Barber shop az Andrássy úton: Ezért jár mindenki az A76-ba!

Valószínűleg hallottál már Budapest legmenőbb barber shop üzletéről, de ha mégsem, akkor itt az idő! Van ugyanis egy barber shop, ami más, mint a többi. Más energiák járják át a szalon minden egyes négyzet-milliméterét, mint bármely barber shop-ban. Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen az, amikor Te vagy a középpontban, és milyen az, amikor a frizurád és a szakállad épp olyan lesz, mint amilyet mindig is szerettél volna, akkor ideje testközelből megismerned az A76 Barber Shop-ot!

A76 barber shop

Az A76 barber shop egy olyan budapesti borbély szalon, ahol csak és kizárólag női borbélyok veszik kezükbe az ollót. Máris szeretnék mindennemű kételyt eloszlatni, ami a „női” szó kapcsán felcsendült a fejekben. Az üzletben dolgozó hölgyek mindegyike képzett borbély, akik magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Rengeteg munka és gyakorlás van a kezükben, és ez a hajak és szakállak minőségében, valamint a vendégek számában is megmutatkozik. Minden borbély csaj havi szinten legalább 200 férfi külsejét varázsolja újjá, és ugye nem kell mondanom, hogy visszajáró vendégekről van szó? Na de minek köszönhető ez a nagy vendégszám?

 

 

Nők borbélyként?

A borbély szakma tanulható, nem egy velünk született képesség. Éppen ezért, mivel a szakma nincs nemhez kötve, férfi és nő egyaránt végezhet borbély sulit. Vannak hölgyek, akik ezt az alkalmat megragadják, és az életüket ennek a szakmának szentelik. Így tettek az A76-os borbély csajok is. Borbély sulit végeztek, kitartóan gyakoroltak és fejlődtek. Folyamatosan az volt a céljuk, hogy a legjobbak legyenek, és minden feladatot kisujjból elvégezzenek.

 

női borbély

 

Tehetséges borbélyokká fejlődtek, akik számára a borbély szakma nem egy kötelező, 8-12 munkaórás robot meló. Szívvel, lélekkel és szenvedéllyel vágják a hajakat és a szakállakat, hogy minden egyes vendégből a lehető legtöbbet hozzák ki. Talán éppen ez a szenvedély és munkamorál az, ami miatt olyan jól működik az A76 barber shop.

Egy lépéssel előrébb

Van valami a női borbélyokban, ami a férfi borbélyokból hiányzik. Ez nem más, mint a szemük. Szakmai hozzáállást természetesen a csajoknak sem esik nehezükre tanúsítani, elvégre tanult szakmáról beszélünk, erre a legtöbb borbély képes. Azt viszont, hogy megállapítsák, hogy egy férfi mitől néz ki a legjobban, hogyan lesz a lehető legmegnyerőbb a nők számára, azt csak egy nő képes megállapítani. Elvégre hazai pályán vannak, ki tudná ezt jobban, ha nem ők?

 

barber shop

 

Az A76 barber shop-ban a csajok nem csak szakmailag segítenek abban, hogy az arcformádhoz milyen frizura illik jobban. Ezek, mint szakmai alapú tudások, amikkel egy jól képzett borbélynak feltétlenül rendelkeznie kell. Tudnia kell egyénileg segítséget nyújtani, hogy a legjobb eredményt kapd. Ezt nálunk biztosan megkapod, de emellett a csajok a leginkább hozzád illő fazonokból is meg tudják mondani neked azt az egyet, ami biztosan tuti befutó. Ez egy hatalmas előny és segítség egyben.

Vendégközpontúság

Jártál már olyan szalonban, ahol alig szóltak hozzád, vagy éppen az arrogancia volt a legkedvesebb tulajdonsága annak az ezermesternek, aki a frizurádat vagy a szakálladat vágta? Elképesztően lehangoló tud lenni, ha egy vadidegennek érzed magad a szolgáltatás elvégzésének teljes időtartama alatt.

Az A76 barber shop-ban a jó hangulat és a jókedv alap. Számunkra nagyon fontos, hogy a borbélyod a bizalmasod is legyen. A csajok szeretnek jó hangulatot teremteni, és szeretik látni, ha a vendégük jól érzi magát. A csajok nagyon vendégközpontúak, és számukra a vendég az első. Ha leülsz a borbélyszékbe, biztos, hogy minden figyelem rád irányul. Az igényeidre, az elképzeléseidre, és arra, hogy jól érezd magad, amíg elkészül a frizurád vagy a szakállad, esetleg mindkettő.

 

 

barber shop andrássy úton

Első a minőség

Ha már a jó hangulatnál tartunk, tudtad, hogy minden szolgáltatásunk mellé ajándék frissítőt adunk? Elvégre egy igazi férfi menedék nem lehet teljes egy jó hideg sör vagy whisky nélkül. Bármilyen szolgáltatás miatt is érkezel az A76 barber shop-ba, jogosult vagy egy jó hideg, kézműves Tiltott Csíki sörre. Ha valami erősebbel pörgetnéd fel a szervezeted, akkor válassz egy kör, klasszikus Jack Daniel’s Tennessee whiskyt. Ha kocsival érkezel, vagy nem vagy a hedonizmus mintapéldánya, akkor csak dobj be egy jó üdítőt, amíg szépülsz. Bármit választhatsz! ?

 

barber shop andrássy

Foglalás nélkül is jöhetsz

Jól tudjuk, hogy sokszor azonnali megoldásra van szükség. Számunkra fontos, hogy miden helyzetben tudjunk segíteni vendégeinknek, ezért az időpontjainkat úgy alakítjuk ki, hogy mindig legyen hely egy-egy hirtelen betévedt vendég számára is. Éppen ezért, ha a közelben jársz, és sos haj és/vagy szakáll igazításra van szükséged, nyugodtan gyere be hozzánk, időpontfoglalás nélkül is fogadunk! Azt jó, ha tudod, hogy jellemzően a hét első felében alig, vagy szinte egyáltalán nem kell várakoznod, azonnal hozzád tudunk látni. Amennyiben a foglalás nélküli érkezésed csütörtökre vagy péntekre esik, abban az esetben előfordul, hogy egy rövid várakozási idővel kell számolnod. Bár, ebben az esetben sem kell unatkoznod, döntsd le a neked járó sört vagy whiskyt. 😀

Így tudsz időpontot foglalni

Amennyiben szeretnéd biztosítani a legalkalmasabb időpontot, akkor mindenképp foglalj előre! Online rendszerünkön keresztül akár több hétre előremenően tudsz foglalni, ezért akár egy egész hónapot is be tudsz tervezni. Nincs más dolgod, mint az IDŐPONTFOGLALÁS gombra kattintani, kiválasztani a kívánt szolgáltatást, amit szeretnél igénybe venni. Ezután csak válaszd ki a legszimpatikusabb borbélyt, valamint a megfelelő időpontot. Mi küldünk neked egy visszaigazoló emailt, amiben minden fontos információt megtalálsz a foglalásoddal kapcsolatban. Várunk az Andrássy út 76-ban! ?