Az A76 Barber shop-ban a lehető legmagasabb hajvágási és szakálligazítási szolgáltatást szeretnénk nyújtani vendégeinknek és ez nem áll meg ott, hogy tökéletes végeredményt kapsz. Azt szeretnénk, hogy a borbély csajoknál töltött alkalom egy komplett kikapcsolódás legyen számodra és ehhez hozzátartozik az is, hogy nem kell várakoznod, illetve hogy akkor jössz hozzánk amikor te szeretnél, amikor neked jó. Ezért már az indulásunk óta az online időpont foglalás felé tereljük a vendégeinket, mert hiszünk benne, hogy hosszútávon ez a leginkább fenntartható és legkényelmesebb megoldás. De miért jó neked, ha egy férfi fodrászat-ba online időpontfoglalás is van? Erről szól mostani cikkünk, előtte azonban hadd válaszoljunk gyorsan arra a kérdésre, ami ott motoszkál a fejedben 🙂

 

Jöhetek hozzátok a férfi fodrászatba időpont foglalás nélkül?

 

Természetesen jöhetsz! Ha éppen az Andrássy úton, az Oktogonnál, vagy a Hősök tere környékén járva szembesülsz azzal, hogy de jó lenne ha az A76-os borbély csajok rendbe vágnák a fizimiskádat, akkor ebbe a fodrászatba jöhetsz az utcáról beesve is.  Alapvetően úgy operálunk a létszámmal, hogy mindig legyen hely az utcáról beeső vendégeinknek is, de mivel szalonunk egyre népszerűbb és a vendégeink 90%-a foglalással érkezik, ezért ha nem foglalsz, akkor nem mindig tudjuk neked garantálni azt, hogy azonnal el tudunk vállalni, így lehet hogy várnod kell. És akkor el is érkeztünk az online időpont foglalás első legnagyobb előnyéhez:

 

Ha időpontot foglalsz az A76 fodrászatba, akkor biztos, hogy nem kell várakoznod!

 

Sőt nem csak, a várakozást kerülöd el, de te határoztad meg azt, hogy mikor jössz. Mindezt pedig akár nyitvatartási időn kívül, vasárnap éjfélkor is kitalálhatod és a foglalást is leadhatod, mert az online bejelentkezési naptárunk 0-24-ben elérhető a hét bármelyik napján! Egy okostelefon és internet segítségével csak ki kell választanod melyik borbély csajhoz jössz és, hogy pontosan mikor és a foglalási adatok megadásával már be is írtad magad a fodrászat naptárába! Erről kapsz egy e-mail visszaigazolást azonnal az időpont foglalás után, illetve 24 órával az időpont előtt, így biztos, hogy nem felejted el a foglalásod.

 

TIPP: Nem vagy az a típus, aki akár csak azt látná, hogy jövő héten mit fog csinálni? 🙂 Semmi gond! Foglalásodat akár az időpont / érkezés előtt 15 perccel is le tudod adni! Tehát, ha mondjuk felszabadul 1 órád és úgy döntesz, délután ötkor, hogy 17:30-kor beugranál az A76 fodrászatba, akkor 17:15-kor is le tudod foglalni a fél 6-os időpontot.

 

Persze csak, ha a barber shop-ban van arra az időpontra szabad helyünk. És akkor el is érkeztünk a második előnyhöz.

 

Időpont foglalással előre bebiztosíthatod a helyed a barber csajokhoz!

 

Pontban akkor jössz amikor szeretnél. Ez azért nagyon fontos mert az A76 barber shop-ban a népszerű helyek igen hamar megtelítődnek, ezért aki időt nyer, életet vagy legalábbis hajvágást / szakálligazítást nyer :). Hétfőre például biztos, hogy nem hétfő reggel érdemes elkezdeni foglalni, hanem már szombaton amikor még a délelőtti / esti helyek megvannak, így lesz miből választanod. Az A76 férfi fodrászatban foglalásaink nagy része még mindig napon belül érkezik, tehát nagyon úgy fest a dolog, hogy aznap szeretitek kitalálni, hogy mikor jönnétek 🙂 Ha szerencséd van így is találsz helyet, de ha csak 1-2 napot előre gondolkozol és nem bízod a véletlenre a foglalást, akkor előre bebiztosíthatod a helyed és könnyebben be tudod illeszteni a borbély programot a napodba.

 

Ha időpontot foglalsz, akkor te sem felejted el a hajvágást!

 

Jártál már úgy, hogy elhatároztad, hogy jövő héten megcsinálsz valamit és végül a hét végén, hogy ezen a héten sem jutott rá időd? 🙂 Nem szeretnénk hogy a hajvágás vagy a szakálligazítás is erre a sorsra jusson, mert az A76 barber shop és a borbély csajok a szíveden viselik a kinézetedet 🙂

Alap szabály, hogy a fontos dolgoknak időpontot is kell adni azonnal amikor felmerülnek, különben elmarad és bizony ez egy mezei férfi fodrászatban történő hajvágásra is igaz. Van olyan vendégünk, aki a borbély székből felállva, rögtön meg is beszéli az új időpontját a csajokkal és olyan is van aki saját maga befoglal előre 2-3 hónapnyi időpontot! Az online időpontfoglaló rendszerünk neked is lehetőséget ad a tervezésre, használd ki!

Ja,és ne felejts el időpontot foglalni haj- és szakállvágásra már MOST! 🙂

 

A Móriczra foglalok!

Az Andrássyra foglalok!

Comments are closed.