Férfi hajvágás egy barber shopban – Mire számíthatsz?

Az első és legfontosabb tévhit, amivel gyakran találkozunk az, hogy valaki azért nem jár barber shop-ba mert nincsen szakálla. Még mindig sok ember fejében az a tévképzet él, hogy a borbély üzlet a szakállas vendégeket várja. Ha nincs szakállam, csak hajvágásra mennék, akkor jó egy sima fodrászat. A férfi hajvágás a barber shop-ok ugyanolyan szakterülete mint a szakálligazítás. Sok esetben többet is kapsz hajvágás terén egy borbélytól, mintha egy mezei férfi fodrászatba mennél. Hogy néz ki az A76 barber shop-ban egy férfi hajvágás? Mire számíthatsz, ha nincs szakállad és csak hajvágásra jelentkezel be a borbély csajokhoz? Ebben a cikkben ezt a témát járjuk körül.

Férfi hajvágás az A76 barber shop-ban

Az A76 barber shop különlegessége, hogy nálunk csak csajok vágják a hajakat és a szakállakat. Egyeseknek lehet, hogy furcsa lehet az, hogy egy ennyire férfias szakmában nők dolgoznak? Miért érdemes női borbélyt választani? Azért mert nagyon sok esetben egy női szem sokkal jobban tudja, hogy mi áll jól egy férfinak. Emellett a finom női kezek magas minőségben el is tudják készíteni a férfi frizurát.

Ha tehát unod a régi sérót, és gondolkozol egy új stíluson, de nem vagy benne biztos, hogy mi állna jól neked, akkor az A76 barber shop-ban segítünk ebben. Minden férfi hajvágás ugyanis egy ingyenes konzultációval kezdődik. Átbeszéljük pontosan az elképzeléseidet, illetve ha nem tudod, hogy mit szeretnél, akkor segítünk a fejformádhoz és adottságaidhoz leginkább illeszkedő hajstílus kiválasztásában.

A hajvágás számunkra művészet

Fontos azt kihangsúlyozni, hogy mi nem egy tucathaj gyár vagyunk, ahol az a fontos hogy X idő alatt a legtöbb utcáról betérő külföldit kiszolgáljuk. A célunk egy magyar, visszajáró vendégkör kialakítása, ennek megfelelően ha eljössz hozzánk hajvágásra, akkor nálunk minden rólad fog szólni.

Az A76 barber shop-ban (Móricz Zsigmod körtér 11 Budán, és Andrássy út 76 Pesten) szívügyünk a férfi hajvágás és az tölt fel minket, ha a legjobb formát tudjuk kihozni a frizurádból, ha elégedett vagy azzal amit kaptál. Komolyan vesszük a férfi hajvágást, ezért nálunk nincsen fül mögött hagyott hosszabb haj, nincsenek csíkos átmenetek, elhibázott vágás, vagy olyan végeredmény amit nem is úgy kértél. Minden egyes vendég aki leül a székünkbe a legjobbat kapja, mert műalkotásként nézünk a frizurájára. Már ránézésre látjuk, hogy a fejformád alapján milyen részletekre kell figyelni, az előző fodrászod hol rontotta el a vágásod és tanácsokat adunk azzal kapcsolatban is, hogy hogyan érdemes hordanod ezt a hajat, illetve hogy a reggeli rutinod során hogy a legegyszerűbb beállítanod a frizkót.

Amit az A76 barber shop-ban egy hajvágás ára tartalmaz

A férfi hajvágás nálunk magunkban foglalja a hajmosást (előtte és utána is), a konzultációt, a vágást géppel és ollóval, nullás átmenetből vagy bőrből, a nyakborotválást pengével, a homlok- és halántékkontúr meghúzását pengével vagy kontúrvágóval és természetesen a befejezést wax-szal vagy hajporral. Ezen kívül a férfi hajvágási szolgáltatásunk – és minden más borbély szolgáltatásunk – mellé a vendégünk vagy egy sörre, whisky-re, vagy üdítőre is. A hajvágás árát ide kattintva az árlistánk oldalán éred el.

Milyen férfi frizurákat tudunk vágni az A76 férfi fodrászatában?

Hosszú, rövid, félhosszú, göndör, hullámos, klasszikus, pompadour, undercut, borotvált, szinte bármilyen típusú hajjal és frizura elképzeléssel jöhetsz hozzánk.

“De nekem nagyon egyedi a frizurám és csak a jelenlegi fodrászom tudja levágni!”

Tudod hányszor hallottuk ezt a mondatot? 🙂 Talán többször is mint azt, hogy X és Y barber shop-ban így rontották el a hajam, helyre tudjátok hozni. Az A76-os borbély csajok közül senki nem tegnap kezdte a szakmát, így elhiheted, hogy rengeteg féle séróval és fejformával találkoztunk már. Rengeteg elrontott hajat javítottunk és rengeteg vendégünket nyertük meg azzal, hogy olyan minőségben vágtuk le a haját, amit azelőtt máshol nem is tapasztalt.

Cincia, az A76 Móricz borbély királynőjének a munkája

Vendégként neked az a legfontosabb, hogy mindig ugyanazt a minőséget kapd, ahogyan szereted, ahogyan hordani szoktad és mi erre specializálódtunk.

A célunk, hogy a férfi hajvágás a te életedben is egy komplett program legyen.

Megfigyeltük, hogy alapvetően 2 féle férfi vendégtípus létezik.

1.

Az első számára a hajvágás egy feladat, egy teendő a listán, amit el kell végezni, vagy akkor amikor már nagyon időszerű, amikor már vállalhatatlanul hosszú a haj. Ilyenkor a lényeg, hogy a lehető leggyorsabban és a legközelebb eső fodrászatban gyorsan megcsinálják. A végeredményből elég, ha annál jobb mint amit ő tudna otthon megoldani a hajvágógéppel. Jellemzően ezek a vendégek fogják az olcsó gyorsfodrászatokat választani.

2.

A második vendégtípus, akinek a férfi hajvágás egy program. A frizurájára igényes vendégtípusról beszélünk, akár már végigjárt néhány férfi fodrászatot és tudja a különbséget a jó és a rossz vágás között. Számára a frizurája a megjelenésének egy fontos kelléke, az önbizalma egy támogatója, a férfiasságának egy szimbóluma ezért nem bízza azt bárkire. Ezen felül az sem mindegy, hogy ki vágja a haját. Előnyben részesíti azt, ha jól kijön a fodrászával, szeret beszélgetni és elvárása nála, hogy a hajvágás egy jó hangulatú program is legyen. Hűséges a fodrászához és a helyhez, ahova jár.

Na ez az a második vendégtípus, aki szeretni és értékelni fogja azt, amire egy férfi hajvágás során az A76 barber shop-ban számíthat. Hozzáértés a borbély csajok részéről. Figyelés a legapróbb részletekre is. Kedvesség, jó hangulat a hajvágás közben és egy olyan otthonos, bensőséges légkör, amilyet a hideg tucat szalonokban nem talál meg.

Mikor jössz hajvágásra az A76-os borbély csajokhoz?

Szeretnénk meginvitálni téged szalonjaink egyikébe, hogy próbáld is ki azt amiről itt beszélünk! 🙂 Engedd meg, hogy a te életedben is egy magasabb szintre emeljük a férfi hajvágást és bebizonyítsuk neked, hogy ha csak hajvágásban gondolkozol, akkor is jobban jársz egy barber shop-pal mint egy mezei fodrászattal. Jöhetsz hozzánk az utcáról is beesve, de a legbiztosabb ha előre foglalsz időpontot az online naptárunkba, mert akkor tuti, hogy nem kell várakoznod. Csak válaszd ki, hogy melyik szalont szeretnéd kipróbálni, utána válassz egy szimpatikus borbély csajt (vagy bízd a rendszerre a kiválasztást a mindegy gombbal) és teszteld le te is az A76 élményt!