Az A76 Barber Queens barber shop különlegessége, hogy az izzadságszagú tesztoszteron barlang helyett nálunk a női energiák dominálnak. Ebben a borbély szalonban ugyanis csak csajok nyírják a hajakat és a szakállakat, és hidd el, hogy egyikünk sem az a tipikus csajos valaki, úgyhogy a jó hangulaton felül profi minőségre is számíthatsz!

Mi a lényege egy Budapesti barber shop-nak amit nők vezetnek? Sok esetben egy nő jobban tudja, hogy mi áll jól egy férfinak, mi ráadásul magas minőségben el is tudjuk készíteni a stílusodhoz leginkább illeszkedő hajat és szakállat.

 

A női szem azt is látja amit a férfi nem, a női kéz pedig elég kifinomult ahhoz, hogy a legtisztább átmeneteket és a legprecízebb szakállakat is meg tudja alkotni.

 

Ha ellátogatsz hozzánk az A76 barber shop Budapest bármelyik szalonjába, akkor egészen biztosan egy olyan férfi fodrász élményben lesz részed, amit más borbély üzletben még eddig nem tapasztaltál meg! És hogy milyen az élet nálunk? Hogyan éli meg egy női borbély azt, hogy egész nap férfiakkal dolgozik? Ebbe engedünk neked most betekintést röviden ebben a cikkben.

 

Megérkezés után a barber shop-ba: ezt csináljuk először!

 

Hajbeszárítás, smink korrekció, fel az A76 barber-shopos kötényt és az első dolog ami nélkül nem indulhat a nap az a KÁVÉ! 😀 Lehet, hogy neked sem szokatlan ez a reggeli kezdés. Nem csak férfi fodrászként, de bármilyen szakma képviselőjeként fontos, hogy a reggeli pörgető meglegyen, mert félig álmosan nem lehet alkotni. A kávé szürcsölése közben megnyitjuk az online naptárat és ránézünk az aznapi foglalásokra.

 

 

Az A76 barber shop Budapest üzleti modellje az, hogy olyan visszajáró vendégkört építsünk, akinek érték az, hogy teljes körű törődést, odafigyelést és mindig kiszámítható minőségű haj- és szakállvágást kapnak tőlünk. Nem az utcán kószáló külföldiekre lövünk, hanem olyan kiemelt vendégkörre célzunk, akiknek a férfi fodrász nem egy kötelező program, amit szeretnének minél gyorsabban és olcsóbban megúszni, hanem az igényesség egy magasabb fokát űzik ezen a téren.

Az online naptárunkra pillantva lecsekkoljuk, hogy ki az a 10-12 vendég aki jön ma hozzánk. Nagy részük visszajáró vendégünk, akikhez a nevük elolvasásakor rögtön tudunk arcot is társítani. Igen és van ma 2-3 teljesen új bejelentkezőnk is, akik még nem jártak nálunk. Ez egy nagyon jó nap lesz, mert azzal a gondolattal indulunk neki, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy a barátainkkal dolgozhatunk.

 

Borbélyonként átlagosan 45 percenként jön egy új vendég az A76 barber shop Budapest férfi fodrászatba

 

Vendégeink 80%-a online bejelentkezés után, időpontra érkezik, mert így tudjuk garantálni azt, hogy nem kell várakozniuk és számunkra is így oldható meg könnyen a tervezhetőség. Emellett természetesen az utcáról beeső vendégeket is szeretettel várjuk ám nem minden esetben tudunk ilyenkor azonnal időpontot adni.

Az A76 barber shop Budapest-ben 30 perc egy hajvágás és 1 órát vesz igénybe egy haj + szakállvágás és ezen nem is tervezünk rövidíteni. Nem célunk az, hogy az A76 barber shop egy tucathajgyár egy futószalaggal működő férfi fodrászat legyen. A hangsúlyt mindig a minőségre helyezzük, ezért kellő időt szánunk a vendégeinkre.

Egy nap így 10-12 vendéget tudunk kényelmesen bevállalni úgy, hogy közben egy 1 órás kajaszünetünk is van, ahol az evésen túl egy kicsit meg is tudunk pihenni. Persze lemondás / betegség mindig van, így általában fel szokott szabadulni még időnk napközben, de mi jobban szeretjük azt, ha folyamatos pörgés van.

Az A76 férfi fodrászatban vendégeket minden esetben megkínáljuk egy welcome drink-kel,legyen az sör, whisky, vagy üdítő és a hajmosás előtte- és utána is a szolgáltatásunk része. Ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hajvágás az elejétől a végéig egy élvezetes procedúra legyen, ezért általában jó hangulatú és közvetlen kapcsolat alakul ki a vendégeink és az A76 borbély csajai között.

 

Borbélyként és férfi fodrászként munka közben teljesen megfeledkezünk a külvilágról

 

Az A76 barber shop Budapest-ben minden Borbély Királynőnk hivatásaként tekint a szakmájára.

 

Egyikünk sem egy divat barber, aki az utóbbi 1 évben találta ki, hogy szeretne barber lenni, mert az tök menő és állítólag jól lehet vele keresni. Mindannyian fodrásznak tanultunk és életünk a férfi haj- és szakállformázás.

 

Ezért minden egyes vendég számunkra egy lehetőség arra, hogy kiéljük a kreativitásunkat. A hajvágásban az a legszebb, hogy miközben csinálod, sokkal jobban megismered magad és ezáltal fejlődsz. Látszólag hiába vannak ugyanazok a mozdulatok minden alkalommal, ez egy nagyon is kreatív munkafolyamat. A vágás közben támadnak új ötleteink, próbálunk ki új dolgokat ami által folyamatosan többek leszünk mi is és vendégeink és egyre jobb minőséget várhatnak el tőlünk.

Ha alkotunk, akkor számunkra teljesen eltűnik a külvilág. Az A76 barber shop-ban hajvágás közben csak a vendég létezik és a megcélzott forma amit el szeretnénk érni. Amikor nekilátunk egy hajnak és szakállnak, akkor már a kezdés időpontjában látjuk a szemünk előtt, hogy milyen végeredményt szeretnénk és nem állunk meg addig amíg a vizióból nem lesz valóság.

Számunkra te vendégként nem egy vagy a sok közül, hanem egy egyedi műalkotás, akiből szívvel lélekkel igyekszünk a legtöbbet kihozni, és ez minket is folyamatosan tölt. Tölt az, hogy az elégedettséget látjuk rajtad vendégként és töltenek azok a beszélgetések is, amelyeket nap mint nap átélünk veled és veletek. Imádjuk, hogy borbélyként ilyen a munkánk! 🙂

 

Nem jártál még az A76 Barber shop Budapest-ben?

 

Pesten a VI. kerületben a Kodály köröndnél (Andrássy út 76) van az elsőként megnyílt üzletünk, Budán pedig a Móricz Zsigmond körtéren a gombánál találod meg a második A76 barber shop-ot. Ha fontolgatod, hogy meglátogatsz minket, akkor érdemes előbb időpontot foglalnod, hogy elkerüld a várakozást és hogy biztosan akkor jöhess amikor szeretnél!

Csak nyisd meg a weboldalunkat (www.a76.hu) , ismerd meg az A76 Borbély Királynőit, csekkold le a munkáinkat és foglalj időpontot 3 kattintással ahhoz a barber-hez aki szimpatikus. Mi pedig megígérjük neked, hogy női borbélyként egy egészen új szintre emeljük a megjelenésedet, és olyan borbély élményt kapsz, amilyennel még nem találkoztál máshol!

 

Időpontot foglalok!

Comments are closed.