Barber shop ajándékutalvány: Lepd meg vele!

A tökéletes ajándék kiválasztása mindig nagy fejtörést tud okozni, főleg ha egy férfi számára kell megtalálni a tutit. Egy nőnek könnyebb, hiszen vannak örök klasszikus tárgyak amiknek mindig örülnek, amolyan biztonsági ajándékok. Na de mi a helyzet a férfiakkal? Az ő esetükben is vannak örök érvényű ajándékok, amivel nem lehet melléfogni? Az A76 barber shop ajándékutalvány ilyen!

ajándék

Férfias, hasznos, személyes

Sablonos ajándékok mindig is léteztek, de a legtöbb ember általában valami személyessel szeretné meglepni szeretteit. Ha szeretnél egy igazán pasis, különleges ajándékot, akkor válaszd az A76 barber shop-ot. Kellően személyes, amit akkor használhat fel, amikor csak szeretne.

A76 barber shop ajándékutalvány

Melyik férfi ne vágatná a frizuráját vagy a szakállát? Ki ne szeretné profi kezekbe adni magát? Minden férfi szereti a minőséget, és szereti rendbe tudni a frizuráját és a szakállát, amit az A76-ban meg is kapnak! Kortól függetlenül, fiatal, középkorú vagy idős férfiaknak is tökéletes ajándék, akár születésnap, névnap, karácsony, vagy más ünnep alkalmából.

Mit tartalmaz az A76 barber shop ajándékutalvány?

Az A76 ajándékkártya tökéletesen személyre szabható ajándék, ugyanis olyan szolgáltatás tölthető fel rá, amit szeretted a leginkább szeret vagy amit legtöbbször vesz igénybe. A szolgáltatások közül választhatsz akár többfélét, is, de ha csak egy féléből szeretnél több alkalmat ajándékozni, azt is megteheted. A kártyán látható lesz, hogy milyen szolgáltatások kerültek rá feltöltésre, így a személy, akinek ajándékozod, jól látja majd, hogy miket tud igénybe venni és hányszor.

barber shop

Nem tudod miket válassz?

Ne aggódj, hogy esetleg rossz szolgáltatást választasz ki. Ha az ajándékozott mást szeretne igénybe venni, mi azt rugalmasan kezeljük. Csak jelezze felénk, hogy a kártyán lévő szolgáltatás helyett mást szeretne igénybe venni, és az árnak megfelelően ezt biztosítjuk. Ha a kiválasztott szolgáltatás többe, esetleg kevesebbe kerül, az árkülönbözetet annak függvényében kezeljük. Lehetőség van ráfizetésre, valamint, ha az utólag választott szolgáltatás kevesebbe kerül, mint ami a kártyán szerepel, az árkülönbözetet következő alkalommal levonjuk a végösszegből.

Hogy vásárolhatok ajándékutalványt?

Az A76 barber shop ajándékutalványt személyesen, üzletünkben tudod megvásárolni az Andrássy út 76-ban vagy a Móricz Zsigmond körtér 11-12 szám alatt. Csak jelezd felénk, hogy ajándékutalványt szeretnél vásárolni, és válaszd ki, hogy milyen szolgáltatások kerüljenek fel a kártyára. Ezután a kártya már készen is áll, hogy átadd szerettednek, és örömet okozz! 😊

Hogyan lehet beváltani az ajándékutalványt?

Az utalvány használata teljesen egyszerű. Az ajándékozott, amikor nálunk jár, jelzi, hogy az ajándékutalványon szereplő szolgáltatást szeretné beváltani. A srácok elvégzik a munkát, majd a kártyáról lehúzzák a szolgáltatást, ami igénybe lett véve. Ha a kártyán marad még igénybe vehető szolgáltatás, azt a következő alkalommal ugyan így fel tudja használni.

Ha egy igazán férfias, mindemellett személyes és hasznos ajándékkal szeretnél kedveskedni szerettednek, a barbershop ajándékutalvány kiváló választás! Könnyen és egyszerűen beszerezhető, bármikor egyszerűen felhasználható. Minden alkalomra és ünnepre jó választás, és minden korosztály számára bátran ajánljuk. Igazi feltöltődés, ami nem csak nőknek, hanem férfiaknak is jár!

A76 ANDRÁSSY

A76 MÓRICZ