időpontokat! >>

BARBER ÁRLISTÁNKAT ITT LÁTHATOD:

BARBER SHOP ÁRAK
Szalonunkban csak készpénzzel tudsz fizetni. A kezelések ára magában foglalja 1 db welcome drink (sör, üdítő, ásványvíz) elfogyasztását is.
HAJVÁGÁS 4.300 Ft
SZAKÁLL IGAZÍTÁS 2.700 Ft
SZAKÁLL FESTÉS 2.700 Ft
SZAKÁLL IGAZÍTÁS + FESTÉS 5.400 Ft
HAJVÁGÁS + SZAKÁLL IGAZÍTÁS 6.600 Ft
HAJVÁGÁS + SZAKÁLL IGAZÍTÁS + FESTÉS 9.300 Ft
BARBER SHOP PRICES
In our salon you can only pay by cash. The price of treatments includes 1 welcome drink too (beer, soft drink, mineral water).
HAIRCUT 4.300 HUF
BEARD TRIM 2.700 HUF
BEARD TINT 2.700 HUF
BEARD TRIM + TINT 5.400 HUF
HAIRCUT + BEARD TRIM 6.600 HUF
HAIRCUT + BEARD TRIM AND TINT 9.300 HUF

A Móricz Zsigmond körtér 11-ben vagyunk a gomba mellett.

Újbuda központjában találsz meg minket, a Móricz Zsigmond körtér közepén. H-P 10-20 h-ig nyitva vagyunk.
Előzetes online bejelentkezéssel tudunk fogadni!