Az undercut férfi haj női szemmel

Vannak frizurák, amik az időtlen eleganciát és modernséget jellemzik. Minden korban, minden stílushoz választhatod őket, akkor sem lősz mellé. Az undercut férfi hajstílus is ilyen, a férfi frizurák jolly jokere. Mindegy, hogy milyen textúrája vagy színe van a hajadnak, akkor sem tudsz vele mellé lőni. A felnyírt hajstílus hosszú idők óta képezi szerves részét a férfidivatnak, éppen ezért szinte bárhol el tudják készíteni neked. Számos variációja létezik, neked csak annyi dolgod van, hogy megtaláld a hozzád legjobban illőt.

Az undercut férfi frizura

Az undercut, azaz az „alulvágott” frizura egy markáns, látványos férfi hajstílus. Minden a vágási technikán múlik, vagyis inkább a hosszváltozáson. Az undercut lényege, hogy a haj hosszát fokozatosan megváltoztatják, egy ponton viszont a hosszváltozás drasztikus. Ez legtöbbször a fül vonalában, vagy afelett történik, és itt egy sávban egy erőteljes szakasz jön létre. Ez lesz a frizura lényegi eleme, az undercut modernsága.

 

undercut

Zseniálisan sokoldalú

Az alányírt férfi frizura nem csak azért jó, mert modern és egyszerű, hanem azért is, mert rendkívül sokoldalú. A személyiségedhez legjobban illő hossz és textúra megválasztásával bármilyen alkalmon hibátlan lesz a megjelenésed. Simán végig nyomhatod vele a hétköznapokat, ahol tárgyalásról tárgyalásra jársz, és a hétvégi bulihoz se kell más fazon után nézned.

Az undercut frizura női szemmel

Az biztos, hogy az undercut frizura az egyik legnépszerűbb hajstílus a férfiak körében, de vajon mi a helyzet a gyengébbik nemmel? Számukra is annyira nyerő, mint a férfiak számára? Hogy biztosra menjünk, megkérdeztünk egy hölgyet, hogy mi a véleménye az egyik legdivatosabb férfi frizuráról.

 

 „Én személy szerint nagyon kedvelem a nem túl egyszerű fazonokat. Szeretem, ha van egy kis plusz egy frizurában, legyen az akár egy átmenet vagy egy különlegesebb formázás. Ez a fazon abszolút egy erősebb, markánsabb fazon, ami számomra egy kellő határozottságot tükröz. Ez talán az az egyetlen tulajdonság, amit minden férfitől elvárunk, mi nők. Határozottság, és magabiztosság. Sőt, úgy gondolom, ez a frizura szintén megköveteli ezt a tulajdonságot. Nehezen tudok elképzelni egy olyan srácot, akinek ilyen markáns sérója van, de közben egy visszahúzódó, bizonytalan típus.”

Az alányírt frizura

Az undercut férfi hajstílus számtalan változatban vágatható, fazontól, textúrától és volumentől függően. Van egy alapvető plusz magában az alulvágásban, de jól társítható bármiféle frizurával. A szolid megjelenéstől kezdve egészen az extrém viseletig válogathatunk.

1.Comb over undercut vágással

Kezdjük a sort azoknak kedvezve, akik a szolidabb megjelenést preferálják, mégis vágynak egy kis pluszra. A comb over tulajdonképpen egy oldalra fésült frizura. A frizura felül hosszabb, oldalt pedig rövidebb. A felső hajrést balról jobbra formázzák, majd a választékot általában géppel megerősítik. Visszafogott, mégis modern és elegáns hajstílus, ami remek választás lehet minden alkalomra!

 

undercut

 

Ha ebbe a konzervatív vonalba mégis vinnénk egy kis pluszt, akkor mindenképp kérd undercut vágási stílussal a frizurád. Ez kellő határozottságot és erőt visz a frizurába, amitől az összkép sokkal modernebb lesz.

2.Slicked back undercut frizura

A slicked back, azaz a hátrafésült frizura önmagában is az egyik legkedveltebb és leggyakoribb férfi hajstílus. Ez talán annak is köszönhető, hogy a hátrafésült frizura kortalan. Nincs az az életkor, amiben nem állná meg a helyét. Fiatal, középkorú és idős férfiakon is ugyan olyan jól mutat! Sőt, egyik legjobb tulajdonsága, hogy megfiatalítja az arcot. Ez főleg idősebb korban jöhet jól. Nagyon modern és vagány viselet, amihez muszáj magabiztosságot párosítanod.

 

undercut

 

Ha a slicked back frizurát szeretnéd még inkább feltúrbózni, és egy még modernebb változatot viselni, akkor az egyik legjobb választásod az undercut vágási technika. A kettő együtt egy tökéletes megjelenést eredményez!

3.Modern pompadour undercut vágási technikával

Elegáns, a maga modernségével. A pompadour frizura alapvetően egy nagyon divatos frizura, ami sokkal inkább a modern stílusok közé tartozik, annak ellenére is, hogy nem annyira újkeletű. Tény, hogy modernizálódott, és már sokkal kevésbé Presley, mégis egy régóta fennálló hajstílus. Manapság is az egyik leggyakoribb hajstílus, amit a férfiak vágatnak. A pompadour frizura lényege, hogy a hajat felül hosszabbra vágják és a hajtőnél megemelik. Ettől kap egy volument a frizura. Ezután a felső hajrészt oldalra-hátra formázzák hajformázó segítségével. Az extra tartás érdekében tesznek rá hajlakkot, ugyanis így a tartás egész napra garantált.

 

undercut

 

A pompadour frizura tökéletesen párosítható az undercut vágási technikával. A modern fazon, és a még modernebb vágási technika együtt egy nagyon divatos frizurát eredményez, ami minden stílushoz passzol.

Találd meg a leginkább hozzád illő stílust

Mint minden frizuránál, az alányírt technikánál is fontos, hogy a frizura passzoljon a személyes vonásaidhoz és adottságaidhoz. Meg kell találni azt a hosszt és felső hajformát, ami a lehető legjobban kiemeli az előnyös vonásaidat, sőt, segít elvonni a figyelmet a kevésbé előnyös részekről.

Érthető, ha most azt gondolod, hogy mégis honnan kéne ezt tudnod vagy látnod!? A válasz sehonnan. Legyen egy jó borbélyod, aki nem csak úgy vág neked valamit, hanem szakszerűen és hozzá értően segít neked abban, hogy mi az, ami a legtöbbet hozza ki belőle. Mi az A76 barber shop-ban felmérjük az egyéni tulajdonságaidat, és megnézzük, hogy milyen az a hozott anyag, amiből dolgoznunk kell.

 

 

Ezeknek megfelelően nyújtunk szakszerű segítséget, hogy mik azok a fazonok és stílusok, amik a legjobban passzolnak hozzád, és amit a legjobban ki lehet hozni a hajszerkezetedből. Segítünk eligazodni minden kérdésben, és egy olyan frizurát varázsolni neked, amivel maximálisan elégedett és magabiztos leszel. Minden részletre odafigyelünk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Így tudsz hozzánk bejelentkezni

Az A76 barber shop-ba kizárólag online tudsz időpontot foglalni. Foglaló rendszerünkön keresztül azonban pár kattintással, 2 perc alatt véglegesítheted az időpontodat, ráadásul bárhol, bármikor. Csak kattints a linkre, válaszd ki, milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni, majd válaszd ki a számodra legszimpatikusabb borbély királynőt, és a nála elérhető időpontok egyikét. Ezután csak pár alapadatot kell megadnod, és készen is vagy. Mi küldünk neked egy visszaigazoló email-t, ami minden fontos információt tartalmaz a foglalásoddal kapcsolatban.