Ilyen a legegyedibb barber shop a 6. kerületben!

Unod az ingadozó minőséget, a macerás időpontfoglalást és a hangulat se az igazi? Épp a tökéletes borbély szalon után kutatsz, ahol igazán jól érzed magad? Hol tudod, hogy bármi történhet, tökéletes sáróval és szakállal térsz haza? Létezik egy borbély szalon, ahol csak csajok vágják a frizkókat és a rőzséket, konstans profi minőségben. Ha ez még nem elég, a hangulat is felhőtlen! Figyelem! Barber shop 6. kerület, azaz A76 Barber Shop Budapesten!

Az A76 barber shop – ami érted van

Van már negatív tapasztalatod borbélyszalonok terén? Jártál már olyan környezetben, ahol a jómodor és a vendégszeretet ismeretlen fogalomnak tűnt? Akármilyen rövid időt is töltesz el egy szalonban, a negatív környezet semmiképp nem válik a javadra, és a kényelem és jókedv helyett inkább kényelmetlenség és frusztráltság fogja el az embert. Ha ennek fejében a végeredmény se az igazi, akkor a csalódottság a tetőfokára ért.

Az A76 barber shop-ban nálunk a minőség mellett a jó hangulat megteremtése az első! Mi nem egy futószalagos szalon vagyunk, ahol mindegy ki ül a székbe, mert már azon kattogunk, hogy mikor jön a másik. Mi egy családias környezet megteremtésén dolgozunk, ahol visszajáró vendégeket szeretnénk látni. Szeretjük a jó hangulatot és a jó kedvet, ezért nagyon fontosnak tartjuk kialakítani ezt a környezetet vendégeinkkel.

A mindenható figyelem

Ha valami, akkor a figyelem kimagaslóan fontos egy borbély szakma tekintetében.  Hogyan is akarják egyesek megérteni a vendég kéréseit és igényeit, ha nem fordítanak rá kellő figyelmet? Mi épp ezért nem futunk versenyt az idővel, mert szeretnénk a legapróbb részletekre is maximális figyelmet fordítani. A tökéletes eredmény csakis így érhető el.

6. kerület

Szakmai tanácsok, ami segít a kisebb/nagyobb döntésekben

Rengetegen érkeznek úgy hozzánk, hogy már megvan a konkrét elképzelésük arról, hogy milyen frizurát vagy éppen szakáll stílust szeretnének. Emellett természetesen vannak olyanok is, akiknek még elképzelésük sincs, hogy milyen hosszt és fazont szeretnének viszont látni magukon. Ilyenkor fontosnak érezzük, hogy szakmailag is segítséget nyújtsunk. Minden ember más adottságokkal rendelkezik, legyen szó az arcának a formájáról vagy a hajának a minőségéről. Minden arcformának megvannak a maga előnyös és hátrányos tulajdonságai, és egy frizura akkor jó, ha csak az előnyös részeket emeli ki. Mi ebben segítünk vendégeinknek, hogy mi az a hossz és fazon, ami a sajátos vonásai alapján a legjobban állna neki. Szóval nyugi, ha épp rá szeretnénk beszélni valamire, vagy épp ellenkezőleg, valamiről le szeretnénk beszélni, azt csakis miattad tesszük. Szakmai és női szemmel jól látjuk, hogy mi az a frizura, amivel igazi fickó leszel!

Miben más az A76 barber shop?

Kezdjük a szalon humán összetételével, talán az a legkülönlegesebb. Ugyaniiiis, kizárólag nők vágják a férfi frizurákat és szakállakat. Méghozzá profi, alázatos és türelmes borbély csajok, akik a legjobbat akarják kihozni belőled!

Számtalanszor kaptuk már meg a feltételezést, hogy egy nő nem lehet olyan jó a borbély szakmában, mint egy férfi, de józan ésszel végig gondolva, miért ne?! Ez csak egy szakma, amit elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása útján szerez birtokába az ember.. Köztudott, hogy a nők szorgalmasabbak, ha tanulásról van szó, sőt, jóval nagyobb türelmük van az aprólékos, pepecselős melókhoz, mint a férfiaknak. Ami valljuk be, nem hátrány, ha megvan egy borbélyban, hiszen a fullos átmenetek mögött bőségesen ott rejlik az aprólékos, pepecs meló. Szóval Uraim, aki azt gondolja, hogy nőként nem lehet profi férfi sérókat és szakállakat alkotni, az lapozgassa át az alábbi fotókat!

Célunk a visszajáró vendégkör kialakítása

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy visszajáró vendégkört alakítottunk ki. Ez a hangulat szempontjából is csodás, de egy erős visszacsatolás is számunkra. Egyfajta elismerés, hogy amit csinálunk, azt szeretik a vendégeink. Havi szinten több mint 200 férfi frizuráját és szakállát tesszük rendbe. Emellett folyamatosan érkeznek újabb vendégek, akik már többedik alkalommal érkeznek hozzánk. Számunkra ez az egyik legjobb érzés, hogy ki tudjuk alakítani azt a vendégkört, ami egy közösségéé teszi az A76 barber shop-ot!

Ne felejtsd el, hogy minden szolgáltatásunk mellé jár egy hideg kézműves sör vagy whisky! Ha kocsival jössz vagy csak simán nem bírod az alkoholt, válassz üdítőink közül! ?

Egy mozgalmas nap az A76 barber shop-ban.

Légy te is az A76 közösség tagja

Barber shop 6. kerület: Íme az A76 barber shop! Ha még nem jártál olyan borbély szalonban, ahol a figyelem 100%-ban rád irányul, akkor most itt az ideje. Amennyiben olyan borbélyt keresel, akinek a te elégedettséged a legfontosabb, akinek a munkája alatt maximális biztonságban érzed magad, akkor nálunk a helyed! Borbély királynőink egytől egyig profi barberek és fodrászok, akik tökéletes külsőt varázsolnak neked, akár klasszikus frizura, akár extramodern stílus miatt érkezel. Ne érd be kevesebbel, neked is kijár a maximum!

Amennyiben még nem jártál nálunk, érdemes csekkolni a borbélyokat. Mindenkiről találsz egy bemutatkozó leírást, valamint a referencia munkáikat is meg tudod nézni. A minőség miatt nem kell félned, minden lány a maximumot hozza ki belőled! Egyszerűen csak válaszd azt, aki a legszimpatikusabb számodra, és akinél azt érzed, hogy könnyen megtalálod a közös hangot, hogy egy kellemes hangulatú látogatásban legyen részed.

Barber shop 6. kerület: A76 Barber Queens

Mindenre gondoltunk. Jól tudjuk, hogy a fodrászhoz jutás mindig macerás, hiszen vagy nekünk nem jó az időpont, vagy a borbélyunk van tele. Nálunk könnyen és gyorsan foglalhatsz, pont akkorra, amikor neked a legjobb! Online foglaló rendszerünkön belül ugyanis kiválaszthatod a számodra legalkalmasabb időpontot, és kedvenc borbélyodat is! Mindössze néhány kattintás, és máris tiéd a kiszemelt hely!