Elrontották a frizurád? Így tudjuk helyrehozni!

Te is távoztál már elégedetlenül a fodrászodtól? Sajnos az egyre több, újonnan nyílt borbélyszalonok nem teszik egyszerűvé a megfelelő szalon kiválasztását, és könnyen eshetünk be kevésbé minőségi szalonba. Laikusként, első látásra igen nehéz meghatározni, hogy jó vagy rossz szalonba tévedtünk-e, főleg, ha először járunk borbély szalonba. Egyre gyakoribb eset az elrontott frizura, ami után jöhet az újbóli fodrászlátogatás, hogy valahogy helyrehozzák a hibákat. 

Vannak olyan esetek, amikor olyannyira rontanak el egy frizurát, amennyire azt el lehet. Amikor szinte nincs egy olyan szakasz, ahol felvillanna a szakszerű munkavégzés akár csak egy halvány foltja is. Az ember legtöbbször fizet, csalódottan távozik, és tudja, hogy melyik az a szalon, ahova többet nem teszi be a lábát. Na de mi a helyzet ilyenkor a frizurával? Javítható még a frissen vágott frizura?

 

Először is nyugi!

Lehet, hogy a hiba nem is a vágással vagy a hosszúsággal van, hanem egyszerűen bénán szárították vagy formázták meg a hajad. Futás haza, mosd meg, lődd be, és meglátod, hogy valóban egy elrontott frizurával van-e dolgod. Sokszor az otthoni formázás után már rendben is vagy. Ha az otthoni próbálkozások után is vészes a helyzet, akkor jöhet a javítás!

 

Ne otthon mókolj

Sokan a kétségbeesések közepette új erőre kapnak, és egyfajta szuperképességet éreznek arra, hogy ők maguk váltsák meg a világot, és készítsék el a tökéletes frizurát, amit előzőleg a fodrász elrontott. Nos, ezt nem ajánljuk, legfőképpen akkor nem, ha soha életedbe nem vágtál még magadnak semmiféle frizurát. Lehet, hogy a megoldást egy géppel egyhosszúságúra tolt frizurában látod, amiről azt gondolod, hogy simán megcsinálod, de nem.

 

 

Bízd magad egy profi borbélyra, aki pontosan tudja, hogy mit kell csinálnia egy elrontott frizura láttán, hogy azt megmentse. Hidd el, ő egy tökéletes frizurát fog neked varázsolni abból is, amiről te azt gondolod, hogy menthetetlen.

 

Az elrontott frizura

Érthető, ha egy elrontott frizura után legszívesebben sapkát húznál, és le se vennéd egy jó darabig. Ez azonban nem megoldás. És nem, a nullás sem megoldás. Minden frizurát ki lehet javítani, a lényeg csak az, hogy legalább a javítást egy szakmailag tapasztalt borbély végezze. (Utána pedig a rendszeres hajvágást is jobb, ha rá bízod). Legtöbbször csak egy minimális rövidítéssel elérhető a megfelelő frizura, viszont előfordul olyan is, hogy olyan nagymértékű a hiba a frizurán, hogy egy nagyobb hosszvesztéssel lehet csak helyrehozni. Ezt a borbély mindenképp jelezni fogja neked, és azt is, hogy mi lenne a legjobb döntés a frizuráddal kapcsolatban.

 

A megoldás

Ha már beütött a krach, és a frizurád rosszabb, mint azt valaha gondoltad volna, akkor eljött az idő, hogy profi borbélyok vegyék kezelésbe a frizurád. Profi borbély alatt azt értem, hogy olyan valaki nyúljon a hajadhoz, akinek van végzettsége, akinek van tapasztalata és hozzáértése a férfi hajvágáshoz, és szakmailag megnyugtató véleményt és segítséget tud nyújtani a jelenlegi és a tervezett frizuráddal kapcsolatban. Ha nem akarsz mellé nyúlni, és szeretnéd mielőtt rendbe tudni a frizurád, akkor látogass el az A76-os borbély csajokhoz!

 

 

Így javítjuk az elrontott frizurád az A76 barber shop-ban

Ha elrontott frizurával keresel fel minket, akkor sem állunk másképp hozzád. Nem a hibákat nézzük a frizurádban, hanem a lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk.

Először is, átbeszéljük, hogy mi volt az elképzelésed, és milyen fazont szeretnél viszont látni. Amennyiben tudjuk, hogy az elképzelt fazon egyáltalán nem fog passzolni az arcformádhoz, vagy kivitelezhetetlen a hajszerkezeted miatt, biztosan tájékoztatunk róla, és segítünk, hogy mi lenne a lehető legjobb választás számodra. Ezt csak azért tesszük, hogy ne érezd úgy, hogy a másodjára vágott séró se az igazi. Ugyanis, ha nem passzol hozzád, akárhogyan is van vágva, akármilyen jól, nem lesz az igazi.

Miután megvan a stílus, átbeszéljük, milyen hosszúságot szeretnél. Valószínűleg a várt hossz már megvan, hiszen nagy valószínűséggel azt kérted az előző helyen, de sajnos ahhoz, hogy helyrehozzuk a frizurád, el kell vennünk a hosszából. Tehát, átbeszéljük hogy mi az a hossz amit még bevállalsz, és megnézzük, hogy ez kivitelezhető-e a megcélzott fazonnal, belekalkulálva a korrekciós hosszvesztést.

Amennyiben ezekkel megvagyunk, és megvan a cél, nekilátunk a frizurádnak. A lehető legnagyobb pontossággal és odafigyeléssel dolgozunk, hogy a lehető legprofibb eredményt kapd. Számunkra az a legfontosabb, hogy elégedett és magabiztos legyél.

 

Válaszd az A76 barber shop-ot

Az A76 barber shop különlegessége, hogy csak női borbélyok vágják a frizurákat. Ehhez sokan szkeptikusan állnak, de állj meg egy pillanatra, és gondold végig. Ki tudná a legjobban, hogy mi áll a legjobban egy férfinek, ha nem egy nő? Hát persze hogy egy nő. És ha egy olyan nővel van dolgod, aki nem csak azt tudja, hogy mitől lehetsz a legvonzóbb, hanem azt is, hogy miképp oldja meg neked a lehető legjobban, akkor biztos, hogy a legjobb kezekben leszel.

 

 

Női borbélyaink mind egytől egyig tehetséges, tanult és gyakorlott borbélyok, akiktől a lehető legnagyobb odafigyelésre számíthatsz. Minden apró részletre odafigyelnek, és segítenek abban, hogy a legjobb és leginkább hozzád illő fazont találják meg neked.

 

Így foglalj időpontot hozzánk

Ha szeretnéd, hogy az A76-os borbély csajok tegyék rendbe az elrontott frizurád, csak válaszd ki a „hajvágás” szolgáltatást, válaszd ki, hogy melyik borbély lányhoz szeretnél jönni, és kattints a neked legmegfelelőbb időpontra. Ezután már csak pár alapadatra lesz szükségünk, és készen is vagy! Küldünk neked egy visszaigazoló email-t, amiben minden fontos információt megtalálsz a foglalásoddal kapcsolatban. Ne aggódj, gyere és segítünk rendbe szedni az elrontott frizurád!