Ezek a legnépszerűbb barber shop hajak 2023-ban

A divat 2023-ban sem mondja be az unalmast, és jócskán kijárt a jobbnál jobb frizura trendekből. Ahány ember, annyi vélemény, de ha frizura kérdés van terítéken, megvannak azok a fazonok és stílusok, amik egyértelmű befutók voltak ebben az évben. Rövid és hosszú stílusokból is megtaláljuk az idei legnépszerűbbeket, hiszen van bőven mindkettőből. Nézzük, mik lesznek a legnépszerűbb barber shop hajak 2023-ban.

Profi fodrászt keresel? Ismerd meg az A76 Andrássy borbély csajait! ?

1.BUZZ CUT

Vágjunk is a közepébe. Biztos mindenkiben friss a covid helyzet, és a karantén időszak is. Egyre több férfi kereste a kényelmes és „igénytelen” frizurák társaságát, amit otthon is tökéletesen elkészíthet magának. Mi is lett volna kézenfekvőbb, mint egy egyhosszra nyírt rövid frizura, amivel semmi meló nincs. Még csak elaludni és elfeküdni sem lehet a nagy ágyban töltött home office napok alatt. Kétségkívül a leggyorsabb és legegyszerűbb férfi frizura, amihez csak egy hajvágógép kell. Már nem kell, hogy a katonaság tagja legyél, hogy buzz cut séród legyen, bőven elég egy elcseszett világjárvány.

buzz cut

2.SLICKED BACK

Nehéz lenne azt mondani, hogy a hátrafésült frizura a 2023-as év menő frizkója, ugyanis jó ideje uralja a reflektorfényt. Hihetetlenül sokoldalú fazon, és ami a legnagyobb előnye, hogy nincs az az életkor, amiben ne mutatna jól. 20+ és 50+ esetében is ugyan olyan megnyerő! Vágathatod rövid, középhosszú vagy hosszú oldalakkal, formázhatod lazán vagy feszesen hátra, és persze a felső részt is addig növeszted, ameddig jónak látod. Szuper frizura, ami maximálisan az igényeidhez és az adottságaidhoz igazíthatsz. Figyelj rá, hogy mindig legyen kéznél egy ütős haj waxod, és néha egy fésű sem árt. Nem tudsz vele mellé lőni a 2023-as évben sem.

slicked back

3.POMPADOUR

A slicked back frizurához hasonlóan, a pompadour haj egy nagyon közkedvelt fazon, a barber shop hajak királya. Amolyan vintage Elvis Presley stílus. Sokoldalú fazon, ami egyszerre modern és elegáns. Érdemes megnöveszteni a hajadat mielőtt pompadour miatt sietnél a fodrászhoz, ugyanis akkor lesz az igaz, ha van miből dolgozni. Az oldalsó részek rövidre vannak vágva, legtöbbször fade, undercut vagy klasszikus gépi átmenet variációkban. Mielőtt erre a frizurára esne a választásod, jó ha tisztában vagy azzal, hogy ezt bizony formázni kell. Az sem hátrány, ha minden nap van időd beszárítani a hajad, így lesz tökéletes! A pompadour erős arccsontozatú és széles állkapoccsal rendelkező férfiaknak áll a legjobban! ?

pompadour

4.BRO FLOW

Hallottál már erről a frizuráról? Régebben a hokisok körében volt népszerű, de ma már olyan hírességek viselik, mint Bradley Cooper vagy Milo Ventimiglia. Ha a karantén ideje alatt megnőtt a hajad, és nem tudod mit kezdj vele, a bro flow-t érdemes megfontolni. A frizura lényege, hogy kissé rendetlen szerkezetű, és könnyen kezelhető. Elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy oldalt el tudd tűrni, ha akarod, és egy-egy szálat ki tudj emelni a többi közül. Ezt megteheted oldalt vagy középen lefelé, ahogy neked kényelmesebb. Lényegét tekintve az egyik legegyszerűbb középhosszú frizura, ennek ellenére szükségel némi konkrét szárítási technikát és persze egy jó minőségű haj waxot.

bro flow

5.COMB OWER

Egy klasszikus fazon modernebb változata. A comb over hajstílus az oldalra fésült frizurából eredeztethető, azonban van némi különbség a kettő között. A comb over rendszerint feszesen formázott, méghozzá balról-jobbra. A választék a legtöbb esetben meg van erősítve gépi vágással, bár ez nem szabályszerű, hiszen van, akinek ez túl sok. Valamint, a comb over esetében az oldalsó és hátsó rész mindig rövidre nyírt! Legtöbbször fade technikát kérnek erre a területre, de az undercut és a klasszikus gépi átmenet is elég gyakori. Nagyon kifinomult stílus, ami egyszerre eleveníti fel a modern és az elegancia vonalát. Bármilyen stílus mellé viselheted, legyen az hétköznapi, elegáns vagy sportos!

barber shop hajak comb ower frizurával

6.SIDE PART

A klasszikus oldalra fésült haj, ami mindig, minden korban megállja a helyét. Mindegy, hogy milyen életkorban vagy, milyen a stílusod és hogy mit dolgozol, a side part tuti választás! Nem igényel nagy karbantartást, és kifejezetten sokoldalú fazon. A felső részt annyira növeszted meg, amennyire csak szeretnéd. Lehet hosszabb, vagy lehet a minimális hossz, ami a side part esetében kell (kb. 4 cm). Az oldalsó részeket vágathatod egészen rövidre, de ha jobban tetszik a konzervatívabb vonal, akkor hagyhatod hosszabbra, akár a felső résszel azonos hosszúságra. Minden stílus mellé jól passzol, és tényleg jó társ a mindennapokban, főleg, ha a sietős típus vagy. Minél hosszabb a felső rész, annál sokszínűbben tudod formázni, és annál modernebb lesz a hatása!

side part frizura

Melyik tetszik? Levágjuk neked!

Olyan barber shop-ot keresel, ahol bármilyen hajat is szeretnél, a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással készítik el?  Az A76 barber shop-ban bármilyen frizurát elkészítenek neked a csajok! Havi szinten legalább 200 férfi frizuráját teszik rendbe egytől egyig, így nem kell azon aggódnod, hogy milyen lesz az eredmény. Minden fazont kisujjból ráznak, és a 2023-as év is bőséges vendégszámot tartogatot majd számukra. Ebben az évben sem pihentek az ollók és a hajvágó gépek, így idén is számtalan trendi frizura készült nálunk! Ha szeretnél egy erősen divatos sérót vágatni, jó hangulatban, válaszd az A76-os borbély királynők egyikét! Online foglaló rendszerünkön belül egy kattintással tiéd lehet az az időpont, ami a legalkalmasabb, és már másnap, sőt, akár aznap is jöhetsz hozzánk újulni! Várunk téged az Oktogonnál az Andrássy út 76-ban!

Foglalj időpontot hajvágásra ITT ?