Igényes férfi: a nők szerint ilyen!

Minden férfi imádja azokat a nőket, akik csinosak, mindig rendben van a hajuk, a körmük, ápoltak és még az öltözékük is olyan, mintha épp egy díjátadó gáláról jöttek volna. Színtiszta elvárás, hogy egy nő mindig legyen ápolt, és legyen a legjobb formájában, hiszen nő. Na de mi a helyzet a férfiakkal? A gyengébbik nemnek milyen elvárásai vannak? Talán ugyan az, csak könnyebben átlendülnek egy-egy elhanyagolt ponton? A nőknek is épp ugyan az az elvárásuk. Egy férfi legyen igényes, és tartsa rendbe magát, mindenhol. A szerencse az, hogy a férfiaknak azért jóval kevesebb erőfeszítésbe kerül mindez, mégis sokan úgy indulnak neki, mintha egy maratoni futás előtt állnának. Vagy épp neki se indulnak. Az igényesség alappillér, mind nőknél, mind férfiaknál. Na de mitől igényes férfi a férfi? Tegyük rendbe, mert sokaknál ez kicsit homályos.

Mikor igényes egy férfi?

Az igényesség nem ott kezdődik, hogy magadra fújsz egy igencsak erőteljesnek nevezhető parfümöt, amit mindenki érezni fog a környezetedben, még az is, aki nem akarja. Nem ez lesz az elbűvölő a nők számára, még akkor sem, ha imádják a jó illatot. Ennél kicsit több energiabefektetésre lesz szükséged a mindennapokban. Nyugi, nem kell órákat a fürdőben ácsorognod, csak egy kis odafigyelés kell. Nézzük.

 

1. Tisztaság

Te is versenyeztél már a haverokkal, hogy ki bírja tovább fürdés nélkül? Számoltátok a napokat rendesen, ugye? Nos, ezt férfiként már ne csináljátok. Legyen inkább „ki tud több sört meginni húzóra” párbaj, de a fürdés soha ne maradjon el. A tisztaság az első és legfontosabb szempont. Nem csak a tested szempontjából, hanem a hajad szempontjából is. Mindig legyen ápolt a hajad, és ne húzd hosszú napokon át a hajmosást, mintha az egy fájdalmas ceremónia lenne, amin, ha fizetnek se akarsz átesni. Fogmosás. Az is legyen meg minden nap, sőt, kétszer. Reggel és este. Ha ezek megvannak, már elég jó vagy!

Milyen az egészséges és hatékony hajmosás? ITT írtunk róla korábban.

 2. Ápolt bőr

Nem lehet ám mindent a hormonokra fogni. Persze vannak különféle esetek, mikor ő a hunyó, de azért nem kell mindenért őt hibáztatni! A nők hosszú órákat, és emberes pénzeket képesek kencékre költeni, hogy olyan babaarccal nézhessenek rád, hogy az már fájjon. Neked ennyit nem kell rá költeni, és órákat se kell kenegetéssel tölteni, de van pár alap lépés, amit meg kell tenned. Ezektől lesz az arcod ápolt, puha és hidratált. Se a sebesre kapart pattanások helye, se a hámlás, se a bőrszárazság nem túl vonzó. Napi 5 perc, amit erre kell szánnod, és az arcod jobb formában lesz, mint valaha.

 

 

1.lépés: Arclemosó

Mosd le az arcod, hogy megtisztítsd a szennyeződésektől. Erre használj kifejezetten arcra való lemosót. Ez sokkal kíméletesebb a bőrhöz, mint bármilyen szappan.

2.lépés: Arcradírozás.

 A pattanások és miteszerek ellen nagyon hatásos módszer az arcradírozás, és kifejezetten gyors és könnyű. Nyomj az ujjbegyedre egy kevés arcradírt, és a nedves arcbőrödre vidd fel. Oszlasd el mindenhol, és dörzsöld át vele az arcod. Az apró szemcsék segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, és megelőzni a miteszerek és pattanások kialakulását.

3.lépés: Arcszérum

Használj C-vitaminnal dúsított arcszérumot, ami segít a mimikai és egyéb ráncok kialakulásának megelőzésében, illetve erőteljesen hidratálja és táplálja a bőrt.

4.lépés: Hidratáló krém

A jó minőségű hidratáló krém használata nagyon fontos. Ez az, ami segít neked abban, hogy az arcbőröd ne legyen száraz. Hidratálja és feltölti az arcbőrt, valamint segít megelőzni a bőrhámlást és szárazságot.

3. Körmök

Te se szereted, ha egy nőnek csak a fél körmén van műköröm, a másik fele meg már a sajátja, ugye? Pont, ahogyan az is kiábrándító, az se túl vonzó, ha rövid rágod a körmöd, vagy épp ellenkezőleg, a tied hosszabb, mint a csajszié, akivel randizni mész. Férfi vagy, nem feltétlen kell hogy szépen meg tudd csinálni a körmöd, de ez nem kifogás. Pillanatok alatt rendbe teszi a körmöd egy pedikűrös. Bizony, rengeteg, férfiakra szakosodott pedikűrös van. Épp azért, hogy rengeteg ápolt kézfejű férfi járja az utcákat, megbabonázva a női szíveket. Tudtad, hogy a nők legalább fele az első 3 helyre sorolja az ápolt férfi kézfejet? Bizony, van, akinél ez kritérium. Hoztam is egy véleményt, mert nehéz elképzelni, hogy ez a könnyen megváltoztatható dolog ilyen nagy erővel bír.

 

 

„Egyszer randiztam egy sráccal, aki egészen jó volt. Már messziről láttam, hogy rendben van, jól néz ki és tényleg nekem való. Beszélgettünk, jó fej volt, humoros, szóval minden, ami kell. Aztán amikor valamit matatott az asztalnál, akkor láttam, amit nem akartam. A körmei konkrétan csutkára voltak rágva, amitől amúgy is rosszul vagyok. Nagyon igénytelen, és tényleg elfelejtettem minden jót, ami addig történt. Hirtelen jött egy hívás, hogy sürgősen haza kéne mennem, úgyhogy a randinak hamar vége lett. Gáz vagy nem gáz, nem vágytam több találkozóra, mert nem bírnám elképzelni, hogy ilyen kéz nyúljon hozzám. Tudom drasztikusan hangzik, de higgyétek el, ez nagyon fontos! Persze a hívás kamu volt, nem kellett volna hazamennem. Sok sikert srácok!”

4. Öltözék

Nem kell ám minden nap ing és zakó. Sőt, a nők kifejezetten imádják a melegítőnaci, póló és baseball sapka kombinációt. Imádják? Oda vannak érte.. A lényeg, hogy tiszta ruhában tengesd a napjaid, és igényesen öltözz fel.

 

5. Illat

Szerintem minden nő imádja, ha a srácnak jó illata van. Nem csak a randin, és utána pár hétig, hanem évek múltán is. Belső infó, egy csaj csapattól, hogy ha egy srác elmegy mellettük, nem feltétlen nézik meg. Ha Olyan srác megy el mellettük, akinek érzik, hogy jó az illata, 90% hogy utána fordulnak. Lehet, hogy nem lesz az esetük, de ha egy srácnak jó az illata, akkor egy randin +10 pontról indul legalább. Azért ezt nem nehéz teljesíteni, nem?

6. Frizura és szakáll

Úgy indulsz el reggel, ahogy az ágy kidobott, vagy csinálsz valamit a hajaddal? Ha az utóbbi a válaszod, akkor az szuper, ha inkább az előbbi, akkor jobb ha odafigyelsz a frizurádra. Talán az befolyásolja leginkább az arcod és a kinézeted. Gondolj csak arra, mennyivel másabb éned néz vissza rád, amikor frissen van vágva a hajad és a szakállad. A legjobb formádban tündökölsz, amit nem csak te, hanem a környezeted és a lányok is észre vesznek. Érdemes 2-3 hetente eljárni borbélyhoz, hogy felfrissítse a külsőd. Az A76 barber shop-ban előre tudsz időpontot foglalni, akár hetekkel előre, így nem lesz kérdés, hogy lesz e szabad hely.

Te odafigyelsz magadra?

Tényleg nem kell minden nap órákat foglalkoznod magaddal, hogy ápolt és igényes legyél. Pár alap dolog van, amit meg kell tenned. Ebből is jó pár olyan, amit nem minden nap kell elvégezned. A hajmosás, körömvágás például nem egy mindennapos dolog. Az ápolt külső nem csak a környezetednek fog tetszeni, hanem te is jobban érzed magad tőle. Jobb kedved lesz, feltölt és sokkal magabiztosabb leszel. Ezt mások is látni fogják. Az igényesség mellett a nők a magabiztosságra is felfigyelnek. Két légy egy csapásra!?