Miért más egy nők által vezetett barber shop?

Jártál már barber shop-ban? És olyanban, ahol csak női borbélyok vágják a hajakat és a szakállakat? A borbélyszalonok manapság sorra nyílnak egymás után. A legtöbb csak megpróbálja felvenni a versenyt a 300 méterre lévő másik szalontól, több kevesebb sikerrel. Sok esetben senki nem mutat semmi újat, semmi olyat, amitől egy szalon különleges lehetne, vagy kitűnne a többi közül. Kivéve az A76 barber shop nők által vezérelve.

 

Az A76 barber shop ettől más. Más, mint a többi. Különleges és egyedi elgondolás alapján jött létre, ami többet ad egy férfinak, mint egy klasszikus borbély szalon. Ha te is egy olyan szalont keresel, ahol nem egynek érzed magad a sok közül, és ahol úgy érzed, hogy egy különleges helyre csöppentél, akkor ismerd meg az A76 barber shop-ot. Egy nők által vezetett barber shop, ami más, mint a többi.

Emelkedj felül a téves felvetéseken és sztereotípiákon

Sokan vélekednek úgy, hogy a borbélykodás nem nőknek való. Ha esetleg egyetértesz a felvetéssel, elgondolkodtál már azon, hogy mégis miért nem? Miért ne lehetne épp olyan jó egy női borbély, mint egy férfi? Sőt. A borbély szakma nem követel mást, mint tanulást, gyakorlást és tapasztalatot. Szépérzéket, pontosságot, precizitást. És nem utolsó sorban elhivatottságot és motivációt! Ezekből melyik ne lehetne meg egy nőben? Egy nő szerinted sokszor nem precízebb és pontosabb, mint egy férfi?

 

Na látod. Egy női borbély a lehető legjobb választás, ha tökéletes, minőségi és aprólékos frizurát vagy szakállat vágatnál magadnak. Persze nem azt mondjuk, hogy ne nézz körbe a piacon. Fontos, hogy legyen szakképzett és gyakorlott. Ezeket manapság már egészen egyszerűen kiszúrod, referencia munkák és visszajelzések alapján.

Női energiák

Ha egy női borbélyszalonba érkezel, teljesen más érzésekkel és benyomással térsz haza, mintha egy tesztoszteron barlangba lettél volna. Teljesen más figyelmet és törődést kapsz egy nőtől, és mást egy férfitól. A nőkben ott van egyfajta anyai ösztön, és az a tipikus gondoskodni akarás. Ezt egyszerűen érzed, és akarva akaratlanul, de éreztetik is veled.  A hangulattól sem kell tartanod. Nőként pontosan tudják hogy milyen az a jó atmoszféra, és egyfajta könnyebbséget ad az is, hogy minden női borbélyban megtalálható egy fiús én. Ettől lesz kellően férfias egy női szalon, ami a férfiakért van.

 

Női szemek

Ha a minőség szempontjából nézzük a dolgot, akkor is jobb kezekben lehetsz egy női borbély kezében. Teljesen más szemmel nézik a frizurád, mint egy férfi. Férfi borbélyként csak szakmai és hozzáértő szemmel tudják megvizsgálni a hajad. A nők ennél többre képesek. Nem csak szakmailag nézik meg a frizurád, hanem azt is tökéletesen meg tudják állapítani, hogy milyen fazon állna a legjobban neked. Meg tudják mondani, hogy egy nő mit szeret a legjobban egy férfin, és ezt el is tudják neked készíteni, maximális minőségben.

 

Ismerd meg az A76-os csajokat

Való igaz, hogy a nők által vezetett borbélyszalonok igazi különlegességnek számítanak, és nem is találsz minden sarkon. Budapesten belül azonban 2 helyen is megtalálod a legjobb szalont, az A76 barber shop-ot, ahol csak csajok vágják a hajakat és a szakállakat. Az A76 Oktogon és az A76 Móricz barber shop mindegyike nők által vezetett borbély szalon. Profi borbély csajokkal találkozhatsz, akik nem 8 órás munkaidőt látnak, hanem egy olyan szakmát, amit szenvedéllyel és maximális odafigyeléssel végeznek! Kiemelt figyelmet fordítanak vendégeikre, és gondoskodnak arról is, hogy jó hangulatban teljen az az idő, ami alatt a szalonban tartózkodsz.

 

A minőség nem marad el

Nem kell attól tartanod, hogy nőként nem végeznek olyan jó munkát, mint a férfi borbélyok. Tökéletes minőséget képviselnek és nyújtanak, ez az A76 barber sop-ban alap! Minden női borbélyunk tanult és képzett, rendkívül elhivatottak és rengeteg tapasztalatuk van a férfi haj és szakáll vágás területén. A gyakorlottságot az is bizonyítja, valamint a minőség létjogosultságát, hogy havi szinten legalább 300 vendége van egy-egy borbély csajnak.

 

 

Lehet, hogy azt gondolod, hogy azért ekkora a szám, mert a pasik egy része a csajok miatt bemegy a szalonba. Igen, ez lehet hogy kezdetben nagyobb löketet ad, mint egy átlagos szalonnál. Viszont, Te visszamennél egy szalonba csak azért, mert egy csaj levágja a hajad, de a minőség gyatra? Ugye hogy nem.. Lehet, hogy elsőre a csajok miatt jönnek el, de garantáltan a maximális minőség az, ami miatt visszajáró vendégekkel dolgozhatunk! Szóval ha attól félsz, hogy vajon mit művelnének a frizuráddal vagy a szakálladdal, nyugodj meg! A lehető legjobbat hozzák ki belőle!

Az A76-ban segítünk!

Ha tehát tanácstalan vagy, hogy milyen frizurát vagy szakállat vágatnál magadnak, pedig már újítanál valamit, érdemes női borbély segítségét kérni. Biztosan jó tanácsot adnak, amivel nem lesz kérdés, hogy elnyered-e a gyengébbik nem tetszését. Ők látják a legjobban, hogy mitől fogsz a legjobban kinézni, és mitől válsz igazán férfiassá és vonzóvá. Ezt jó hangulatban, és profi minőségben el is készítik neked. Neked nincs más dolgod, csak időpontot foglalni, beülni a borbély székbe. Elégedett és vonzó férfit csinálnak belőled kb. 30 perc alatt.

Üzletünket Budán és Pesten is megtalálod, jól frekventált helyen. Ha Pesten jársz, az Oktogonnál a Teréz körút 10-ben találsz meg minket, ha pedig Budán van dolgod, akkor a Móricz Zsigmond körtér 11-12-ben várunk!

 

A76 Oktogon

A76 Móricz